- 3 Mayıs 2011
- 13.800
- 49.051
- 798
Vajinalar evde beklemesin gezen vajina olsunlar,Karatay gezen tavuk diyo ya, ay sinirim bozuldu sabah sabah
Birisi para için diğeri ailesi için çalışıyor yazmışsınız da o parayı biz ailemiz için kazanıyoruz ayrıca çalısan kadın da evinde temizlik yemek ütü bulaşık işi yapıyor ve iki kat daha fazla yıpranıyorBirisi para için birisi ailesi için çalışıyor.Akşama kadar temizlik,çamaşır,bulaşık,yemekti bir sürü şeyle uğraşıyorlar.Bende size hak veriyorum.
Onu kim demişEvde bekleyen vajina tövbe Yarabbim nerden geliyo aklınıza yahu
Evde bekleyen vajina tövbe Yarabbim nerden geliyo aklınıza yahu
Onu kim demiş
Şartlar, kişilerin birbirlerinden ve evlilikten beklentileri, hayat görüşleri bu duruma farklı yorumlar getirebilir.
Kendi adıma ailemin üzerimde o kadar emeği varken, okumus etmiş meslek sahibi olmuşken sağlık sorunu haricinde asla evde oturup ev hanımlığı yapmam, zaten hayat felsefem geregı Allah once herkesın kendısıne versın derım ve babamdan bıle gerekmedıkce harclık almamıs bırı olarak kocamdan harclık vs alamam, o sorun etmesede benım ıcın sorun olur....Mizaç meselesi biraz belkide,,, Ayrıca erkek eve maddi anlamda bakmakla yükümlüdür kısmına da katılmıyorum ben, sorumluluklarını bilmeli ama tüm yük onun üstünde olmamalı hayat müşterek....Ayrıca kımseyede guvenmem bu hayatta gun gelır sızı cok seven, destek olan adamla anlaşamazsınız, işsiz kalabılır, ecelı gelıp göçebilir o zaman madi kayba uğrarsınız ama kendi kazancınız varsa daha dik ayakta durursunuz..
Ev hanımı olmanın tek avantajı evinize varsa çocuğunuza daha fazla vakit ayırma şansınız oluyor ama çalışan bayanlarda zamanlarını doğru kullanırlarsa hem ev işlerini, hem eş ve çocukları ile geçirecekleri zamanı hemde kendilerine ayırmaları gereken zamanı eşlerinde desteği ile dolu dolu yaşayabiliyorlar.
Çocuklar için işe bırakma yada ara verme kısmındada, bende anne adayıyım, çalışmayı sevıyorum ve çalışmak ıcın mecburıyetlerımde var, bu nedenle yasal ıznımı kullanıp işime geri döneceğim ve bebeğimi anneannesi ve dedesine emanet edecegım, kendi evimizde bakacaklar..
Ama egerkı borc harc olmasaydı, bırıkmısımız olsaydı yada esımın kazancı suankınden en az 2-3 kat fazla olsaydı (özelde ve kazancı benden dusuk, özelınde garantısı yok) ılk bır yıl bende cocuguma kendım bakmak ısterdım tabıkı 1 yıl sonrasında işe geri dönerdim daha fazlasını cocugum ıcın bıle olsa evde gecıremem..
Bende çalışan anne baba çocuguyum, anneannem baktı bana, onu severım sayarım yerı bende ayrıdır ama kendı aılemle de dolu dolu yıllarımı gecırdım, hıc eksıklıklerını hıssetmedım....Hatta bu durumlarından oturu sorumluluk almayı erken yasta ogrendım bununda cok faydasını gordum...
ıkı kısı çalıştıgı ıcın herseylerını kendılerı yaptılar ev araba vs..., kendı adıma ıyı sartlarda egıtım aldım, eksıgım olmadı hayatta ama yokluguda bıldım onu da ogrettıler ve sımdı ıkısıde emekli, su an ıstedıklerını rahatca alıyorlar, ne ısterlerse onu yıyorlar, nereye ısterlerse gıdıyorlar hayat standartları yuksek...
Bılmem anlatabıldım mı ?
Taciz drken cinsel taciz değil,sözlü taciz,bakışlarla taciz.eşiniz de ilginçmiş o vakit.. ben bir insan olarak bayanın taciz edildiği yerde çalışmam.. bunu insanlığım kaldırmaz.. ya da gereğini ben yaparım.. erkek olarak yapsın demiyorum.. insan olarak.. 8 yıldır aktif çalışıyorum. farklı farklı kurumlarda çalıştım. hiç taciz eden görmedim..
Elimden geleni yapiyorum size yemek yaptım evi topladım gece uyumadım vs demek yerine sizi çok seviyorum deyip sarılıyorum bol bol.Haklısın kardeş önemli şey
Başınız sağ olsun, keşke dediğin ne varsa çocuklarına uygula ki onların keşkeleri olmasın
Öyle olmuyor mu. Kadinlar özgürlük ve refah icin erkekler de düzenli seks icin evleniyor. Hal böyle iken o tabir yanlış olmuyor bence.
Zamanında organik yumurtayla organik gıdalarla kafayı bozmuştum.Vajinalar evde beklemesin gezen vajina olsunlar,Karatay gezen tavuk diyo ya, ay sinirim bozuldu sabah sabah
Merhabalar ben üniversiye ve 6 yıllık kariyerden sonra ev hanımı olup çocuklarıma bakmayı tercih edenlerdenim. Elbetteki tercihimi çalışmaktan yana kullanabilirdim ama çocuklarımı kimseye teslim etmek istemedim. Varsın bir oyuncakları olsun ama anneleriyle oynasınlar. Varsın bir alışverişte et almayalım fakat yorgun bir anne ile olmasınlar. Hep ilk eğitimi benden alsınlar istedim. Şuan büyük 3,5 küçük 2,5 yaşında. Bende vakit değerlendirmek ve daha çok ilim için 2. üniversite tercihimi kullanıyorum. Belki oğullarımı okula gönderince çalışabilirim, bu benim tercihim. Eşim asla ve asla karışmaz bu konuya. Asıl konuya dönecek olursak; ben toplumumuzdaki ev hanımına bakış açısını anlayamıyorum. Çalışan hanım güçlü ve ayakta ama! ev hanımı yatıyor modundalar. Niyetim karşılaştırma yapmak değil, bana göre çalışanda, ev hanımıda değerlidir. Çünkü en önemlisi bizim, hepimizin güçlü bireyler olmamızdır. Eşim bana bakmak zorunda, çünkü ben onun hayat arkadaşıyım, çoucklarımda biricik evlatlarıdır. Toplumumuzdaki bu eş eline bakma meselesi yüzünden ara sıra eşime karşı hatalarım olmuştur. Ama sağolsun hep 'ben parayı kendim için değil, sizin için kazanıyorum' der. Yani biz yoksak hayatını bir şekilde zaten idame ettirir, onca yıl okuyup emek vermesine gerek yokki. Yapmayın hanımlar! Ev hanımlarını sadece dedikodu yapıp, totosunu devirip yatan hanımlar olarak görmeyin. Çalışma hayatınıda ev hanımlığınıda tatmış biri olarak, toplumumuzdaki çifte standartı kınıyorum.
Öyle olmuyor mu. Kadinlar özgürlük ve refah icin erkekler de düzenli seks icin evleniyor. Hal böyle iken o tabir yanlış olmuyor bence.
Ben dedim gel :)
Kadınalr refah için mi evleniyor? :O
Siz para için evlenebilirsiniz ama aşk için evlenen de var. Kendinizi düzenli seks yapılan bir varlık olarak görün, ama erkeklerin öyle görmediği eşleri de var. Hayrer bişi
Ben dedim gel :)
Taciz drken cinsel taciz değil,sözlü taciz,bakışlarla taciz.
Uzun süre sevismeden ev arkadaşı gibi yaşamayı deneyin bakalım o adam neler diyecek nasil görecek kadini.
Uzun süre sevismeden ev arkadaşı gibi yaşamayı deneyin bakalım o adam neler diyecek nasil görecek kadini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?