Ev hanımları tü kakamı yahu!

Birisi para için birisi ailesi için çalışıyor.Akşama kadar temizlik,çamaşır,bulaşık,yemekti bir sürü şeyle uğraşıyorlar.Bende size hak veriyorum.
Birisi para için diğeri ailesi için çalışıyor yazmışsınız da o parayı biz ailemiz için kazanıyoruz ayrıca çalısan kadın da evinde temizlik yemek ütü bulaşık işi yapıyor ve iki kat daha fazla yıpranıyor

hepsine katılıyorum
ayrıca bu konular da etraf çok geriliyor ama bende bir şey söyleyeceğim
ama ev hanımlığı eskiden de böyleydi adam çalışır eve ekmek getirirdi vs. falan diyorlar ama eskinin geçim şartlarıyla şimdiki bir mi
marka kullanmayı akıllı telefonları onu bunu geçtim haftada bir et yemeği ve balık için en azından yaşlılıkta bir eve sahip olabilmesi için kadının çalışması şart oldu adam çok büyük paralar kazanmıyorsa yani ayda en az beş bin civarı yada çok küçük bir yerde yaşamıyorsa
ama eskiden tek maaşla işçi bile rahatça geçiniyordu evini arabasını alıyordu
kısacası kocam 2000 kazanıyor bize yetiyor ben de evimde oturuyorum devri kapandı
yarının sahibi Allah derler bir an hayat ters düz olur o beş bin lira alıyor bana da bakıyor dediğin kocan işten çıkarılırsa ne yapacaksın örnek

Taciz drken cinsel taciz değil,sözlü taciz,bakışlarla taciz.

Ya varya abartının dibini buluyorsunuz bazen he !

Çalışan da mutlu, çalışmayan da

Kime ne ?

Ben çalışıyorum ama özel sektör koşullarından dolayı ayıla bayıla aman ben birşeyler üretiyorum havasında çalışmıyorum..

Eşim bir borç yükü altına girdi geliri iyi olmasına ragmen öderken zorlanıyoruz..

Destek olmak için girdim..

Ama çalışan kadın tribi atabilecek kadar da kendimi kutsal kadın moduna sokmuyorum yahu..

Sürekli bir didişme hali..

Kimisi çalışmaktan haz alır kimi almaz

Ben alıyor muyum mesela ?

Vallahi almıyorum..

Özel sektör diyoruz aloooooo (!)

İnsanın yağının çıkarıldıgı mekanlar diyoruz

Haklısın kardeş önemli şey
Başınız sağ olsun, keşke dediğin ne varsa çocuklarına uygula ki onların keşkeleri olmasın
Elimden geleni yapiyorum size yemek yaptım evi topladım gece uyumadım vs demek yerine sizi çok seviyorum deyip sarılıyorum bol bol.

Öyle olmuyor mu. Kadinlar özgürlük ve refah icin erkekler de düzenli seks icin evleniyor. Hal böyle iken o tabir yanlış olmuyor bence.

Kadınalr refah için mi evleniyor? :O
Siz para için evlenebilirsiniz ama aşk için evlenen de var. Kendinizi düzenli seks yapılan bir varlık olarak görün, ama erkeklerin öyle görmediği eşleri de var. Hayrer bişi

Niye böyle bir konu açma gereği duydunuz anlamadım başka konulardaki cevaplara bakarak herkes düşüncesini söylemekte özgür ancak kimse de ev hanımlarını kötülemiyor ki. Ama sonuç olarak naçizane fikrim eğer bir kişi üniversite okuduysa niye okudu o zaman evde oturmak için mi? yani bir şekilde kadınlarında hayatın içinde olmaları fikrini savunuyorum sonuç olarak çocuklarınız belli bir yaşa geldiğinde hem sizin artık çalışma isteğiniz yok olmuş olacak daha zor gelecek hem de yaş geçecek iş bulmanız zorlaşacaktır kaldı ki hiçbirimizin yarınının garantisi yok benim annem ilkokul mezunuydu ve 15 senelik evliliği bittiğinde biz küçüktük. Bir anda öylece kalakaldı iş aradı bulamadı çok zor zamanlardan geçtik. Çocuklar bir şekilde büyüyüp hayata karışıyor çalışan annelerin çocukları da özgüvensiz başarısız olmuyor hatta rol model aldıkları için bence daha da başarılı oluyorlar önemli olan çok değil kaliteli zaman geçirmek. Bir kadın aktif iş hayatında olması gerektiğini düşünüyorum kendi parasını kazanıp harcama özgürlüğü bile çok güzel bence eşler kısmasa bile. Yoksa tercih sizin tabii ki.

Ağzınıza sağlık efendim..

Öyle olmuyor mu. Kadinlar özgürlük ve refah icin erkekler de düzenli seks icin evleniyor. Hal böyle iken o tabir yanlış olmuyor bence.

Ben dedim gel :)
ben de hak verdim sana
Yani sen evde bekleyen vajina olun diye cagirmiyorsun ki kimseyi, hadi boyle olun demiyorsun ki, boyle olursunuz diyorsun. Evde bekleyen vajina olmayi desteklemiyorsun, toplumda ister istemez evde oturunca oyle olunuyor kim ne kadar itiraz ederse etsin, bugun bana bakan es yarin benden skilip artik baskasina bakacagini soyleyebilir neticede, o zaman da sokaga atilan vajina olurum

Uzun süre sevismeden ev arkadaşı gibi yaşamayı deneyin bakalım o adam neler diyecek nasil görecek kadini.

Ben dedim gel :)

Özgürlük ve refah için evlenmedim ben, baba evinde daha özgürdüm hatta,babamın durumu da iyiydi refah para anlamındaysa, eşimde daha ziyade duygu adamı sekse ben daha düşkünüm

Her konuda olduğu gibi bu genelleme de olmamış

İlk yorumumda da dedim kim kendini nasıl iyi hissediyorsa onu seçsin
Ben çalışmayı doğru buldum kendi adıma, bitti.
Mahalle baskısına lüzum yok, vah vah küçük çocuğunu bırakmış diyen de var
Benim çocuğumu düşünmek size mi kalmış ?

Çalışmayıp çocuğuna bakana da, okudu etti hıh ev hanımı oldu sonunda diyenler var
Demem o ki konu komşudan farkınız olsun isterdim
Herkesin tercihlerine saygı duyun isterdim

Daha genç, daha bilinçli, daha okuyan yazan çizen bir forum sanıyorum burayı
Ama mahalledeki teyzelere kurban olsun bazıları, edep haya hak getire ! Haklı çıkmak adına arsızlığın dibine vurulmaz ki..

Taciz drken cinsel taciz değil,sözlü taciz,bakışlarla taciz.

ya anladım.. mesela birgün şefim pek muhabbet etmediğim bayanı azarladı aniden.. dedim neden bağırdınız ne suçu vardı ?? kendimi tutamadım yani.. haksız tavrı sindiremiyorum kendime o yüzden dedim..

Uzun süre sevismeden ev arkadaşı gibi yaşamayı deneyin bakalım o adam neler diyecek nasil görecek kadini.

3.5 senelik evliyim hamilelik arti akabinde 4 ay yani 13 ay yani 1 yılı aşkın bir süre sevişmedik, hiçbir şey demedi ne diyecekti nasıl görecekti

Yine baslamisiz kin kusmaya
Bunda ortak nokta bulmak mumkun degil, hepimizin hayata, insanlara, evlilige bakisi farklı. Kimisi kendini evdeyken evde oturan, isteyken calisan vajina olarak görür, kimimiz de her kosulda cinsiyetinden bagimsiz bir birey oldugumuzun farkindayizdir

Esim 2 yıl calismadi, askerlik issizlik vs. Ona hic evde oturan penis, bana mahkum bir zavalli, elime bakan bir aciz gozuyle bakmadim. Evde oturuyorsun yemek temizlik senin sorumlulugunda demedim. 3.5 yıldır da ben calismiyorum, esimin gozundeki yerim hic degismedi, bundan suphe duymami gerektirecek en ufak bir iz olmadi. Evin temizligi vs de hala ayni sekildr ikimizin sorumlulugunda.

Cunku biz sadece vajina ve penis paylasimi yapmiyoruz hayati paylasiyoruz, ne yedigimiz ekmek, ne yaptigimiz harcama, ne de seks icin birbirimizden baska birseylerle karsilik bekleyecek kadar cikar iliskisine dayali bir birlikteligimiz yok. Bizim gibi binlerce cift olduguna eminim ama gunumuzun suni iliski kadinlari bizi anlayamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…