Ev almak

Bence ev almanız mantıklı ama 6 yılda bitiyor madem kredi, 2.çocuğu 6 yıl sonra düşünün derim. Aksi halde tek maaş iki çocuk geçinemezsiniz

Herkes kredi dustu diyip duruyor hic bankaya gidip konustunuz mu 15 yil icin 500 tl uzeri kredi alirsaniz 0.99 onun disindakiler yine 1.20 den basliyor ki bu da en azı..bunca sene borca girmeye deger mi bilmiyorum bence biraz daha birikim denenebilir
Hangi bankadan baktınız bilmiyorum ama devlet bankaları 180 aya kadar 0,99 dan veriyor

Ya şimdi çok gencim de 20 yaşindayim ve ordan görünen hayat ki muhtemelen gelecegim bana çok sıkıcı görundu evlen çocuk yap ev al kredi ode 2. çocugu yap onlari okut hayat geçiyo ama herkesin hayat rutini çok aynı ve sıradan be
Neyse bu yazdigimin sizinle ilgisi yok mutlu olun insallah gelecek planlarinizda sadece bazen güçlü gelecek anksiyetsi yaşıyorum

faızler dusmusken ev alın herkes kredılere asılıp ev almak ısteyecegı ıcın ev sahıplerı ev fıyatlarını yukseltecek oyuzden hemen alın fırsat varken
ama tek maasla hem ev alıp hem rahat hayat yasayamazsınız ev kredınız bıtınce rahatlarsınız

Ya şimdi çok gencim de 20 yaşindayim ve ordan görünen hayat ki muhtemelen gelecegim bana çok sıkıcı görundu evlen çocuk yap ev al kredi ode 2. çocugu yap onlari okut hayat geçiyo ama herkesin hayat rutini çok aynı ve sıradan be
Neyse bu yazdigimin sizinle ilgisi yok mutlu olun insallah gelecek planlarinizda sadece bazen güçlü gelecek anksiyetsi yaşıyorum
Herkesin hayatta bakışı farklı ebnde 20 yaşında böyle düşünürdüm 😁 zamanla degisirsin😉

Gelieiniz eger iyiyse biraz kısarak ev sahibi olmaniz en mantikli olanidir. Iki kisi calisiyorsunuz bence hic dusunmeyin bile. Tatiller gezmeler tozmalar biraz kısilabilir ama sonucta bir yatirim yapacaksiniz.

Evladinizda var hem onun hem sizin icin bir garanti. Yani ben biraz yatirim konusunda evcilim galiba. Gerekirse sonuna kadar kisarim kumeste olsa ev alirim. Coluk var cocuk var yaslilik var. Buyuduklerinde hic mi bisey yapamadiniz demesinler :)

Kredi odemenizi bakıcı ücretini düştükten sonrası olarak hesaplayin..sonuçta bakıcı/kreş vs derken en az 3 yıl sabit olarak çocuk bakımına para ayirmaniz gerekiyor.Bunu da hesaba katmanizi ,ödemenizi bu şekilde planlamanizi tavsiye ederim

Back
X