Gezen vajina miiiVajinalar evde beklemesin gezen vajina olsunlar,Karatay gezen tavuk diyo ya, ay sinirim bozuldu sabah sabah
ben konuya cevap vermekten göremedim başlık uçmuş galibaKarar verdim ben sosyoloji okuyacagim, dehset tez konusu cikar su tip basliklardan
sevgiliyken ne olarak görüyordu o zaman kocam beni bilemedim şimdi
Sen eşini ne olarak görüyordun bekarken?Evlenince sevisecegi malı olarak.
Evlenince sevisecegi malı olarak.
Daha ne kadar çirkefleşebilirsin kiKime ne. Ağırına giden muhatap olmasın o zaman, ben sizin kişisel meselelerinizi araya sokup cirkeflesio muyum.
ben ise erkeklerin bakış açısının değişmesine bağlıyorum bunu.ayrıca kusura bakmayın hanımlar artık evde ki işlerde eskisi kadar yorucu değil çamaşırı makine yıkıyor elde çamaşır bitti
bulaşıkları iki günde makineye atanlar var
süpürgeler eski tip değil
eskiden kadınlar salçasını, turşusunu, peynirini, yoğurdunu, eriştesini ve aklıma gelmeyen bir sürü şeyi evde hazırlardı şimdi doğal beslenmeye çok dikkat eden ev hanımları harici herkes hazıra koşuyor nerdeyse
eskiden kadın dikiş diker kendi elbisesini kendi diker çocuklarına bir şeyler örer ve giydirirlerdi hem hazır giyimin ucuzlamaya başlaması hem de kadınların aman ne yapacağım dikişle uğraşıp da diyen gömleğin düğmesini dikmek için pantolon paçası katlamak için terziye dört beş lira verenler var ama evde tüm vakti var
yani kısacası kadınlar evde eskiden daha çok üretirler ve ev işlerinde çok daha fazla yorulurlardı
ama şimdi öyle değil bu yüzden erkeklerin de gözüne gelmeye başladı evde oturan hanımları
Ama çalışan kadının vajinası daha cazip geliyor ona göre.
Yani düşün bir yerde evde bekleyen vajina, diğer yerde yeni yerler görmüş turist vajina
Mantık bu
Aynı vajina yani,gezsin gelsin 1. 2. 3. ....senelerde gene hep aynı vajina, erkek degisiklik ararmış evdekinden sıkilırmış, çalışan kadın her gün farklı vajina mı takıyor yani
Saçmalık
Şöyle söyliyim gece 4te eve gelmeyi özgürlük saymadım hiç, şimdi de saymıyorum,baba evinde babamla seks muhabbetini edeceğim bir durum olmadı annemle konuşurduk ama,ama o zaman bakire olduğum için düşkünlük yoktu,evlenince ne iyiymiş yaw dedim
De konu neden buralara geldi
sence aman ne olacak.Yaw bi de su "cocuklarin her anina tanik olmak" meselesini bu kadar abartmayin lo.
Oturaktaki ilk p.kunu gorsen ne olur gormesen ne olur?
Evette ki calisan kadin da seks yapiyor canim ama bak ben hic uzerime alinmadim evde bekleyen vajina lafini, tam tersine guzel bir mesaj iceriyor bana gore, cogu erkek calismayan kadina saygi bile duymuyor, eline verdigi para gozune geliyor, cogu ev hanimi esinden aldigi alisveris paralarindan arttirip kendisine guvence biriktirme pesinde. Simdi hic kimse kalkip benim kocam oyle degil demesin istisnalar elbet vardir. Kadin erkek esit diyoruz o zaman erkegin neden kadina bakma mecburiyeti olsun? Dunku 8000 liralik nafaka konusunda eski es calisiyormus o zaman cocugun masrafini o da yari yariya karsilasin dedik hepimiz, e calismasa napacakti o kadin? Yine hepimiz bunu diyebilecek miydik? Bak adam afedersin defolmus gitmis evlenmis kadin orada cocuguna bakiyor, calisarak bakiyor ( mutlaka aramizda calismayip babasinin imkanlariyla eski esinden olan cocuklara bakan da vardir ama bu da istisna )Bu anlatılmak istenen vajina metaforu üzerinden anlatılmaz ama,anlatılırsa değişik oluyo,söyle ki çalışan kadın seks yapmıyo mu eşiyle, oda o zaman gezip gelen vajina, sonunda gene seks gene seks
Madem evlilik sebebi düzenli seks, evde beklemekle vajina arasında nasıl bir alaka kurdun? Çalışmayan kadın evde bekleyen vajinaysa, çalışan kadın da işteki vajina senin mantığınla.Öyle olmuyor mu. Kadinlar özgürlük ve refah icin erkekler de düzenli seks icin evleniyor. Hal böyle iken o tabir yanlış olmuyor bence.
Ben dedim gel :)
Kadinlar özgürlük ve refah icin evleniyor genelde, dedigimden buralara geldi. Eve girip cikma saatini özgürlük olarak görmemek garip. Kafesini yadirgamayan kuş misali. Bu bizi tartisamayacak mantıktaki taraflar kılar.
Bende çalışıyorum ama onun üslubu çok çirkin, seninde hak vermen beni şaşırttıEvette ki calisan kadin da seks yapiyor canim ama bak ben hic uzerime alinmadim evde bekleyen vajina lafini, tam tersine guzel bir mesaj iceriyor bana gore, cogu erkek calismayan kadina saygi bile duymuyor, eline verdigi para gozune geliyor, cogu ev hanimi esinden aldigi alisveris paralarindan arttirip kendisine guvence biriktirme pesinde. Simdi hic kimse kalkip benim kocam oyle degil demesin istisnalar elbet vardir. Kadin erkek esit diyoruz o zaman erkegin neden kadina bakma mecburiyeti olsun? Dunku 8000 liralik nafaka konusunda eski es calisiyormus o zaman cocugun masrafini o da yari yariya karsilasin dedik hepimiz, e calismasa napacakti o kadin? Yine hepimiz bunu diyebilecek miydik? Bak adam afedersin defolmus gitmis evlenmis kadin orada cocuguna bakiyor, calisarak bakiyor ( mutlaka aramizda calismayip babasinin imkanlariyla eski esinden olan cocuklara bakan da vardir ama bu da istisna )
Aynı vajina yani,gezsin gelsin 1. 2. 3. ....senelerde gene hep aynı vajina, erkek degisiklik ararmış evdekinden sıkilırmış, çalışan kadın her gün farklı vajina mı takıyor yani
Saçmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?