Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Degil tabi ki, hicbir yas gec degil, ama asksiz gecen her gun kayıp degil mi?
Giden omurden gidiyor, sadece evlilik kariyer vs degil.
Sevismeden gecen gunler, haftalar, aylar buyuk kayip.
Hayatta her seyin telafisi var da bosa gecen zamanin yok.

Parası mı seks mi ikilemi işte bu

Eee? Madem geçinebiliyorsunuz niye?

Yeni birisi olsun yada olmasin.
O garip gureba nikahi bitiririm.
Ne gereği var?

Kadinligimi hissetmek isterim, kalbimin atmasi icin elimden geleni yaparım.

Ancak yanlis bir evlilik yanlış seylere götürüyor witch hunt
Hemde cok com yanlisa.

Konuyu açarken eleştiriye hazırdınız neden şimdi üyeyi kovuyorsunuz?

Üstelik bir çok konuda yaptığınız yorumlardan sonra konumdan git diyen üyeleri istedigim konuda yazarım diye azarlayan bir üye kimseyi konusundan kovamaz.

Kötü içerik butonu var onu kullanın.

Daha önce " kendisine ilgi gösteren fakat evli olduğunu öğrenince çelişkiye düşen " arkadaşa yaptığımdan farklı bir yorum yapamayacağım ister kuş ötmesin, isterse at şaha kalksın farketmez netice itibariyle hukuki anlamda evlisiniz
Boşanın

+1

Yaprağını yerken kıtır kıtır
Sapına gelince mee

Evliymiş gibi olduğum adamı boşardım önce,sonra da yeni aşklara koşardım . hayat kısa

özgüven değil aslında onun adı
sosyal medya cengaverliği

karsidaki evliyse ,kendi mutsuzlugunu one surerek baskasinin hakkina girme derim...evli degilse yasa gitsin,kocana mustehak ayrica da merak ettim aldattiysa gay olup olmadigi neden anlasilmaz?ya gay ya bisexsueldir en fazla

Ama seni aldatmış çokta iyi biri değil aslında.
Cinsel sorun da ciddi bi mesele yani boş geçmemek lazım.
Diyorum ya eşine aşık olsaydın bir başkasından asla etkilenmezdin.
Boşanmak tabi ki kolay değil. Hele bunu boşa diğerine harekete geç demek saçmalık ötesi. Sen duygularından bi emin ol , ne istiyorsun.
Eşinle aşık olduğumuz zamanlarda ki gibi olmak istiyorum dersen ona göre hareket et, son bi şans ver ikinize. Ama baktın olmuyor olmayacak , ayrılığı bi düşün.
Yeni adam konusunda hem daha tanımıyorsun hem yeni boşanmış, hiç bulaşma derim. Artık doğru adımlar atman lazım. Önce ya eşinle ya eşinsiz bi hayat hedefle ondan sonrası gelir.

Evliymiş gibi olduğum adamı boşardım önce,sonra da yeni aşklara koşardım . hayat kısa

E bi kere boşamış zaten,aldatılmışken çoluk çocuk yokken kendi başına da geçinebilecekken maddi sebeplerden geri dönmüş, şimdi boşansa en iyi ihtimali dinleyebiliriz,o da şu: yeni adam ciddi bir ilişki istesin ve maddi durumu iyi olsun, amin

o zaman o menfaat para değil..
pat diye mi ? daha önce bye bye demişsin zaten 10 yıllık evli değilsin ki pat diye olsun.. adam aldatmış . siz hiç birlikte olmamışsınız neyin pat diyesi bu?

hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor maalesef..

Adama boyle bir seyin niyetini belli edemem
Adam Turk degil
HeNuz gecen hafta bosandi
Meslektasim
Yeni tanistik
Tanimiyorum dogru duzgun
Tamam senin birşey yapmaya gerek yok zaten.ama bu evlilik seni yorar yürümez yani,bence öncelikle evliliğini bitirmeyi dusunebilirsin.baska sorunlar olsa hemen bosan demezdim sorunların çözülmesi umudunun olduğunu dusunebilirdim ama bu öyle birşey değil çözümü yoksa sana da yazik

Bosanıp o adama gıtmek sankı bırını bulana kadar evlı kalmaya benzer

Bunları dusundugun bı adamla hala evlı kalmanın hıc bı mantıgı yok

Bırseyler hıssettıgın adam gecıcıde olabılır

En ıyısı bosanmak ve zamana bırakmak

Büyük ihtimalle burada da asıp keseceksin, olmadı üyelik iptali istersin konu kapanır.
Yeni aşkının öten kuşuna koş yorumları hoşuna gidiyor mu bilemem tek gördüğüm hayatını büyük bir çıkmaza bile isteye sokmuşsun düzeltmek için de bir gram çaban yok.
Neyse witch atış serbest, anladın sen!

1000 karakter tercume fiyati 60 70 lira olan bir dili bilip de kalkip kocamla parasi icin geri evlendim demeniz cok sacma, dedigim gibi siz hic bosanmadiniz, zira bosanmak zaten uzun suren bir surec. Bir de hemen bosanip sonra hemen evlenmek kolay mi?
10 yil iliski yasamadan nasil durdunuz? Ne icin yani sebep neydi?
Kendinize dahi aciklayamadiginiz aslinda burdaki insanlara yansittiginiz karakterinizden o kadar farklisiniz ki aslinda, uzuldum. Bir kadinin gercegi disinda bir kisilige burunmesine uzuldum.
Simdi en bastan butun her seyi anlatin belki yorumlar daha yumusak olabilir, hatayi anlamak da cok buyuk bir erdemdir.

Böyle bi konuyu witch değilde yeni üye açsaydı hiç bi yorum bu şekilde olmazdı
Ben mesela hiç tanımıyorum witch i sadece konuyu okudum ve cevapladim.evliyken baskasindan hoslandim falan yazanlara genelde olumlu şeyler yazmam ama konu sahibinin cok kötü birşey yaptığını düşünmedim mesela.evliligi bomboş bence yok gibi.bosanmak en doğal hakkı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…