Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Hem aktif üye olup hemde bu kadar açık olmak gerçekten herkesin yapacağı bişi degil
Çoğu üyenin yaptığı gibi 2. Üyelik alıp açmadın konuyu tebrik ederim
Senin gibi birinin( yorumlarına istinaden) eşinle tekrar evlendiğine sasırdım boşanma konunu hatırlıyorum birleşme konun varsada denk gelmedim demekki
Senin ( her kadının) o yazdığın şeyleri dibine kadar yaşamaya hakkın var ve bunun İcin boşanmalısın başkasına aşık olsanda olmasanda
Tekrar birleşmen mantık evliliği olmuş maddiyat icin sıraladıklarına bakılırsa ha bunuda ben yapmam ama yapana saygı duyarım
Ama gerçekten çok sert giriyorsun insanlara yorumlara..

Neresi yanlış merak ettim
Konu sahibinin gördüğü şiddet bir süre önce bitmiş. Şimdi kalkıp sığınma evine gitmesi ne manaağ?

Kadın sığınma evlerinde kalmak için şiddete maruz kalmak gerekmektedir. Ancak kişiler bu tabiri yanlış yorumlamakta ve şiddet kelimesini sadece fiziki bir eylem olarak görmektedirler. Şiddet kelimesinin fiziki, psikolojik gibi bir çok çeşidi vardır. Bunlardan herhangi birisine maruz kalmak ve kadının kendi ifadesi kadın sığınma evlerine başvurmak için yeterli olacaktır. Kadın sığınma evine başvuracak kişiden şiddet gördüğüne dair herhangi bir kanıt, tanık veya polis raporu talep edilmemektedir. Şiddet gördüğünüzü dile getirerek kalmak için başvuru yapabilirsiniz.

Size iyi kahkahalar!

Ben hic salon kadını çizgimi bozmadim bi kere. Çünkü ben olayi anlayana kadar kavga bitti.

ben de bozmadım hatta kardeşlik mesajlari verdim ama yemedi

Konu pek iyiye gitmiyor her sayfa daha beter oluyor bir büyük yok mu araya girecek

Dayak var, aldatma var. Ayrıca üstünüze ev araba var da adama neden maddi baglisiniz?
Yazık, kendinizi ne de güzel kandiriyorsunuz? Ya da bizi. Neyse selametle.

Yahu dayak bir kere olan bir sey
Her gun kafa goz dalmiyor adam bana
Ustunu parcaladim
O da beni duvara firlatti
Kimle karistiriyorsun sen beni anlamadim ki ?
Dayak var demek 7~24 dayak yiyorum demek degil
Hadi selametle ..
Arabayi da adam aldi bana
Ne yapar sence bana birakir mi
Ben baskasina asik oldum desem yeter artik yoruldum
Bence de selametle

No
Boşamacaksam şimdi boşan.Yıllar geçtikçe eş bulma potansiyelim düşer.Ama evliliğini bilmiyorum.Anlattığına göre mutsuzsun ve ev arkadaşı gibisin.Cinsellik yok.Sonra boşanacaksan şimdi boşan.Dışarıya gözün açılmış evliliğin iflah olmaz gibi.Ama hiç evlenememeyi göze alarak boşan.Ben 9yıldır evlenemedim mesela.

Hangisinin degismesi gerektigi kisiye gore degisir. Ama kisisine gore yorum yapiliyor. Bu da bir gercek.

Yalan söylesin yani? Peki teşekkürler

1.5 saat ütü yapıp geldim ... 67 sayfayı okumadım bu kafayla .

Ilk mesaja cevabım ... boşanırdım . Net.

Ha empatimi yaptım şimdi kendi yorumuma geçeyim ; aldatan bir eşle 2. kez evlenmezdim hele hele maddiyat için asla.

Madem evlendin önündeki iki yol belli ... ya bu ev arkadaşı modundaki cüzdanı kabarık beyle pişirik oynamaya ve görünürde evli kalmaya devam ... ya da gözünü karartıp boşanmaya .

Yaş geçtikçe eş bulma potansiyelin düşer nedir Allah aşkına ya bunun piyasasımı var
Borsamı bu

Ben de tartışan üyeler hep sevdiğim isimler olunca sessiz kalmayı tercih ettim ama witch hunt in da bariz çirkin söylemlerine rağmen hala empati yapıcam diye uğraşanları da şaşkınlıkla okuyorum.
Mesela boşansaydım da anamın evinde tarhana mı kaşıklasaydım nasıl bir cümle nasıl bir aşağılamaktır?
Şimdi bana da sorma witch hunt sana ne yaptım diye. Birşey yapmadın aksine güzel muhabbetlerimiz de oldu ara ara. Ama söylemem lazım sen de para karşılığı kendini satıyorsun.

Ayrıca bir süre önce bitmiş diye şiddet olmadığı gerçeği degistirilmez.

Bu konu üzerinden seslenmek istiyorum:

Ey fiziksel ve psikolojik siddet goren kadınlar sizlere sesleniyorum. Sakin kadın siginmaya basvurmaktan kendinizi geri çekmeyin. Burda yazılanlara bakmayın. Kadin isterse basaramayacagi hiçbir şey yoktur. Kimseye maddi olarak bağlı da kalmayın, yanınıza onurunuzu alıp çıkın o size şiddet uygulayan adamların yanından.
Sevgiler. Söyleyeceklerim bu kadar.

Ee annemin evi oyle ama yalan mi soyleyim
Iki memur
Maaslari belli ..
Ama benim standartlarim da belli
Demek kendimi satiyorum
Himmmmm
Daha ne kadar asagilayacaksiniz peki ?

Harbi hiç çirkin bir söylem değil kendini satmak. Bravo.

Eyyyy diye seslenenlerden tiksiniyorum bu da siyasi olsun
Hep birlikte banlanalim
Siz artik cok oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…