aaahhh ahhh bende neler çektim ünv.tede ev arkadaşlarım yüzünden... senin gibi bizim öğrenci evimizdeki bütün eşyaları ben getirmiştim.. koltuk takımları, halılar, perdeler, mutfak eşyaları, buzdolabı, ocak, ütü, ütü masası, tencereler, tabaklar, bulaşık sepetine varana kadar hatta ev aarkadaşımın yatağını bile ben getirmiştim.. ayrıca bir araba tuttuk bütün eşyaları taşıyıp yerleştirdik ailemle, arkadaşım memleketinden gelmesin zahmet etmesin dedik.. okul açılınca annesiyle beraber geldi, evdeki ufak tefek eksikler için alışverişe çıkalım dedi annesi, kesim tahtası, mandal, kova vs gibi şeyler için.. hepsi alındı 50 tl gibi bişi tuttu ve utanmadan bu paranın yarısını istediler, babam çirkefle çirkef olunmaz kızım boşver verelim dedi verdik... evdeki tek eksiğimiz çamaşır makinesiydi, onuda sen al ortak olmasın ilerde satarken veya başkasına verirken sorun olmasın dedim ama onuda ortak almamız lazım dedi utanmadan.. ve nitekim bende almadım.. benim memleketim bir saat uzaklıktaydı haftada bir götürüp anneme yıkatıyodum kız 3 yıl elinde yıkadı yinede pintiliğinden almadı... evet bu kızla ben 3 yıl aynı evde yaşadım, hiç bir şeyi sorun etmez hep susardım yoksa çekilecek biri değildi...
sana yardımcı olamadım ama benim içimde kaldı biçok şey şimdi keşke o zamanlar susmasaymışım diyorum. bence susma sende hakkını koru.
ayyyyyhhhh anlattım rahatladım, meğer ne kadar içimde kalmış...
bu arada o arkadaş okul bittikten sonra evlendi ben düğününe gittim, bir sene sonrada ben evlendim ama o düğünüme gelmedi, kocası izin vermemiş.. yalaaaan pintiliğindennn...