Ev hanımları tü kakamı yahu!

Kime ne. Ağırına giden muhatap olmasın o zaman, ben sizin kişisel meselelerinizi araya sokup cirkeflesio muyum.
Daha ne kadar çirkefleşebilirsin ki
Aklı fikri uçkurunda olan adamlar gibisin
İnsanları şunu yapan vajina evde oturan vajina diye sınıflandırıyorsun
Evde duran ninelerinin kulakları çınladı, farkında bile değilsin aynı üslubu sürdürüyorsun hatanı kabullenmek yerine

Benim kişiselleştireceğim bi durum yok ortada

Çok haklısın canım bende kızım için çalışmayı erteledim ve bu arada ikinci üniversite yi aradan çıkarmayı düşünüyorum inşallah ama toplumun tek bakış açısı su ki ''boşuna mı okudun o kadar'' '' çocuk bakmak için mi okudun'' vs vs.. Çok basite indirgiyorlar ve çok eleştiriyorlar kimse anlamak istemiyor ama bu benim tercihim başka düşüncesi olanada saygı duyarim

ben ise erkeklerin bakış açısının değişmesine bağlıyorum bunu.
eskiden erkekler evin reisliğine inandıkları için aileleri için kazanır, harcarlardı.
şimdi ise eve iki maaş girsin, son model cep telefonu alırım, altıma bir araba çekerim, bir de ev alırız, yazın da akdeniz de tatil yaparız diye düşünüyorlar. tek maaşla bunları yapamayacağı için çalışan ve maaşını kocasına teslim edecek kadın arıyorlar.
yani sadece kadınlar değil erkekler de bencillik derecesinde rahatına düşkünler.

Ama çalışan kadının vajinası daha cazip geliyor ona göre.
Yani düşün bir yerde evde bekleyen vajina, diğer yerde yeni yerler görmüş turist vajina
Mantık bu

Aynı vajina yani,gezsin gelsin 1. 2. 3. ....senelerde gene hep aynı vajina, erkek degisiklik ararmış evdekinden sıkilırmış, çalışan kadın her gün farklı vajina mı takıyor yani

Saçmalık

Aynı vajina yani,gezsin gelsin 1. 2. 3. ....senelerde gene hep aynı vajina, erkek degisiklik ararmış evdekinden sıkilırmış, çalışan kadın her gün farklı vajina mı takıyor yani

Saçmalık

Ben o üyenin kadın olduğunu da düşünmüyorum aslında
Konularında bile hep bir cinsellik var
Yok iki ibne birbirini bilmem napmuş diye konusu var.
Sürekli orgazmdan bahseden konular
Aklı fikri cinsellik seks

Bilmiyorum bende kadınları bu kdar aşağılayan zihniyet şüphe uyandırdı

Kadinlar özgürlük ve refah icin evleniyor genelde, dedigimden buralara geldi. Eve girip cikma saatini özgürlük olarak görmemek garip. Kafesini yadirgamayan kuş misali. Bu bizi tartisamayacak mantıktaki taraflar kılar.

Yaw bi de su "cocuklarin her anina tanik olmak" meselesini bu kadar abartmayin lo.
Oturaktaki ilk p.kunu gorsen ne olur gormesen ne olur?
sence aman ne olacak.
bence Allahım her hali ayrı güzel demek ve şükretmek hergün.

Bu anlatılmak istenen vajina metaforu üzerinden anlatılmaz ama,anlatılırsa değişik oluyo,söyle ki çalışan kadın seks yapmıyo mu eşiyle, oda o zaman gezip gelen vajina, sonunda gene seks gene seks
Evette ki calisan kadin da seks yapiyor canim ama bak ben hic uzerime alinmadim evde bekleyen vajina lafini, tam tersine guzel bir mesaj iceriyor bana gore, cogu erkek calismayan kadina saygi bile duymuyor, eline verdigi para gozune geliyor, cogu ev hanimi esinden aldigi alisveris paralarindan arttirip kendisine guvence biriktirme pesinde. Simdi hic kimse kalkip benim kocam oyle degil demesin istisnalar elbet vardir. Kadin erkek esit diyoruz o zaman erkegin neden kadina bakma mecburiyeti olsun? Dunku 8000 liralik nafaka konusunda eski es calisiyormus o zaman cocugun masrafini o da yari yariya karsilasin dedik hepimiz, e calismasa napacakti o kadin? Yine hepimiz bunu diyebilecek miydik? Bak adam afedersin defolmus gitmis evlenmis kadin orada cocuguna bakiyor, calisarak bakiyor ( mutlaka aramizda calismayip babasinin imkanlariyla eski esinden olan cocuklara bakan da vardir ama bu da istisna )

Öyle olmuyor mu. Kadinlar özgürlük ve refah icin erkekler de düzenli seks icin evleniyor. Hal böyle iken o tabir yanlış olmuyor bence.

Ben dedim gel :)
Madem evlilik sebebi düzenli seks, evde beklemekle vajina arasında nasıl bir alaka kurdun? Çalışmayan kadın evde bekleyen vajinaysa, çalışan kadın da işteki vajina senin mantığınla.

Kadinlar özgürlük ve refah icin evleniyor genelde, dedigimden buralara geldi. Eve girip cikma saatini özgürlük olarak görmemek garip. Kafesini yadirgamayan kuş misali. Bu bizi tartisamayacak mantıktaki taraflar kılar.

Canim özgürlük istediğin herseyi yapmak değil,istemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda olmamaktır der bir söz

Ben baba evini de koca evini de kafes olarak görmedim, evim benim yuvamdır kimi insanlar evcimendir

aman allahımmmm 46 sayfaaaaaa
dun bırısı bı konu açtı. arkadaşta sanırım hızını alamadı bır konuda o açtı buralar bayaa baya karıştı. bu kadar polemiğe gerek yoktu... @Mune, Kazen

Bende çalışıyorum ama onun üslubu çok çirkin, seninde hak vermen beni şaşırttı

Saçmalık

Ya bunu ciddi ciddi mi yazdın simdi? Evde bekleyen kadinin cazip yönü kalmıyor, konusacak konu bulunamiyor ve insanlar birbirinden sikilma evresine giriyor. Ise giden, gezen kadinin aktif hayati oluyor ve paylasilacak cok sey oluyor paylasim artinca ikili ilişkiler kuvvetlenir ve bu her şeye yansır. Senin cocuguna yansır, ozel hayatina yansir, maddi gücüne yansir. Yani bir laf anca bu kadar carpitilir. Ordaki metaforu ciddi ciddi görmüyor mu hicbiriniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…