Çok yedi derken gereksiz yerde yemesi. O kişinin ağzının hiç boş durmamasından kaynaklanıyor bence :) lise hayatında harçlıklarını hep abur cubura yatırdıysa demek ki :)Biz öğrenciyken ay sonunda herkes eve yaptığı alış veriş fişlerini hesaplardı birbirimize öder hesaplaşırdık. Ortak yenenlerde olurdu . Birinin az yediği birinin çok yediğide. Hiç dert olmadı herşey kişi sayısına bölünerek ödendiği için.
Ki o evde ev arkaşaşı olarak 4 kişi yaşıyo olmamıza ragmen ev mevcudu 8 bazende 9 kişiydi
Diğer evimde ki ev arkadaşlarımı gelip geçiçi gördüğüm içinde ne onların hakkı bana geçsin istedim ne benim hakkım onlara buzdolabını ayırdık herkesin bir katı vardı.Sonuç o ev hiçte keyifli değildi dagıttık
Öğrencilik candır. Çok yedi diye arkadaşın gözüne bugün batar ama yarın özlersin. Ve inş sağlam dostluk olur aranızda yıllar sonra sen zordayken daha söylemeden sana tüm imkanını sundugunu görürsün. Ne biçim dua oldu bu afedersin kötü günün olmasın tabi ama dostluğunuz oyle guzel kalsı demek istedim.
Şuan ikinci cips paketini yarılamak üzereyim ve kendimden utandım...
Yapamadim onu öyle birakip gidemezdimO cipsi sakince yere koy dostum, yavas... sakin... sakin genc.....
Ah o icimdeki insan, ay pardon cips sevgisi diyosun yaneYapamadim onu öyle birakip gidemezdim
Bunu bende yaşamıştım. Ama şimdi kendime gülüyorum o zaman insana çok batıyor biliyorum. Şöyle bi çözüm buldum ben o zaman için. Ne alınacaksa kişi sayısı kadar adet olarak almaya başladık. Küçük paketlerde. Meyve de dahil. Böylece problem çözüldü herkes kendi hakkını yedi ister bi günde ister bi haftadaArkadaşlar, merhaba. Öncelikle konuyu nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Lütfen bu konuda beni yargılamayın, asla cimri bir insan değilim ama oda arkadaşımla böyle bir problemimiz var. Ev arkadaşım doymuş olsa bile sürekli bir şeyler yiyor. Eve aldığımız hiçbir şey dayanmıyor. Mesela ben kahvaltı da belli şeyler yerim, öğrenciyim zaten büyük bir kahvaltı yapmaya vaktim olmuyor okula giderken. Eve sabah yiyebileceğim şeyler alıyorum ama oda arkadaşım sürekli onları da yiyor. Kendisi çok obur bir insan, az da yemiyor. Yeyince dibini görene kadar yiyen insanlardan. Yemek yiyoruz kalkıyoruz, iki dakika geçmeden "ben doydum ama bundan da yemek istiyorum" diyerek hemen başka şeylere yöneliyor. Kendime kahvaltı için aldığım hiçbir şeyi iki günden fazla tüketemiyorum çünkü bitmiş oluyor. Bunu kalbini kırmadan söylememin bir yolu var mı? Rafları ayıralım desem, ne demek istediğimi anlar ve kırılır. Kendisi iyi de bir insandır kalbini kırmak istemiyorum.
Maddi olarak sıkıştığını bu yüzden idareli tüketeceğini kendine yetecek kadar aldığını söyleyebilirsin. Masraf ortaksa yine aynı sebepten ayırmak istediğini söyle.Arkadaşlar, merhaba. Öncelikle konuyu nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Lütfen bu konuda beni yargılamayın, asla cimri bir insan değilim ama oda arkadaşımla böyle bir problemimiz var. Ev arkadaşım doymuş olsa bile sürekli bir şeyler yiyor. Eve aldığımız hiçbir şey dayanmıyor. Mesela ben kahvaltı da belli şeyler yerim, öğrenciyim zaten büyük bir kahvaltı yapmaya vaktim olmuyor okula giderken. Eve sabah yiyebileceğim şeyler alıyorum ama oda arkadaşım sürekli onları da yiyor. Kendisi çok obur bir insan, az da yemiyor. Yeyince dibini görene kadar yiyen insanlardan. Yemek yiyoruz kalkıyoruz, iki dakika geçmeden "ben doydum ama bundan da yemek istiyorum" diyerek hemen başka şeylere yöneliyor. Kendime kahvaltı için aldığım hiçbir şeyi iki günden fazla tüketemiyorum çünkü bitmiş oluyor. Bunu kalbini kırmadan söylememin bir yolu var mı? Rafları ayıralım desem, ne demek istediğimi anlar ve kırılır. Kendisi iyi de bir insandır kalbini kırmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?