Aynen öyleYazdığını ilk okuduğumda burası Bursa olabilir dedim . Sonra 2. Yorumunu okudum doğruymuş
Biz de bahsettiğin semtten 2 yıl önce 800 e tuttuk bizim şu an kiramız 1000 tl ( her yıl 100 tl arttıracağım dedi en başından ) ama şu an çıksak aynı evi 1500 tl ye kiraya verir rahatlıkla ev sahibi . İnanmayanlar olabilir ama fiyatlar uçtu gitti burda. 350 bine ev bulmak imkansız gibi .
Vardı ama ben ugrasmak istemedimsizin oturduğunuz evin kirasını mı 800 den 1500 e çıkarmak istedi ev sahibi?
kontratınız yok muydu?
Asıl evlenince ilk yıllar çocuk yokken ev alınıp borcu bitirilmeli. Çocuk olunca onun masrafları öncelik oluyor.
Kendinizden kısarsınız ama çocuğunuzdan asla.
İki tane ev kaçırdık, öyle pişmanım ki, bundan 4 yıl önce 80 bin 3+1 ev hem de geniş ikinci kat, sırf mutfak karanlık diye istemedim, şimdi o ev 200 bin. Nasip değilmiş diye kendimi teselli ediyorum.
Aynen öyle
Bursa ist u gecti:)
Kira öder gibi kredi ödemek mazide kaldı. Nakit paranız çok fazla yoksa ödeyeceğiniz kiranın en az 3 katı kredi ödemeniz gerekiyor. Malum faiz oranları aldı başını gitti.
İçine sinmediği sürece sakın alma. Çnkü en kötü borcu bitene kadar baya bekliceksin. Biraz daha yükselt fiyatı ödemesi uzun sürsün ama içinede sinsin. Bende farklı şehrde alcağm için önce kiraya çıkıcam kaç ay olursa o sırada ev bulup almak istiyrum. Dedğn gibi kira ödemek çok pahalı ve baya koyar insanaMerhabalar,
3ay sonra düğünüm olacak biz nişanlımla kiralık daire bakmaya başladık fakat o kadar yükselmiş ki kiralar inanamadık artık bizde oturduk düşündük ve bütçemize uygun bir ev alalım dedik hesapladık ödemeleri vs ve bir ev bulduk 144.000 tl bahçe katı sıfır bina biraz küçük ama idare eder bizi diye düşünüyoruz ama ben biraz kararsız kaldım acaba acele mi ediyoruz kafam çok karıştıAcaba beklesek mi?
Kiraya verecek olduğunuz ücreti krediye verip ev sahibi olmak bana göre daha mantıklı. Dolu borcun içinde olmasaydık yapacağımız tek şey bu olurdu... Evin konumu, rutubet durumu vs sorun teşkil etmiyorsa alın derim zamanla kendiniz içini istediğiniz gibi yaparsınız. Büyük küçük bakmayın. Konumu iyi ise zamanla o evi satar başka bir ev alabilirsiniz... Büyük paralara kiraya çıkacağma 3-5 yıl kira öder gibi kredi öderim kendi evimde otururm daha iyi diye düşünüyorum ben...
balıkesir ya da civarı mı ora?
orada da sokağa bakan bina yeni diye 300.000 diyolar şaşırmışlar
ne site ne bişey var halbuki
ne kadar ucuz bir ev
herhangi bir sorunu olmasın
bu devirde bu kadar ucuza ev kaldı mı ki
Yarın bir gün çocuk olduğunda bırakacak kimseniz var mı? Ya da çocuğa kendiniz bakmak istediğinizde eşiniz krediyi ödeyebilir mı? Tum yukarıda yazılanlara ek olarak bunu da düşünün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?