- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi witch hunt
-
Yok abi, bi cacık olmaz.
Karakter oturmamış.
Hadi iyi akşamlar, ben yatanzi, beyim küsesoldu.
Canınız çekerse başkalarına saldırmayın, konu kilitlenene kadar giydirin giydirebileceğiniz kadar bana,
salık verdim.
Neresi yanlış merak ettim
Konu sahibinin gördüğü şiddet bir süre önce bitmiş. Şimdi kalkıp sığınma evine gitmesi ne manaağ?
Ben hic salon kadını çizgimi bozmadim bi kere. Çünkü ben olayi anlayana kadar kavga bitti.
Dayak var, aldatma var. Ayrıca üstünüze ev araba var da adama neden maddi baglisiniz?
Yazık, kendinizi ne de güzel kandiriyorsunuz? Ya da bizi. Neyse selametle.
Boşamacaksam şimdi boşan.Yıllar geçtikçe eş bulma potansiyelim düşer.Ama evliliğini bilmiyorum.Anlattığına göre mutsuzsun ve ev arkadaşı gibisin.Cinsellik yok.Sonra boşanacaksan şimdi boşan.Dışarıya gözün açılmış evliliğin iflah olmaz gibi.Ama hiç evlenememeyi göze alarak boşan.Ben 9yıldır evlenemedim mesela.31 yas gec mi ?
Şahsen daha önce kimsenin ahlakına, namusuna laf etmedim bahsettiğiniz konularda.
Fakat bu konuda empati yapılması mı eleştirilmeli yoksa diğer konulardaki kadınların fütursuzca suçlanması mı?
Hangisine şaşıralım? Hangisini değiştirelim?
Yalan söylesin yani? Peki teşekkürlerKadın sığınma evlerinde kalmak için şiddete maruz kalmak gerekmektedir. Ancak kişiler bu tabiri yanlış yorumlamakta ve şiddet kelimesini sadece fiziki bir eylem olarak görmektedirler. Şiddet kelimesinin fiziki, psikolojik gibi bir çok çeşidi vardır. Bunlardan herhangi birisine maruz kalmak ve kadının kendi ifadesi kadın sığınma evlerine başvurmak için yeterli olacaktır. Kadın sığınma evine başvuracak kişiden şiddet gördüğüne dair herhangi bir kanıt, tanık veya polis raporu talep edilmemektedir. Şiddet gördüğünüzü dile getirerek kalmak için başvuru yapabilirsiniz.
Size iyi kahkahalar!
Yok abi, bi cacık olmaz.
Karakter oturmamış.
Hadi iyi akşamlar, ben yatanzi, beyim küsesoldu.
Canınız çekerse başkalarına saldırmayın, konu kilitlenene kadar giydirin giydirebileceğiniz kadar bana,
salık verdim.
Yaş geçtikçe eş bulma potansiyelin düşer nedir Allah aşkına ya bunun piyasasımı varNo
Boşamacaksam şimdi boşan.Yıllar geçtikçe eş bulma potansiyelim düşer.Ama evliliğini bilmiyorum.Anlattığına göre mutsuzsun ve ev arkadaşı gibisin.Cinsellik yok.Sonra boşanacaksan şimdi boşan.Dışarıya gözün açılmış evliliğin iflah olmaz gibi.Ama hiç evlenememeyi göze alarak boşan.Ben 9yıldır evlenemedim mesela.
Ben de tartışan üyeler hep sevdiğim isimler olunca sessiz kalmayı tercih ettim ama witch hunt in da bariz çirkin söylemlerine rağmen hala empati yapıcam diye uğraşanları da şaşkınlıkla okuyorum.Ben de boyle dusunuyorum. Kir dizini otur, daha once de yaptigin gibi. Menfaat onemli cunku.
Sana tavsiye, olur da kocanla ucuncu defa evlenmeye kalkarsan 5 dk otur bunlari kendine sor olur mu...
Bunlar bekarken isteniyor, menfaat icin bile olsa evliyken degil. Ne yapacaksin yani, kocanin imkanlariyla aldigin kiyafetlerle mi gideceksin yanina? Kocan sayesinde gidebildigin kuaforde suslenerek mi begendireceksin kendini?
Mantik evliligi bana cok ters ama biraz emtapiyle yapanlari da az cok anlayabiliyorum. Fakat mantik evliligi yapip, sonradan kabullendigi durumu sorun yapip "asik olmaliyim, sevilmeliyim ben" denmesini hayatta anlayamam. Sanki yasadiklarin surprizmis gibi.
Sunu da belirtmeden gecemeyecegim. Bu forumda defalarca "evliyim, baska birine ilgi duyuyorum" baslikli konular acildi ve tamami namussuzlukla, sadakatsizlikle, karaktersizlikle suclandi. Hatta beddualar edildi umarim kocan da baskasina asik olur daha beterini gor tarzinda. Onlarin da kendilerine gore sebepleri vardi. Kimi aldatilmis, kimi siddet gormus, kimi bir tatli soz duymamis. Kimi gorucu usulu, kocasini secme sansi bile olmamis. Fakat ben bu konudaki kadar empati kasildigini gormedim. Bir cok kisi "ah cnm mutlu ol tmm mi" seklinde bakiyor olaya. Degisen ne acaba.
Ayrıca bir süre önce bitmiş diye şiddet olmadığı gerçeği degistirilmez.
Bu konu üzerinden seslenmek istiyorum:
Ey fiziksel ve psikolojik siddet goren kadınlar sizlere sesleniyorum. Sakin kadın siginmaya basvurmaktan kendinizi geri çekmeyin. Burda yazılanlara bakmayın. Kadin isterse basaramayacagi hiçbir şey yoktur. Kimseye maddi olarak bağlı da kalmayın, yanınıza onurunuzu alıp çıkın o size şiddet uygulayan adamların yanından.
Sevgiler. Söyleyeceklerim bu kadar.
Wolfcum tabi ki kişiye göre yorum yapılır normal hayatta olduğu gibi senin arkadaşına yaptığın yorumla herhangi birine yaptığın yorum bir mi?Hangisinin degismesi gerektigi kisiye gore degisir. Ama kisisine gore yorum yapiliyor. Bu da bir gercek.
Sorumlular kayıp. 70 sayfa boyunca ne bir uyarı ne birşey.ben de bozmadım hatta kardeşlik mesajlari verdim ama yemedi
Konu pek iyiye gitmiyor her sayfa daha beter oluyor bir büyük yok mu araya girecek
Ben de tartışan üyeler hep sevdiğim isimler olunca sessiz kalmayı tercih ettim ama witch hunt in da bariz çirkin söylemlerine rağmen hala empati yapıcam diye uğraşanları da şaşkınlıkla okuyorum.
Mesela boşansaydım da anamın evinde tarhana mı kaşıklasaydım nasıl bir cümle nasıl bir aşağılamaktır?
Şimdi bana da sormawitch hunt sana ne yaptım diye. Birşey yapmadın aksine güzel muhabbetlerimiz de oldu ara ara. Ama söylemem lazım sen de para karşılığı kendini satıyorsun.
Harbi hiç çirkin bir söylem değil kendini satmak. Bravo.Ben de tartışan üyeler hep sevdiğim isimler olunca sessiz kalmayı tercih ettim ama witch hunt in da bariz çirkin söylemlerine rağmen hala empati yapıcam diye uğraşanları da şaşkınlıkla okuyorum.
Mesela boşansaydım da anamın evinde tarhana mı kaşıklasaydım nasıl bir cümle nasıl bir aşağılamaktır?
Şimdi bana da sormawitch hunt sana ne yaptım diye. Birşey yapmadın aksine güzel muhabbetlerimiz de oldu ara ara. Ama söylemem lazım sen de para karşılığı kendini satıyorsun.
Ayrıca bir süre önce bitmiş diye şiddet olmadığı gerçeği degistirilmez.
Bu konu üzerinden seslenmek istiyorum:
Ey fiziksel ve psikolojik siddet goren kadınlar sizlere sesleniyorum. Sakin kadın siginmaya basvurmaktan kendinizi geri çekmeyin. Burda yazılanlara bakmayın. Kadin isterse basaramayacagi hiçbir şey yoktur. Kimseye maddi olarak bağlı da kalmayın, yanınıza onurunuzu alıp çıkın o size şiddet uygulayan adamların yanından.
Sevgiler. Söyleyeceklerim bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?