- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Ille damadin evi olmamali. 1 +1 almayi dusunuyorum cunku. Ayrica evlenmek gibi bir beklentim olmadigi icin o ihtimali hic dusunmedim oraya oturmak istemedigim icin degilBirikmis paraniz var mi?
Maasiniz ne kadar?
Almayi dusundugunuz ev ne kadar?
Yatirim amacli ev almak gerilerde kaldi,bence her ay maasinizdan bir miktari dovize ya da altina yatirmak daha mantikli.
Bir de dikkatimi ceken su oldu,evlenmezseniz orada oturacaksiniz peki. Evlenirseniz neden oturamayacaksiniz? İlle damadin mi evi olmali?
Her ihtimali dusunun o zaman. Hayat ne getirir bilinmez. Bakarsiniz seneye evlilik durumu olur. Nerden belli yani hic evlenmeyeceginiz?Ille damadin evi olmamali. 1 +1 almayi dusunuyorum cunku. Ayrica evlenmek gibi bir beklentim olmadigi icin o ihtimali hic dusunmedim oraya oturmak istemedigim icin degil
Yani dedigim gibi sadece yatirim degil amacim. Kendim de oturabilirim bir iki sene sonra. Yalniz yasamak da cok istedigim bir seyHer ihtimali dusunun o zaman. Hayat ne getirir bilinmez. Bakarsiniz seneye evlilik durumu olur. Nerden belli yani hic evlenmeyeceginiz?
Su anda 100bin lira cekip neredeyse 200 bin odeyecek bir durumda olmak size yatirim saglayacak mi?
Ailenizin yanindan hemen ayrilip o evde oturacaksaniz evet mantikli. Ama sadece birikim icinse mantiksiz bence
AnliyorumYani dedigim gibi sadece yatirim degil amacim. Kendim de oturabilirim bir iki sene sonra. Yalniz yasamak da cok istedigim bir sey
Hayirli olsun. Kac yil odediniz bitti mi. Zorluklari neler. Riskleri neler acabaBekarım krediyle ev aldım. İyiki de almışım.
Özelden anlatayım istersenizHayirli olsun. Kac yil odediniz bitti mi. Zorluklari neler. Riskleri neler acaba
Olur tabikiÖzelden anlatayım isterseniz
Kamudaysaniz sizi korkutan ne? Ben bankaciyim evli coluk cocuk sahibi tek maaş gecinen çok insana konut kredisi kullandirdim.bekarsiniz bakmakla yükümlü olduğunuz kimse yok.kullanij gitsin borç yiğidin kamcisidirMerhaba
Uzun zamandir yatirim amacli ev almayi dusunuyorum. Ama ilerde orda oturmak gibi bir planim da var eger evlilik gibi bir durumum olmazsa. Ama korkuyorum odeyebilir miyim nasil ederim diye. Acikcasi ailem de risk almayi pek seven insanlar degil o yuzden elimden tutan kimse de yok dogru duzgun. Al diyorlar hep lafta kaliyor ben de tek basima cesaret edemiyorum. Bu arada kamudayim. Kredi cekip alicam. Ailemle yasmaya devam edecegim en azindan bir sure. Ne dersiniz bu isler nasil olur gozu karartmak mi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?