Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Ben cogu kadindan daha masum buluyorum seni witch. Dayagi yiyip hakareti sineye cekip sirf gidecek yerim yok, oturayim bu kocayla nolacak deyip ustune de yatakta adamla sevisen evli namuslu kadinlardan daha masumsun su halinle. Adamla sadece kagit uzerinde evlisin. Onun isine gelmiyorsa o bosayabilirdi seni. Salak mi sana para yediriyor hem de karsiliksiz olarak? Evet salak demek ki.

Atış serbest diyorsunuz neden? witch de fake değil heralde eski konuları bilmediğimden çok fransız kaldım

Aslında ben witch'in ne yaptığını bilmediğini düşünüyorum. Koskocaman bir boşlukta süzülüyor.
Bir diyor ki kendimi idare ederim bir diyor ki menfaat için formaliteden bu adamla evli kalmak durumundayım.
Harekete geçecek hali yok, kalkıp da bir şeyler yapamıyor. Sadece duruyor öylece, sözde düşünüyor ama hiçbir yere varamıyor.
Buradaki yorumları da aynı ayarda, başkalarıyla diyalogları da hiçlik seviyesinde. Her şeye karşı yabancılaşıyor, umursamazlık tavırlarında fakat iyi yerlere gitmiyor.
Yapılan yorumlar da yani eleştiri amaçlı yapılanlardan bahsediyorum tamamı boşuna. Çünkü bir insana en çok kendisi zarar verebilir ve de en çok da kendisi kurtarabilir.

Nasipten öte köy yok.
Herşey olacağına varır bence.

Boşanmak doğal hakkı tabi ama evliyken başkasından hoşlamaya bu forumda çok olumlu dönüş olmaz onu demek istiyorum

Kocamın parası ve imkanlarını kullanarak yasak aşkımı yaşarım.

Dememizi mi bekliyorsun.

Hayir tabii ki
Boyle bi niyetim olsq zaten 10 yil icinde defalarca kez yasardim
Iki yil yurtdisinda tek basimaydim
O zaman evli bile degildim
Ama bu beni carpti diyorum
Affalladim
Ben aski cok uzun suredir yasamiyorum
Yaklasik 10 yildir boyle bir duygu yok hayatimda
Ama simdi bu asi degilse
Baltayi tasa vurmak isteMiyorum

Kötü bir şey yapmamış ki kadın
Niye eski bir üye üzerinden yükleniyor ki kadına
Dürüst şekilde yazmış zaten evli değiliz gibi diye.
Boşanip niye evlendin ki dedim
Bir üye para için imasinda bulundu
Witch birsey yazmadı.

Evliyken adamı aldatırsa hoş değil dedim
Git boşa ne yapacaksan yap.
Ama sakın ha bosanmadan bir halt yemeye kalkma.

Eski konularında ne var niye bu tepkiyi aldı öğrenebilir miyiz biz de...

Konusu belli konuya yorum yapalım.

Adamın kuşunun hala ötmediginden haberdar ama witch hanım. Sanki pek de kağıt üzerinde degil gibi di mi

Aleme verir talkımı, kendisi yer salkımı. Aldatılan bir üyeye yaptığınız o çirkin yorumdan sonra, şu yazdıklarınıza hiç şaşırmadım. Bende bir arkadaşın yazdığı gibi sizin aslında hiç boşanmadığınızı düşünüyorum, gerçi beni ilgilendirir mi asla ilgilendirmez ama bundan sonra birilerini kırmadan önce, ben neyim diye bir sorgulayın en azından kendinizi.

Degil tabi ki, hicbir yas gec degil, ama asksiz gecen her gun kayıp degil mi?
Giden omurden gidiyor, sadece evlilik kariyer vs degil.
Sevismeden gecen gunler, haftalar, aylar buyuk kayip.
Hayatta her seyin telafisi var da bosa gecen zamanin yok.

Tesekkur ederim
Ev arkadasi icinde aslinda gidiyor bu yillar
Ama ben onla bosanalim dedigim her zaman aglayip zirlayip kendini mecbur ediyor ..
Emin degilim

Parası için iması olmadı bizzat kendisi söyledi kim ima etti pardon

Burada genelde hep agresif yorum yapıp aşırı özgüvenli görünenler için hep aynı şeyi düşünmüşümdür

Hayatında yolunda gitmeyen ama hesaplaşamadığı şeyler var sanırım diye

Sosyal medyadan deşarj olmak daha kolay geliyor

Genelde sıfır empatiyle yorum yapılıyor

Şimdi empati bekliyorsun

Şu hayatı bir kere yaşayacaksın
Neden kendini sırf imkanlar için zindana hapsettin witch
Arap kralımı bu adam
Nedir bu imkanlar

Çocuğun yok çalışıyorsunda
Diğer adam için değil kendi hayatın için boşan
Ufak bi ev tutarsın sıfır eşya almazsın
Sana yetsin yeter
Huzurun olur
Sevmediğin adamla hayatı paylaşmak zorunda kalmazsın
Kendi imkanlarını kendin sağlayabilirsin
Hiç bekleme
Vicdan yapılacak bir durumda yok
Bu evlilik değil zaten
Bence açık açık konuş eşinde aynı şeyi düşünüyordur zaten
Kendi hayatlarınızı yeniden inşa edin

witch hunt

Boşanmak doğal hakkı tabi ama evliyken başkasından hoşlamaya bu forumda çok olumlu dönüş olmaz onu demek istiyorum
Elif bizler İnsanız ve bu bir duygu insanlar duygularını kontrol edemeyebilir
Ha witch de edemiyorsa bosanmali
Bu kadar net
Ama kadını linc edemeyiz.
Yazarız saygı çerçevesinde witch ister dinler bizi ister dinlemez

Yaptigi yorumun konuyla alakasi yok
Ustelik kotu de olsa yorum yap dedim
Yapamam dedi ...
Has nicktire getirdi
Para severligime getirdi konu bu degil.

Evet inanın mesela kendi adıma söyleyeyim kocam beni sevmiyor kötü davranıyor baskasindan hoşlanıyorum diyorlar bana kötü geliyor ama konu sahibinin niyeyse durumu bana normal geldi karı koca ilişkisinin olmadığı dediği gibi ev arkadaşı olmuş bir koca evliliğin hükmü kalmamış gibi

Ayrıca başka bir konuya alakasız atıf yapmadım ben, burda insanlardan tutarlılık bekliyoruz değil mi herseyden önce fake olmadıklarını varsaymak için, atıyorum ben konu açsam kocam beni dövdü ne yapayım diye konu açsam herkes bana da der yaw aok sen 6 senedir burda atar gider yapmıyo musun der, burda insanlar bir bütün, ayrı ayrı konularda farklı karakter sergilerlerse göze batar

Başka konuda istediğim yorumu yaparım diyeceksin kendi konunda milleti koyacaksın oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…