ashemez bende ılk defa maas alıcam ve kendı basıma gecınmeye calısıcam bu ay, ısyerım 1. leventte evde bahcelıevlerde banada onerılerını yazarmısın. Ust bas ıcın basta bır ıkı sey alıp sonra almıcam ama evın gıderlerı yıcek ıcıcek aklıma gelmeyen seyler olabılır banada onerılerını yazarmısın
allah yardimcin olsun santiyeciligin kotu tarafi bu iste proje bittimi eger baska yerde santiyesi yoksa firmanin gule gule oluyor.. biz sigaraya baya yuklendik buaralar 3 gunde bir karton gidiyor davidoff iciyoruz baya yuklendik azaltmamiz lazim
ahsemez canım bizim saatler yeni değişti önceden eskiydi farketmiyordu ama şimdi dijital oldu o yüzden ben dikkat ediyorum daha 1 ay oldu değişeli dikkat etmeme rağmen bu ay fatura biraz farklı geldi malesef.
ucuz market arıyorsanız en uygunu bim
migros tansaş falan bunlar burjuva sınıfı için marketler
üstelik ürünleride kaliteli..ben hep alıyorum
bim hakkinda iyi seyler duymadim ama siz bilirsiniz tabi :) toplanan paralar farkli kurumlara gidiyormus
inan bayna aynı fikirdeyim.
harika penyeler var mesela konyada üreten yerler var.gidip direk oralardan onda bir fiyatına alabiliyosun.ama mağazaya gelince anormal yüksek.ben bu kez kesin kararlıyım.artık markalarla işim olmıcak.sadece ayakkabımı değiştiremiyorum çünki diğerleri ayaklarımı vuruyo.günlerce acı çekiyorum.mecburen o markayı kullanmak zorundayım.giysi konusunda eski marka takıntım olmıcak bundan sonra.
çok savurgan bir insanım. eşim de öyle. ikimiz de çalışıyoruz ama borçlardan bir türlü kurtulamıyoruz. size sorum şu evinizi nasıl geçindiriyorsunuz? bakıyorum adamlar asgari ücretle ev geçindiriyor, ya da hanımlar çalışmıyor evde ama bakıyorum araba almışlar, ev almışlar.. en yakın örneği benim ailem. ama malesef ben bundan ders alamıyorum. lütfen bana yöntemler gösterin, sizler gereksiz harcama yapmamak için nasıl önlemler alıyorsunuz? nasıl para biriktiriyorsunuz? iki yakanızı nasıl bir araya getiriyorsunuz?
benim eşim bana her zaman şunu der sana sınırsız limit var ( tabi benim gereksiz harcama yapmayacağımı biliyor) git istediğin şeyi beğen al, kızımıza al, kuaföre git, bakım malzemeleri al, vs. vs... deee ben de istek yok hele doğumdan sonra aldığım kilolardan dolayı bezgin haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?