- Konu Sahibi Latinachica
-
Konuyu açıp gitmişKonusahibi korkma borç istemeyiz,gelirini birikmişini söylemeye ne korkuyorsun yahu
Merhaba
Uzun zamandir yatirim amacli ev almayi dusunuyorum. Ama ilerde orda oturmak gibi bir planim da var eger evlilik gibi bir durumum olmazsa. Ama korkuyorum odeyebilir miyim nasil ederim diye. Acikcasi ailem de risk almayi pek seven insanlar degil o yuzden elimden tutan kimse de yok dogru duzgun. Al diyorlar hep lafta kaliyor ben de tek basima cesaret edemiyorum. Bu arada kamudayim. Kredi cekip alicam. Ailemle yasmaya devam edecegim en azindan bir sure. Ne dersiniz bu isler nasil olur gozu karartmak mi gerekir
Kamudaysaniz sizi korkutan ne? Ben bankaciyim evli coluk cocuk sahibi tek maaş gecinen çok insana konut kredisi kullandirdim.bekarsiniz bakmakla yükümlü olduğunuz kimse yok.kullanij gitsin borç yiğidin kamcisidir
Suan yatirim olarak ev alinmamasi gerektigini dusunuyorum.Merhaba
Uzun zamandir yatirim amacli ev almayi dusunuyorum. Ama ilerde orda oturmak gibi bir planim da var eger evlilik gibi bir durumum olmazsa. Ama korkuyorum odeyebilir miyim nasil ederim diye. Acikcasi ailem de risk almayi pek seven insanlar degil o yuzden elimden tutan kimse de yok dogru duzgun. Al diyorlar hep lafta kaliyor ben de tek basima cesaret edemiyorum. Bu arada kamudayim. Kredi cekip alicam. Ailemle yasmaya devam edecegim en azindan bir sure. Ne dersiniz bu isler nasil olur gozu karartmak mi gerekir
Pazartesi hesaplayip doneyimmi:)Ben de kamudayim
Ama elimdeki nakit çok az.10-15bin çıkar en fazla.
Ben de ev almak istiyorum ama çevreme göre cok ütopik bişey bu kadar az nakitle
Bu arada kiradayım tekim.faturavs her şey bende.
Sizce 150-200bin bi ev alma girişimim nasıl fikir?Çok zorlar mı?Bir de kredi faizleri düşecek mı yükselir mi?
Cevaplarsanız cook sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim
10 15 bin zaten kredi dışı masraflara gidecek. Tapu zaten 5 6 bin. Kombi masrafı abonelikler falan erir o para. Biraz daha peşinatınız olsun bence.Ben de kamudayim
Sizce 150-200bin bi ev alma girişimim nasıl fikir?Çok zorlar mı?Bir de kredi faizleri düşecek mı yükselir mi?
Şimdiden teşekkür ederim
Ben de kamudayim
Şimdiden teşekkür ederim
Supersiniz:) sagolunPazartesi hesaplayip doneyimmi:)
Küçük 1+1 ev alın büyükşehir kiraya verin. Büyük borca girmeyin. Küçükten başlayın. zbu arada faizler düştü zaten daha da düşer mi bilmem ana şöyle de bir durum var faizler düşünce bu sefer muteahhitler evin değerini yükseltiyorlar dikkat edin iyi araştırın
Doğru haklisiniz çok saolun10 15 bin zaten kredi dışı masraflara gidecek. Tapu zaten 5 6 bin. Kombi masrafı abonelikler falan erir o para. Biraz daha peşinatınız olsun bence.
Geçen Cuma yatırım amaçlı bir daire aldım. Elimizde 70 bin kadar nakit vardı. 7 sene aylık 3.000 tl ödeyeceğim. Güzel kısmı şu bir ay sonra evi 3.500 tl’ye kiraya verebilirim. Ev yatırımlık bir ev ve bulunduğu ilçeyi Ruslar istila etti. Velhasıl kelam ben iyi bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Şu an sadece içine tadilat yaptırma kısmı kaldı. 1 ay sonra hemen kiraya verebilirim.
Bulunduğumuz yerde bir anda yabancı tesisler açılmaya başlandı. Ama küçücük bir yer olduğu için ev sıkıntısı var. 2-3 sene daha çözülmeyecek bir sıkıntı. Şu an oturduğum apartmanda 3 yabancı aile 3.500-4.000 lira kirayla oturuyor mesela.Sanırım Yaklaşık 250bine aldığınız ev nasıl 3500tl kiralı oluyor anlamadım? Nerede bu ev?
250 binlik ev en fazla 1500 kira getirir.Sanırım Yaklaşık 250bine aldığınız ev nasıl 3500tl kiralı oluyor anlamadım? Nerede bu ev?
Bulunduğumuz yerde bir anda yabancı tesisler açılmaya başlandı. Ama küçücük bir yer olduğu için ev sıkıntısı var. 2-3 sene daha çözülmeyecek bir sıkıntı. Şu an oturduğum apartmanda 3 yabancı aile 3.500-4.000 lira kirayla oturuyor mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?