- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
Evet, bende zaten çalışmayan kadın dayak yiyemez demedim.
Bir üye "Boşanmak isteyenin önünde dağ duramaz" demiş
Beylik laf bunlar...
35ine kadar koca eline bakmışsın
Kenarda beş kuruşun yok
Sıkıyorsa boşan
Ne yapacaksın?
Öpücükle mi ödeyeceksin faturaları, kirayı?
Onu diyen benim ne münasebet opucukle odeyck mişim. Allah korusun bi aldatma bi bosanma olduğu takdirde cevremde cok insan varcok gec iş hayatına atılan , calısan.tezgahtarlık caycılık heryer fıldır fıldır eleman arayor.O da olmadı tazminat nafaka var oda olmadı baba maası var oda olmadı insanın ailesi var. E bunların hiç biride yoksa bi kursun döktürüsünüz bukadar lanette üst üste gelmez cınku. En azından ben ev hanımıyken bosanıp aclıktan olen ve ya sokakta yatan birini hiç gormedim.hayatan bukadar korkmayan hayat ucundan kıyısından yakalanır
Dogru.calisip alkol alip slikonlu meme ile gelen v..daha cazip.sizdende yorumlarinizdanda igreniyorum!!Adam hayvanlara muhtaç kalmış düşün
Anneniz hayatinin kiymetini bilememis demek ki, hem evde calis hem iste.
Babaniz ne yapiyordu?
(Babanizla birlikte degilseniz, mesajimi gormezden gelin)
Ben evdeki isleri yetistiremiyorum zaten su anda.
Oglumu krese goturup getiriyorum. Otobusle yarim saat 45 dk suruyor. Gunde 4 kez binmis oluyoruz otobuse bebek arabamizla.
Yemek yap bebek bak derken zaten zaman geciyor.
Ancak camasir bulasik islerini hallediyorum.
Derin temizlik ve utu yapmayali haftalar oldu.
Buraya da cocuklari uyuturken, otobuste falan takiliyorum.
Bakin zaten calismaya karsi olan yok bu konuda. Calismamaya karsi olanlar var. bu bahsettikleriniz elbette herkes kabul ediyor.Babam da benimle oyun oynuyordu mesela :)
Ya da yemek yapıyordu, annem oynarken vs vs...
Hayatın tadını maddi imkanlarımızla çok güzel çıkardık.
Ben de çok istedim annem ev hanımı olsun beni karşılasın diye
Sonra bana sunduğu imkanlar, annemin iş yerine arkadaşlarımla gidince yaşadığım gurur, vasıflı olması, bilgisi, kültürü, görgüsü... hepsi beni o kadar gururlandırdı ki.. İyi ki çalışmış diyorum.. Ne anne sevgisinden ne de imkanlardan mahrum kalmadık.
Ben kadınların çalışmasını ayaklarının üstünde durup eşlerine muhtaç olmamaları için destekliyorum.
Yoksa çalışın ezik olmayın mantığında değilim çünkü ailemin yarısı çalışıyorsa, yarısı ev hanımı.
Hatta şu anda halalarımın hepsi ev hanımı.
Ama istiyorum ki burada açılan "Aldatıldım, gidecek yerim yok" konuları azalarak bitsin.
Yoksa kötülüğümden ıy ezik cahil demem.
Arabamiz evin onunde duruyor. Ben tembellik edip ehliyet almadim.Durumunuzu bilmiyorum fakat sizde çalışsanız belki arabanız olabilirdi..zorluk çekmezdiniz.. çalışan kadınlar hem ev işi hem normal işi yetiştirmeye çalışırken sizin yetiştiremiyorum demeniz biraz garip olmuyor mu?
Arkadaşlar üslubuna dikkat etmeyenleri muhattap alıp cvp dahi vermek istemiyorum. Konuyu ortalık karıştırmak için açmadım, sadece yapabildiğim kadar önyargıyı ortadan kaldırmak için açtım. Herkesin düşüncesine saygım var fakat dikkat etmelisiniz. Sizin anneleriniz belki ananelerinizde ev hanımı yada ev hanımıydı...
Bakin zaten calismaya karsi olan yok bu konuda. Calismamaya karsi olanlar var. bu bahsettikleriniz elbette herkes kabul ediyor.
Herkesin hayat sartlari bir degil.
Asalaktir, eziktir, koledir falan sayip sayistirirken bir cok insanin kalbini kirabileceginizi goz onunde bulundurmaniz gerekir.
Ben ustume zaten alinmiyorum, cunku geciciyim ev hanimliginda. Ama diger ev hanimlari adina kiziyorum boyle elestirilere.
Adam sen evde otur evimize cocuklarimiza bak ben disarda calisayim size bakayim diyorsa ucuncu kisilere ne duser orasini da siz dusunun.
Herkes kendi zihniyetine uyan biriyle evlilik yapsin.
Disaridan mudahalelere gerek yok.
Aldatilinca calismadigi halde bosanan sonra is bulup hayatini yeniden kuran bir suru ornek oldugu gibi. calistigi halde kendini kocasindan ayrilmaz butun olarak goren bir suru kadin da var.
cok uzaga gitmeye gerek yok. Forumu bi inceleyin.
Ben umutlarla bi evliliğe adım atmıs omurluk diye baslamıs be onun salaklıpı yüzünden bütün hayallerim yıkılımıssa catır catır yerim valla. Bu arada ben zaten calısıyorum. Fakat benim anlatmk istediğim secenek cok.ben clısıyorum diye calısmayanlar asalak ayakları üzerinde duramaz ve ya ayakları üzerinde durcak profil cizemez buna karsıyım. Siz sanıyor mısınuz ki herkes 5.000 lira maas alıyor. Bu ülkenin asgari ücreti .1000 liraydı düne kadar. Siz hangi ayaklar üzerşnde durmaktan bahsediyorsunuz ki? Bu ülkede herkes beyaz yakalı da değil. Gidip insanların kustuğu s.ctığı wc yi 1.000 lira karsılığı temizlemek üretip topluma fatdalı olmak mı? Herkes bi tercih yapmıs bir yok tutturmus yasıyor ni şekilde. Calısanlar ve calısmayanlar olarak bizim birbirimizden bir farkımız yok maalesef.Nafaka? Ben beni aldattığı için boşandığım adamın parasını hala yiyemezdim.
Baba parası? 30undan sonra hala babadan medet ummak? Hmmm....
Hala kendi ayaklarınızın üzerinde duracak bir profil çizmiyorsunuz...
O yüzden inşallah kocanızla aranız hiç bozulmaz...
Tamam arkadaşa verdiğiniz tepkide haklısınız da, kendinizi haklı çıkarmak adına işaretlediğim kısımla insanları yaftalamış olmuyor musunuz?Maalesef okumakla adam olunmadiginin cok guzel bir ornegini gostermissiniz, insanlara asagiliyici ve elestirici konusmakla okumus cahilliginizi kanitladiniz!!!! Evde oturmak egitimden uzakta olmak demek olmuyor. Ben okudugum okulumu egitimimi cocuklarima sevgiyi, saygiyi, guveni ve ozgurlugu bizzat kendim onlarla vakit gecirerek asilamak istiyorum. Evde oturuyorum diye hayattan bi haber yasamiyorum. Okuyorum, arastiriyorum ve cok sukur esim eve geldiginde konusacak cok seyimiz oluyor. Cocugumu sirf calismak namina krese ya da bakiciya atmaya kiyamiyorum, onu yanlizliga sefkatsizlige birakip ise gidemiyorum, ama ciddi maddi sorunlar yuzunden goturmek zorunda kalan annelerinde cok isteksiz yaptigini biliyorum!!! Eger cocugumu paradan once tutmam beni asalak yapiyorsa ne mutlu tum asalaklara!!!
yanlış anlamayın lütfen siz ezik cahil diyorsunuz demedim
ama ne zaman bu konu açılsa konu oralara geliyor
çalışmayan bir eş ve anne olarak kendime yuh yahu bende hiçmi bir işe yaramıyorum hiç mi bir vasfım yok dedirtecek yorumlar geliyor
yazık karşıda ki insanı ezip üstüne basmaktan zevk alan hemcinslerimin yorumlarını okumak çok kötü ve iyi ki bunlarla aynı ortamda çalışmıyorum diye düşündürtüyor evimde saygı saygı var en azından para kazanmıyorsam bile
yanlış anlamayın lütfen siz ezik cahil diyorsunuz demedim
ama ne zaman bu konu açılsa konu oralara geliyor
çalışmayan bir eş ve anne olarak kendime yuh yahu bende hiçmi bir işe yaramıyorum hiç mi bir vasfım yok dedirtecek yorumlar geliyor
yazık karşıda ki insanı ezip üstüne basmaktan zevk alan hemcinslerimin yorumlarını okumak çok kötü ve iyi ki bunlarla aynı ortamda çalışmıyorum diye düşündürtüyor evimde saygı saygı var en azından para kazanmıyorsam bile
o adam esinin evde durmasini istiyorsa neden kole muamelesi olsun ?Ben hiç bir mesajımda asalak ezik demedim
Aksine bu konuda 1-2 kişi var, kocasına asalak ezik muamelesi yapan
Ben umutlarla bi evliliğe adım atmıs omurluk diye baslamıs be onun salaklıpı yüzünden bütün hayallerim yıkılımıssa catır catır yerim valla. Bu arada ben zaten calısıyorum. Fakat benim anlatmk istediğim secenek cok.ben clısıyorum diye calısmayanlar asalak ayakları üzerinde duramaz ve ya ayakları üzerinde durcak profil cizemez buna karsıyım. Siz sanıyor mısınuz ki herkes 5.000 lira maas alıyor. Bu ülkenin asgari ücreti .1000 liraydı düne kadar. Siz hangi ayaklar üzerşnde durmaktan bahsediyorsunuz ki? Bu ülkede herkes beyaz yakalı da değil. Gidip insanların kustuğu s.ctığı wc yi 1.000 lira karsılığı temizlemek üretip topluma fatdalı olmak mı? Herkes bi tercih yapmıs bir yok tutturmus yasıyor ni şekilde. Calısanlar ve calısmayanlar olarak bizim birbirimizden bir farkımız yok maalesef.
Siz yazınca baktım konusuna yerlere yattım gülmekten o ney yaSahisamantha senin gibi okumus gorgulu kulturlu (!)hatunun silikonlu memik muhabbeti ne oldu finalde?? Ustun zekan ve bilginle ustesinden gelebildin dmi? Cunku sen calistigin icin konusacak daha marjinal konulariniz vardir, silikonlu kivamli memik degil mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?