Ev eşimin ama!

Doldurmuş şimdi konuştum alındığı Zaman havale eder onda duracak dedi. Demek ki adam kafaya almış. Nasıl başarıyorlar ben neden yapamıyorum bilmiyorum

Canım tapu masrafından haberi var mı eşinin ?

Eğer parayı havale ile alıcıya gönderirseniz tamamı kadar tapu masrafııkar .

Diyelim ev 250 bin 10bin lira tapu masrafı ödersiniz ama elden verip tapuda düşük gösterirseniz diyelim 80e aldık diyeceksiniz 3200 verirsiniz

Bu durumda bankadan değil elden vermeniz gerekir ki ceza yemeyesiniz.

1 bunu söyle 2 resimleri bulamıyorum ben gidip resim çektireyim tapu içinde bakalım nediyecek

Arkadaşlar eşim çalışmış kazanmış babası da paranı harcama gel ev alalım demiş zamanında bunun üstüne eşimin parasıyla ev almış. Parasını eşim vermiş babanın hakkı yok anlatabiliyor muyum? Ev de parası da eşimin.

Tapu yıne eşinin ustune olacak bence merak etme sadece nıyetlerı amaçları kotu senın anladığın seyi eşin anlayıp ne gerek var baba 9 gun için deyıp tavır koyamazsa emın ol bundan sonra her ısınıze karısacaklar ve zamanla eşinde dıyecek babamlar bızı dusunuyor sen kotu kalplısın nasıl boyle bı durumu yanlış anlıyorsun yıne havadan nem kaptın ve bu boyle devam edecek bence sen eşinin tavrını takıbe alma cunku esın nekadar evlılıgınıze ıkınıze sahıp cıkarsa onlarında okadar konusma hakkı olmaz bırak babası ne yaparsa yapsın onu degıstıremezsın esın saglam olsun kı dısardan gelen darbeyle yıkılmayın yanı terapistım boyle soyluyor

İki tarafın masrafını da karşı taraf karşılıyor anlaşma o şekilde

Boşanmalar o kadar arttı
ve ev almalar o kadar zorlaştı ki anne babalar çocuklarını korumaya çalışırken işte böyle hatalar yapabiliyorlar....kayınpederin derdi boşanma durumunda evin yarısını size kaptırmamak...kredi çekip birlikte çalışarak ödeseydiniz emin ol karışmazdı...ama oğlu calışmış babası da yememiş,gezmemiş biriktirip oğluna ev almış....siz değil herhangi bir x kişisi de olsaydı emin olun tavır yine bu olurdu...yani sizinle ilgisi yok....

Eşim şu an ailesi ne derse onu yapıyor neden yapıyor anlamış da değilim aslında ama bu canımı sıkıyor. Herkesin kendi evi kendi kararı neden bulaşıyorlar anlamıyorum

İki tarafın masrafını da karşı taraf karşılıyor anlaşma o şekilde

Hem iyi hem kötü oldu bu
Yalnız dediğim gibi satıcı tam değil eksik gösterebilir tapuda bu durumda bankadan değil elden ister çünkü o ceza yer

Fotoyu unutma tepkisiniok merak ediyorum

Boşanmalar o kadar arttı
ve ev almalar o kadar zorlaştı ki anne babalar çocuklarını korumaya çalışırken işte böyle hatalar yapabiliyorlar....kayınpederin derdi boşanma durumunda evin yarısını size kaptırmamak...kredi çekip birlikte çalışarak ödeseydiniz emin ol karışmazdı...ama oğlu calışmış babası da yememiş,gezmemiş biriktirip oğluna ev almış....siz değil herhangi bir x kişisi de olsaydı emin olun tavır yine bu olurdu...yani sizinle ilgisi yok....

Bana fikrimi soran olmuyor ama eşim çatır çatır benim arabamı kullanıyor.

Ah ah bunları söyleseniz iş öyle boyutlara gider ki. Malesef eşiniz babasının hesaplarından habersiz gibi geldi. Siz böyle derseniz siz kötü olursunuz

Hem iyi hem kötü oldu bu
Yalnız dediğim gibi satıcı tam değil eksik gösterebilir tapuda bu durumda bankadan değil elden ister çünkü o ceza yer

Fotoyu unutma tepkisiniok merak ediyorum
Ev alınırken diyorsun dimi? Bir de bunu söyleyeyim bakalım ne tepki verecek beni yordular ya. Ben bu kadar cin fikirli değildim aklıma neler soktular ya utanıyorum bunları düşündüğüm için

ondan sonra bu gelinin yüzüne nasıl bakacaklar ,

gerçi bakarlar ne olacak

Kız aılelerı neden karısmıyor pekı kızın babası altlarına arabayı verıyor altınlarda damat beyde kızın babası dıyememıs mı kızım altınların bızde dursun bosanırsan senın bunlar dıye bence erkek aılelerındr bır sorun var nıytlerı hesapları kotu

canım eşinin ev alırken hiç katkısı olmuşmu birde tapu babasının üstüne mi
ve diğer evlerin tapuları

eger eşinin üzerine ise ve yeni alınacak ev benım üzerime olsun diye tutturursa bu evlilik sarsılır bana göre

Ev eşinin üstüne evide eşi almış
kpin hibesi hediyesi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…