- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
evet aynen öyleKira öder gibi kredi ödemek mazide kaldı. Nakit paranız çok fazla yoksa ödeyeceğiniz kiranın en az 3 katı kredi ödemeniz gerekiyor. Malum faiz oranları aldı başını gitti.
Sizin hesaplarda bir yanlışlık olmasın?evet aynen öyle
800 tl kiradan cıktım
2650 tl kredi ödüyorum her ay
ama suanda 800 tl olan kira 1500 tl oldu:)
bir senede
bırkac yıl snr 2500 olursa kredimize denk gelecek işte
kira öder gbı kolay odenmıyor yani
durumunuz ona el veriyorsa bahçe katı alın kira boşa gitmez sonra satarsınızMerhabalar,
3ay sonra düğünüm olacak biz nişanlımla kiralık daire bakmaya başladık fakat o kadar yükselmiş ki kiralar inanamadık artık bizde oturduk düşündük ve bütçemize uygun bir ev alalım dedik hesapladık ödemeleri vs ve bir ev bulduk 144.000 tl bahçe katı sıfır bina biraz küçük ama idare eder bizi diye düşünüyoruz ama ben biraz kararsız kaldım acaba acele mi ediyoruz kafam çok karıştıAcaba beklesek mi?
evet kiralar 1500 tl oldugu için bız de ev almak zorunda kaldıkSizin hesaplarda bir yanlışlık olmasın?
Geçen sene 800 tl olan kira bu sene nasıl 1500 olur?
%100 mü zam gelir?
Ayrıca 3 senede ev fiyatı 150 binden mümkün değil 450 ye çıkamaz. Nerde oturuyorsunuz?
Bu işlerle uğraşıyorum ama hiç böyle bir şey ne gördüm, ne duydum.
Sizin hesaplarda bir yanlışlık olmasın?
%100 mü zam gelir?
Ayrıca 3 senede ev fiyatı 150 binden mümkün değil 450 ye çıkamaz. Nerde oturuyorsunuz?
sizde istisnai bir durum gerçekleşmiş.evet kiralar 1500 tl oldugu için bız de ev almak zorunda kaldık
mx kira 600-800 arası iken suanda en uygun kıra 1500 tl
bursanın luks sayılabılen bir semtinde yasıyorum
burada evın yanına bır avm yapılıyor , ya da otoyola bir baglantı yolu acılıyor
direkt fiyatları etkılıyor
zaten sanayi hat safhada
bu da etkılıyor
ya siz?
Sizin hesaplarda bir yanlışlık olmasın?
%100 mü zam gelir?
arkadaşa sormuşsunuz ama, oluyor böyle durumlar,
bundan 4 yıl önce şu an oturduğum eve taşındığımda sitedeki kiralar 650-700 tl satılıklar 250-350 bin arasıydı,
ben şu an sitenin en geniş ve cephesi en iyi dairelerinden birine 900 tl kira ödüyorum, sitede 1500 ün altında kira, 500 bin liranın altında satılık yok,
nedenine gelince, tam karşımıza avm açıldı, metro geldi, o kadar.
sizde istisnai bir durum gerçekleşmiş.
ama yine de bi senede bu kadar artması hiç normal değil.
siz içinde otururken 800 ödediğiniz eve, yıl dolunca 1500 ödemeniz istenirse zaten üfe tüfe oranlarına göre yeni kiranız hesaplanırdı. max. 1000tl olabilirdi. o fiyata oturabilirdiniz. değişik.
ya siz? derken, neyi sorduğunuzu anlamadım. o yüzden cevap veremiyorum.
evet kiralar 1500 tl oldugu için bız de ev almak zorunda kaldık
mx kira 600-800 arası iken suanda en uygun kıra 1500 tl
bursanın luks sayılabılen bir semtinde yasıyorum
burada evın yanına bır avm yapılıyor , ya da otoyola bir baglantı yolu acılıyor
direkt fiyatları etkılıyor
zaten sanayi hat safhada
bu da etkılıyor
ya siz?
işte 1500 olduğundan çıktım gibi yazınca, aynen sizin sorunun cevabını almak istemiştim.sizin oturduğunuz evin kirasını mı 800 den 1500 e çıkarmak istedi ev sahibi?
kontratınız yok muydu?
bu arada, bu metro olayları gerçekten çok etkiliyor.arkadaşa sormuşsunuz ama, oluyor böyle durumlar,
bundan 4 yıl önce şu an oturduğum eve taşındığımda sitedeki kiralar 650-700 tl satılıklar 250-350 bin arasıydı,
ben şu an sitenin en geniş ve cephesi en iyi dairelerinden birine 900 tl kira ödüyorum, sitede 1500 ün altında kira, 500 bin liranın altında satılık yok,
nedenine gelince, tam karşımıza avm açıldı, metro geldi, o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?