Ay ben dicektim ama gizli alsin arkadaş saklasin görürse orayida acar yer yani.bence ev arkadasin çok rahat ve yüzsüz.böyle tipler den kacacaksin.o hiç almiyormu bireyler.hep sizden mi yer ne kadar oburmus öyle bence tek yasa veya herkes kendi alışverişini ayrı yapsın.Can'ım sen en iyisi odana küçük bi dolap al ordan takıl bence
Ayy anlatmazsam çatlarım. Bu model ev arkadaşından bende de var bir tane. Gerçekten yediklerinin hesabını falan yapmıyorum kendime de yakıştıramıyorum yazdıklarımı ama gerçekten sorun oluyor.Arkadaşlar, merhaba. Öncelikle konuyu nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Lütfen bu konuda beni yargılamayın, asla cimri bir insan değilim ama oda arkadaşımla böyle bir problemimiz var. Ev arkadaşım doymuş olsa bile sürekli bir şeyler yiyor. Eve aldığımız hiçbir şey dayanmıyor. Mesela ben kahvaltı da belli şeyler yerim, öğrenciyim zaten büyük bir kahvaltı yapmaya vaktim olmuyor okula giderken. Eve sabah yiyebileceğim şeyler alıyorum ama oda arkadaşım sürekli onları da yiyor. Kendisi çok obur bir insan, az da yemiyor. Yeyince dibini görene kadar yiyen insanlardan. Yemek yiyoruz kalkıyoruz, iki dakika geçmeden "ben doydum ama bundan da yemek istiyorum" diyerek hemen başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?