Ev hanımları tü kakamı yahu!

Her çalışan kadın güçlü değil maalesef
Parası var ama söz hakkı yok, maaş kartım beyim de bana az uz harçlık veriyo diyen de var
Ev hanımıyım ama eşim sigortamı da ödüyor diyende
Bence insan kendini nasıl daha iyi hissediyorsa onu seçsin
Bir diğer kadın ev hanımına laf etmesin, ev hanımı da çalışana laf etmesin
Geçinip gidelim gül gibi : ) didişmeyelim

Benim de kızım var
Doğum izninde bile zor dayandım
Bünye çalışmaya alışıksa insan kendini evde kötü hissediyo
Ben bana çalışmanın daha iyi geldiğine karar verdim, iznim bitince geri döndüm işime
Herkes nasıl mutluysa öyle olsun

eşiniz de ilginçmiş o vakit.. ben bir insan olarak bayanın taciz edildiği yerde çalışmam.. bunu insanlığım kaldırmaz.. ya da gereğini ben yaparım.. erkek olarak yapsın demiyorum.. insan olarak.. 8 yıldır aktif çalışıyorum. farklı farklı kurumlarda çalıştım. hiç taciz eden görmedim..

Benim kastettigim de buydu :)
Sen daha guzel anlatmissin.

3 kere universiteye gittim. Birini bitirdim. Digerlerini kendi istegimle biraktim. Guzel bir isim daha dogrusu guzel kazandiran bir isim vardi. Hafta ici 7ye kadar calismak farz. Cumartesi sozde yarim gun ama 1,5 senede tas catlasin 5 kere saatinde cikabildim. Ki yurtdisiyla calisiyorum ve musterilerimin hicbiri cumartesi calismiyor. Bu arada hafta ici de ucaga numune yetisecek diye 9da ciktigim gun sayisi en az 2!

Esim de ayni sartlarda calisiyordu. Hani konu illa kadin erkek meselesi degil. Birakti. Insan cunku. Ozel sektorun genelde insan gibi calistirmamasina deginmiyor kimse. Her yer kurumsal sirket degil.

Calismanin temelinde kesinlikle maddiyat var. Zaten oyle de olmali. Biz yasamak icin calismayip calismak icin yasiyoruz ve buna ev hanimlarini asagilayarak adeta canak tutuyoruz.

Biri de bana desin ki aylik 20 bin tl gelirim var ama yukaridaki sartlarda milletle cebellesir 3 4 bin lira için çalışırım. Delirdigini dusunurum.

Ki idari kadrolardan bahsediyoruz hep. Gorumcem var, 6 7 aylik bebegi de var. Gece calisiyor, aksam 8den sabah 6ya. Gunduz o gece kocasi bebege bakiyor. 1200 tlye yapiyor bunu. Yazik gunah degil mi? Disaridan bakinca o calisan kadin ben ev hanimi. Ooh azicik da suralarima.

Hayat baskasina ahkam kesecek kadar kolay olmamali.

Eşimin arkadaşı mesela... Eşime 100 TL veriyorum aylık yeter diyormuş. Eşim kadının hakkı dediğinde saçmalayıp benim de 4e kadar evlenme hakkım var falan demiş. Böyle de beyinsizler var işte. .

ya bide öyle bir söylüyorlarki ya kocan ölürse sakat kalırsa boşanırsanız ne olacak.bayanlar ölüm sadece erkeklere gelmiyor.evli değilim çocuğum yok ya ben ölürsem çocuğum benimle vakit geçirmemiş olacak hiç.gelinimiz üniversite mezunu çalışmıyor yiğenim 1,5 yaşında kendi eğitiyor.iş yerindeki memur arkadaşın çocuğuda aynı yaşta ama o bakıcıda.yiğenimle bir araya geldiler aralarında epey fark var gelişmişlikle alakalı.parmaklarını sayıyor saçını dişlerini gözlerini gösteriyor.bilgisayarda sekme açıp kapatabiliyor.ama arkadaşın çocuğu bayaa geri kalmış ondan.oda hayıflandı bakıcı sadece karnını doyurup büyütüyor ama eğitmiyor yavrumu dedi.memur olmasam istifa edeerdim ama sigortalarıma acıyorum diyo.kocalarına çalışıyor diye acıyanlar çocuğunuz arkanızdan ağladığında hiçmi acımıyorsunuz.30 yaşındayım hala keşke evde olsamda annemle daha çok vakit geçirsem diyorum.ama yazık sizin kocalarınıza ya yoruluyorlar.erkekleri böyle başımıza paşa yapan yine biz kadınlarız.

Bana dogru düzgün bir argümanla bile gelemiyorsunuz actigim konuların bununla ne ilgisi var. Ben sizinle ne tartisayim ne konusayim simdi. Özgürüm ben hoşuma gitmeyen bir muhabbeti bile cekmem. Siz ise kocanıza muhtaçsınız. Eline bakiyorsunuz.

Benim savundugum seye göre ülke kalkınır sizin savundugunuz şeye göre sadece kıç buyur. Bunun tartisilacak bir yanı bile yok.

Seninki de silikonlara muhtac kalmıştı unuttun galiba? Calisiyosun da ne oluyo? Bi git agzini duzelt, insanlara saygili ol! Cok sey bekliyorum ama olsun..

Son düzenleme:
Eşimin arkadaşı mesela... Eşime 100 TL veriyorum aylık yeter diyormuş. Eşim kadının hakkı dediğinde saçmalayıp benim de 4e kadar evlenme hakkım var falan demiş. Böyle de beyinsizler var işte. .
Arkadaşında kabahat ki bu adamla ömür çürütüyor

ama tek çalışansa evde bir yerde mecbur. eşim de polis ama işini bırakma mevzusunu aklının ucundan bile geçiremez.. tabi ben de öyle bir fikri düşünemem bile..

çok çok güzel tam da demek istediğim şekilde anlatmışsınız. çalışmayan kadını yermek asla değil amacımız kendi düşüncesi. ama nedenine bahanelerine kızıyorum ben.

Ben varim. Gelirim 20 bin de olsa 30 binde çalışmak istiyorum mesela. Ama şöyle hem saatleri rahat hem de gitmesem de olur tarzı bir işte. .. Hem de memurluk olsun. Var ya öyle işler gerçekten. ..

O beğenmedigin 1-2 milyara tamah ettirir dünya seni hayat bu. Ben boyle dusunen birine 500 lira vermem, 2 veren varsa kacirma bence.

ama tek çalışansa evde bir yerde mecbur. eşim de polis ama işini bırakma mevzusunu aklının ucundan bile geçiremez.. tabi ben de öyle bir fikri düşünemem bile..

Hayır tek çalışan değil arkadaşım da çalışıyor ki adam hem kpss hem iş demiş

Eşim operasyona falan gitse ilk ben derim valla,can söz konusu çünkü

Allah sizi elden ayaktan düşürmesinde omur billah calısın. Cunku calısmadığınız takdirde vajinadan ibaret olacaksınız sizin fikirinizle

Siz elden ayaktan mi düştünüz eğer oyleyseniz benim sözüm sakatlara degildi bosuna üstünüze alinmissiniz. Benim sozum eli ayagi tutup yan gelip yatanlara.

Konuyu açan kişiler, nadiren kişilerden biridir. Saygım vardır.

Benim kızdığım; işi olsun olmasın, içi fesatlığa çalışan, kötü, artniyetli, dedikoducu, işi gücü insanları çekiştirmek olan hemcinslerime...
Tabii çalışan insan, gerçekten emekçi biriyse, işten arta kalan vakitlerde; eşiyle ailesiyle ilgilenme peşinde... Kötü artniyetler değil...

Ya evet daha senin benden haberin yok mu88liyim gerçekten. ... Erken anne olduk diyelim
Ay maşallah sabrına hayranım
Ben 87 liyim kızım 1 yaşında ben mi sabırsızım kızım mı cadoloz bilmem, ikinci bile düşünemiyorum
Ben kalabalık aile severim oysaki ama sanki büyüyünce şenlikli olur, şimdi yaş aralıkları kaç Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…