- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Doldurmuş şimdi konuştum alındığı Zaman havale eder onda duracak dedi. Demek ki adam kafaya almış. Nasıl başarıyorlar ben neden yapamıyorum bilmiyorum
Tapu yıne eşinin ustune olacak bence merak etme sadece nıyetlerı amaçları kotu senın anladığın seyi eşin anlayıp ne gerek var baba 9 gun için deyıp tavır koyamazsa emın ol bundan sonra her ısınıze karısacaklar ve zamanla eşinde dıyecek babamlar bızı dusunuyor sen kotu kalplısın nasıl boyle bı durumu yanlış anlıyorsun yıne havadan nem kaptın ve bu boyle devam edecek bence sen eşinin tavrını takıbe alma cunku esın nekadar evlılıgınıze ıkınıze sahıp cıkarsa onlarında okadar konusma hakkı olmaz bırak babası ne yaparsa yapsın onu degıstıremezsın esın saglam olsun kı dısardan gelen darbeyle yıkılmayın yanı terapistım boyle soyluyorArabayı kullanınca sıkıntı yok babası anası hiç demiyor kızın arabasını kullanıyorsun diye bir teşekkür bile etmediler arabayı babam verince. İşlerine geldi ama durum kendilerine dönünce bak Nasıl tırnaklarını çıkarttılar. Ama durum dediğim gibi olmazsa o Zaman benden korksunlar. Bende arabamı alır annemlere giderim kendi de ev mi alıyor ev mi satıyor katar versin. Ben babasının evinde oturmam
Canım tapu masrafından haberi var mı eşinin ?
Eğer parayı havale ile alıcıya gönderirseniz tamamı kadar tapu masrafııkar .
Diyelim ev 250 bin 10bin lira tapu masrafı ödersiniz ama elden verip tapuda düşük gösterirseniz diyelim 80e aldık diyeceksiniz 3200 verirsiniz
Bu durumda bankadan değil elden vermeniz gerekir ki ceza yemeyesiniz.
1 bunu söyle 2 resimleri bulamıyorum ben gidip resim çektireyim tapu içinde bakalım nediyecek
Doldurmuş şimdi konuştum alındığı Zaman havale eder onda duracak dedi. Demek ki adam kafaya almış. Nasıl başarıyorlar ben neden yapamıyorum bilmiyorum
Tapu yıne eşinin ustune olacak bence merak etme sadece nıyetlerı amaçları kotu senın anladığın seyi eşin anlayıp ne gerek var baba 9 gun için deyıp tavır koyamazsa emın ol bundan sonra her ısınıze karısacaklar ve zamanla eşinde dıyecek babamlar bızı dusunuyor sen kotu kalplısın nasıl boyle bı durumu yanlış anlıyorsun yıne havadan nem kaptın ve bu boyle devam edecek bence sen eşinin tavrını takıbe alma cunku esın nekadar evlılıgınıze ıkınıze sahıp cıkarsa onlarında okadar konusma hakkı olmaz bırak babası ne yaparsa yapsın onu degıstıremezsın esın saglam olsun kı dısardan gelen darbeyle yıkılmayın yanı terapistım boyle soyluyor
İki tarafın masrafını da karşı taraf karşılıyor anlaşma o şekilde
Size eşiniz hiç sormadı yani. Onlar almış kararı. Kolay gelsin valla.
Ben babasının evinde oturmam
Bana fikrimi soran olmuyor ama eşim çatır çatır benim arabamı kullanıyor.
Hem iyi hem kötü oldu bu
Yalnız dediğim gibi satıcı tam değil eksik gösterebilir tapuda bu durumda bankadan değil elden ister çünkü o ceza yer
Fotoyu unutma tepkisiniok merak ediyorum
Açıkçası oğlu artık evli olduğu için boşanma durumunda gelini pay almasın diye düşünüyo diye düşündüm ki arkadaşın eşi eşiyle ortak tapu istiyomuş
Kp benim üstüme olsun yada sadece oğlumun üstüne olucak diye direticek gibi geliyo
Kız aılelerı neden karısmıyor pekı kızın babası altlarına arabayı verıyor altınlarda damat beyde kızın babası dıyememıs mı kızım altınların bızde dursun bosanırsan senın bunlar dıye bence erkek aılelerındr bır sorun var nıytlerı hesapları kotuBoşanmalar o kadar arttı
ve ev almalar o kadar zorlaştı ki anne babalar çocuklarını korumaya çalışırken işte böyle hatalar yapabiliyorlar....kayınpederin derdi boşanma durumunda evin yarısını size kaptırmamak...kredi çekip birlikte çalışarak ödeseydiniz emin ol karışmazdı...ama oğlu calışmış babası da yememiş,gezmemiş biriktirip oğluna ev almış....siz değil herhangi bir x kişisi de olsaydı emin olun tavır yine bu olurdu...yani sizinle ilgisi yok....
Ev alınırken diyorsun dimi? Bir de bunu söyleyeyim bakalım ne tepki verecek beni yordular ya. Ben bu kadar cin fikirli değildim aklıma neler soktular ya utanıyorum bunları düşündüğüm için
ondan sonra bu gelinin yüzüne nasıl bakacaklar ,
gerçi bakarlar ne olacak
canım eşinin ev alırken hiç katkısı olmuşmu birde tapu babasının üstüne mi
ve diğer evlerin tapuları
eger eşinin üzerine ise ve yeni alınacak ev benım üzerime olsun diye tutturursa bu evlilik sarsılır bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?