Ev Cehennem gibi adeta kızlar çok canım acıyor, ağlıyorum :(

canım paran var dışardan söylersin ya

sanki annen 5 çeşit yemek yapıp donatıp sofrayı bekliyor hiç sanmam abuk subuk bişiler yapıyodur

benimki makarnayı bile 2 günlük koyar masaya. derim bekar öğrenci evinde bile 2 günlük soğuk makarna yenmez. 10 dklık yemek. suyu koyuyosun haşlanıyo. bu.

Seni evlat edinesim bağrıma basasım var

annen de sen de psikolojik destek almalısınız. kullanılan kelimeler ve davranışlar çok kötü. bu kadar rahatsız olduğun hakaret gördüğün evde hala durman da yanlış. yaşın da küçük değil, işin de var. "ben ev tuttum,gidiyorum, arada halinizi hatrınızı sormaya uğrarım" bitti, bu kadar.tek başıma yapamam diye bir şey yok. iş başa düşünce insanoğlu nelerin üstesinden geliyor, denemeden bilemezsin, hem kendine güvenin de gelir böylece.

aslında hafta için işyerinde kahvaltı yapıp yemeğimi yiyorum öğlen. sadece haftasonu sorun olur olursa onu da bir şekilde halledebilirim basit tariflerle. en olmadı dışarıda yerim.

Kırk kere söylenmiş, ben de söyleyeceğim. Kesinlikle ayrı eve çıkmalısın. Para kazanıyorsun, birikmişin de var, daha ne olsun. Seni dibe çeken insanlardan ailen dahi olsa uzaklaşmadan dipten kurtulamayacaksın. 31 yaş zaten inan hepsini halledebileceğin bir yaş. Ayrı eve çıkınca kendine zamanla öyle bir güvenin gelecek ki sen bile inanamayacaksın. Hep söylerim belli bir yaştan sonra bir evde iki kadın kolay değil. Kaldı ki annenin çok ağır psikolojik sorunları var belli ki. Hiç insan öz kızının arkadaşı yok diye ona sataşır mı? Şaka gibi! Aksine onun da sizin derdinizle dertlenmesi lazım.

Hepsini halledersin. Onlara hiç çaktırmadan ev araştır, gidip gör, beğenirsen tutarsın. Emlakçı vs.ye özel olaylarınızdan fln sakın bahsetme, şimdiki evimde kontratım bitiyor de en fazla bilgi olarak, kazıklamaya kalkmasınlar.

Ama ben olsam eğer mümkünse başka şehire tayin isterdim. Onlara da tayinim çıktı derdim sadece. Tayin mümkün değilse de onlara uzak bir semtten ev bakmalısın. Zırt pırt gelemesinler.

Kolay gelsin, Allah yardımcın olsun. Kurtar kendini o evden.

Seni evlat edinesim bağrıma basasım var
ben de hep hayal ederdim başka bir ailede doğmayı.. Mesela Türkan Şoray hayranlığı vardır bende, şorayın kızı da benle aynı yaşlarda. Küçüklükten beri Türkan Şorayın yavrusuna karşı sevgisine, saygısına hep imrendim.Keşke ben Türkan Şorayın kızı olsam derdim. Annem de bunun farkında ve benim Türkan Şorayın anneliğine hayranlığımı biliyor. Geçen kitabını almıştım annem Türkan Şorayın kitabını g örünce "yetti bu buruşuk kadın" deyip kitabı fırlatıp atmıştı.

Özel yurtlarla konuşsanıza. Ev kiralamaktan kolay. Öğrenci olmanız şart değil.

Malesef hiç kimse doğduğu yeri aileyi dini ırkı seçemiyor, ayni sekilde ölecegimiz zamani ölme seklimizi secemiyoruz. Sorsaniz burdaki uyelere hepsi ailesiyle ilgili sikayet edecek birsey bulur. Hayatta elimizde olmayan bir suru sey var. Ama elimizde olan da bir suru sey var.
Sizden 31 yil almislar. Buna uzulerek omrunuzden daha da vermek istemiyorsaniz, artik isi ele alma vaktiniz gelmis.

Sana inanamıyorum yaa.kafayı yersin sen bunların içinde.sana şu kadar kişinin söyledikleri ni bir duy.kendine güvenli işine yakın bir ev tut.o girdapta çırpınıp durma.evlenmedikce kolay kolay kurtulamazsın.evliliğin de ne zaman olacağı belli değil.eniyisi kendine iyi bir yaşam kurman.kimsenin gelip seni kurtarmasini bekleme.bekar bir kızsın .kendine öncelikle güvenilir işine yakın küçük bir ev Tut.sonrası Allah kerim.kimseyede ailenle probleminden bahsetme.seni sahipsiz bilmesinler.Allaha şükür sagliklisin maaşın var ayaklarının üstünde durabilirsin.InsaAllah karşına da çok düzgün bir insan çıkar hayirlisiylaevlenirsin..

Dövüştük derken fiziksel kavgami ettiniz? Ben sizin destek almanız kanisındayim. 31 yaşındasın, meslegin var, devamlı ailenin yaninda yaşamamışsın, yatili okudum diyorsun sehir disinda okumussun ama ailemin haricinde yapamam diyorsun arkadasim yok diyorsun. Birde yesil pasaport sahibiyim diyorsun universite mezunu olsan bile yesil pasaport icin 3. Derece olman lazim. Bu da meslek hayatinda en az 15 yil demek kac yasinda ise basladin ama yasın 31 ilginc.

annenin ruh ve akıl saglıgı aynı benim kv gibi. aldırma ona. ayrı ev acabilecek yaştasın.

Niye beceriksiz diyosun kendine ben üniversite için evden ayrıldığımda yumurta kırmayı bilmezdim.
Temizliğin t sinden haberim yoktu benim annemde titiz kendi yapar her işi. Ama iş başa düşünce insan öyle bir yapar kiiii. Hadi yapamadın diyelim nolcak? Açlıktan ölmezsin değil mi? Yada evin pisliğini temizleyemedin nolur söyle?
Kendi kıymetinin farkına var ezdirme kendini. Yada ezilmeyi istiyorsan devam et kimse senden daha değerli değil. Yaşın artık ailenden uzakta yaşamaya geçmiş bile kendi ayaklarının üzerinde dur. Korkma

Eve çıkma cesaretiniz yoksa aparta cıkın özel yurtlara ama cıkın psikilojik destek alın bence

o lakap bana zorbalığa uğradığım,aşağılandığım ortaokul yıllarımı anımsatıyor sanki 20 sene geriye gidiyorum. pasifliğimi, kendimi savunamayşımı anımsatıyor.
Ortaokulda en fazla cüce götte bacak ciltli horoz falan derler nedir yani alla sen çık o dönemden koskoca kadın olmuşsun bak aynı yaştayız 4yaşında kızımla tekim ayrıca kronik rahatsızlığım var ama sen lakap ya lakap diyorsun

o lakap bana zorbalığa uğradığım,aşağılandığım ortaokul yıllarımı anımsatıyor sanki 20 sene geriye gidiyorum. pasifliğimi, kendimi savunamayşımı anımsatıyor.
Araştırma görevlisisin sanırım ve İstanbul dasın kaç bacım o evden aklından zorun mu var o evde de yalnızsın zaten hiç değilse kafan rahat olur. Kendine güven.

aç kal evini b*k götürsün ama huzurunla kal

Nedir yani bir oda bir salon ev tutarsın güzel bir muhitte, yemek desen zamanla öğrenirsin sonuçta internet var, kitaplar falan var. Zor değil. Bazen annemin bazı laflarına alındığım geldi de aklıma, sen kim bilir ne kadar üzülüyorsundur. Bence yapabilirsin. Ama evden uzaklaşınca evdekilerden de uzaklaşmak gerek ki bi ilerleme kaydedebil. Allah kolaylık versin.

Çık git o evden. Herşeyi yaşadıkça öğrenirsin merak etme. 15-16 yaşındaki çocuklar evden ayrılıp kendi hayatlarını kurabiliyorlar. Sen her türlü yaparsın. Hem taşındığın evdeki komşuların bile ailenden daha yardımsever olabilirler.
Elinin altında internet oldukça araştırıp öğrenip tecrübe edip en iyisini yaparsın hatta. Tek aşman gereken nokta başlamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…