Ev alma ve altın meselesi

Senin altınlarını neden babanız karisiyorki beleşe kp 650.000 TL ev alacakken...sonuçta kendiside size güvenip altın almış eee almasaymis o zaman...esin coook haklı vsllahi ...eğer erkeğin babası olsaydı ortalık karışirdi...esinizde iyi niyetliymis vallahi istememe demis

Konu sahibi ayrılmak istemiyor ki.
O yüzden babanın yapabileceği pek bir şey yok.
Şu anlık ayrılık mevzusu yok evet bazı şeyleri yuttum kabul ettim ama o da kendini baya düzeltti zaten ev alma işi yoktu ev sahibi sıkışıp evi satmak isteyince böyle bişey düşünüldü

Senin altınlarını neden babanız karisiyorki beleşe kp 650.000 TL ev alacakken...sonuçta kendiside size güvenip altın almış eee almasaymis o zaman...esin coook haklı vsllahi ...eğer erkeğin babası olsaydı ortalık karışirdi...esinizde iyi niyetliymis vallahi istememe demis
Kayınpederim evi kendi üzerine alacak ve altınları babama eşim teklif etti ben asla babama borç verelim demedim

Bilmiyorum ben de sinirlendim parayı Çek getir ya altın ya da dolar yapacağım hiçbişey yapamaz Şam kendime hesap açacağım dedim ne yaparsannyap dedi
Boşanmak gibi dusunceniz vardi. Neden vaz gectiniz? Hem ortada boşanma konulari gecerken kp-in size o fiyata ev almak istemesi bana ilginc geldi. İyi yaptiniz, vermeyin parayi. Zaten kumar oynayarak 10 bini çope atmis, gozu diger altinlarda.
Belki ev konusu da fake, sirf altinlari almak icin size yalan atiyor. Esinize guvenemedim.

Bu altın sadece size mi ait yoksa eşinizle size mi ait.
Babanız niye karışıyor ki. Senin altınına güveniyor diyor, kendiside sizin altınınıza güvenmiş borç aldığına göre. Kendi oturacağınız ev için harcamayacaksınız da ne yapacaksınız. Babanız keyfi yetince kuyumcudan alıp size mi verecek. Ne saçma. Babanız bana göre %100 haksız.
Altınlr bana düğünde takılan bilezik vs. Babam diyor 600 buldular da 30 mu bulamayacaklar o kadar paraları var

Boşanmak gibi dusunceniz vardi. Neden vaz gectiniz? Hem ortada boşanma konulari gecerken kp-in size o fiyata ev almak istemesi bana ilginc geldi. İyi yaptiniz, vermeyin parayi. Zaten kumar oynayarak 10 bini çope atmis, gozu diger altinlarda.
Belki ev konusu da fake, sirf altinlari almak icin size yalan atiyor. Esinize guvenemedim.
Boşanma durumundan sadece benim annemin haber oldu ve abimin onun ailesine bişey denilmedi kendisi özürler dileyip barıştık zaten evden ayrılmamıştım dava falan olmadı sadece avukatla görüştüm

Boşanma durumundan sadece benim annemin haber oldu ve abimin onun ailesine bişey denilmedi kendisi özürler dileyip barıştık zaten evden ayrılmamıştım dava falan olmadı sadece avukatla görüştüm
O zaman eşiniz size oyun oynuyor. Ev kp adina olursa o paralar çop olur. Yarin bir gun boşanmak isterseniz altinsiz kalirsiniz

O zaman eşiniz size oyun oynuyor. Ev kp adina olursa o paralar çop olur. Yarin bir gun boşanmak isterseniz altinsiz kalirsiniz
Ev kesin alınacak öyle evle ilgili bi oyun yok ama şu an evi aldırmayacağım diyerek altınları boş yere bozdurmuş olduk. Ve zarar edeceğiz.

Eger benim kp ev almak istese ve eşim altin istese gozumu kirpmadan veririm ama sizde durumlar farkli. Adam belki altinlari almak icin ozur dilemis barismissiniz. Belki altinlari alip kp-e verdikten ve ev alindiktan sonra boşanmak isteyecek.

Babanizin karışması saçma olmus ama parayı batirmis diye kızmıştır. Sonucta var olan parayı hic etmiş kocanız. E evi kp alıyor. Bunlar kendi başına bir is yapamayacak mi diyordur.
Altını altin olarak alin bence babnizdan esinizde agzini kapar en azindan
Altını bozdurup para olarak verdim ama şu an tutturdu istemiyorum parayı sana vereceğim dokunmam parana diye

Eger benim kp ev almak istese ve eşim altin istese gozumu kirpmadan veririm ama sizde durumlar farkli. Adam belki altinlari almak icin ozur dilemis barismissiniz. Belki altinlari alip kp-e verdikten ve ev alindiktan sonra boşanmak isteyecek.
Bilmiyorum güvenmek istiyorum güvenemiyorum kafam çok karıştı

Back
X