EV ALMA KARARSIZLIĞI

Burada kiralar en az 700 tl başlıyor bizde dedik ki bu kadar kira ödeyeceğimize kredi ödeyip ev sahibi olalım.. Evimizin konumu çok güzel ilerde bizim için iyi olacağını düşünüyorum. Ayrıca tatil vs herşeyin tadını fazlasıyla aldım çok aramıyorum bu tarz şeyler..

Bizim burada kiralar 700den başlıyor.. Evim bahçe katında ama denize yürüme 15 dk ve cadde üzerinde konumu baya güzel ev ve 2+1 .. Bizde dedik 700 tl çöpe gideceğine krediye gitsin
cadde üzerinde ve zemin kat sıkıntı olur. Gürültü vs açısından. Ha bir de biri ne kadar sıkışırsa sikissin evi değerinin kar be kat altına satmaz. Vardir bitmeyen bir derdi kurtulmak istiyordur.

7 yıllık çekeceğiz ödememiz 2300 tl olacak.. Eşyaların bir kısmını almıştık zaten geri kalanı için biraz biz biraz aileler para biriktirdi gerisini o şekilde alacağız biraz borç kalır onuda düğün takılarıyla halledıcez inşallah Allah yardım ederse..

Alınmış alınmıştır ,hiç düşünmeyin bile ,ben bekar halimle aldım , 600 lira kira veriyordum , şuan 1600 kredi ödüyorum , çıktığım evin kirası 800 olmuş , ve aldığım ev 1 sene de 45 bin değerlendi , iyi ki de almışım

Şuan üzerine 20-30 bin koyma şansım yok aslında baktıkta o civarlara ama evler 80-85 m2 çok küçük bizim bahktığımız bahçekatı ama 100m2 güney cephede yer alıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…