- 2 Mayıs 2015
- 230
- 119
- 53
- 34
- Konu Sahibi kkarasevda
-
ne kadar sanslisin bence daha once deneyiminde varmis yaparsin esinde karsi degil git guzelce calis ben bu isi yapacagina eminimMerhabalar herkese...
Evliligimdeki sorunlari hallettim cok sükür cogu yorumda kendime bir ugras bulmam soylenmisti.Bende bi kac yere is basvurusunda bulundum.1 yıldir evliyim ve 1 yil boyunca evdeydim calismadim.Rahatima cok duskunum istedigim gibi yasadim yani.Evlenmeden once kirtasiye de calismistim 5 gun anca dayanabildim 12 saat ayaktaydim tam alistim babam dayanamadi orda calismama isten ayrilmami istedi oyle kucuk bi tecrubem olmustu gercekten cok zorlanmistim.
Simdi bugun basvurdugum bi marketten cagirdilar esimi de tanimak istedi patron gittik.Adam anlatti gunluk 10 saat sana bi reyon vericez orayla ilgileneceksin dedi.Asgari ucret sigorta da var.Ben kasiyerlik icin basvurmustum ki halbuki..
Esim mecbur degilsin diyor , ben hem calismak istiyorum hemde yapamazsam benden memnun kalmazlarsa mahcup olmaktan korkuyorum elimden gelenin en iyisini yapacagimi biliyorum ama korkuyorum yapamamaktan , mesela hep derler ya sevdigin meslegi yapmak diye ben yapmicam sonucta ama ihtiyacimda var kendimi zorunllu hissediyorum esime boyle desem asla gondermez ne yapicam bilmiyorum gercekten...
Cok tesekkur ederim icime su serptiniz gercekten bu ise ihtiyacimiz var tabiki yorulmadan para kazanmak diye bir sey.yok sadece endiseliydim sayenizde o da hallolduMrb canm tecrubeli bir market isleteni olarak yaziyorum 10 saa5t fix ayakta duracaksin diye bir kaide yok raflarini duzenleyeceksin on yuz yapacaksin isin bitince tabiki oturacaksin falan filan eger ki kasa deneyimin varsa diger kasiyer yokken veya baska isi varken kasaya bakabilirsin veya bir sure seni reyonla deneyip kasiyer yaparlar ben 12 saat ayaktayim misal
Sagolun desteginiz icin umarim basaririm :)ne kadar sanslisin bence daha once deneyiminde varmis yaparsin esinde karsi degil git guzelce calis ben bu isi yapacagina eminim
Tesekkur ederim o kadar iyi geldi ki bu sozler anlatamam cok sagolun...çeşitli marketlerde çalışan arkadaşım vardı.
ben kasiyerlik istiyorum diye bir şey söz konusu değil diyordu.
yani o an sana kasa verebilirler yada başka bi iş gerekiyordur onu yapta diyebilirler.
Denemeden bilemezsin. Hata yapmaktan korkma. İlk gün hata yapar sonraki gün öğrenirsin.
Evet reyon duzenleme umarim bana da iyi gelirReyonda ne yapacaksın
Reyon düzenlene vs mi
Oğlumun bakıcısı sigortası var saati belli bu işten daha iyi demişti reyon görevlisi olmaya
İhtiyacim var bana gore ama esime gore yok o evde tek kaliyorum diye istiyor alisirim diye dusunuyorum yorulmadan para kazanamam tabiki umarim alisirimKasiyerligi hemen vermezler genelde tecrubelileri geçiriyorlar önce reyondan baslatirlar. Ben öğrenciyken marketlerde hafta sonu çalışıyordum sana biraz özet geceyim. Senin bi reuonun olur kuru gıda deterjan içecek vs gibi ordan sen sorumlu olursun eksik siparişleri sen ayarlarsin reyonu silersin biri bi ürün alsa reyonun onu boşalır ya orayı hemen doldurmak lazım depoda n ağır kolileri getirirsin ürünleri kolikoliden cikarıp tek tek silip yerlestirirsin yarım saat yemek milan olur 15 dk dan iki kez de çay molası onun dışında hep ayaktasin işin yoksa başka arkadaşına destek ol diye başka iş verirler. Eğer dayanıklı mücadeleci biri değilseniz ya da işe ihtiyacınız yoksa boşuna girmeyin
Burasi cok kucuk bi yer markette en buyuk marketlerden dediklerinizi goz onune alarak gidicem ise gercekten ihtiyacim var cok sagolun yorumlariniz icin...Marketlerde çeşitli pozisyonlarda açık olabilir ama sizi kasiyer diye alır bakmışsınız reyondasınız.Bakmışsınız cuma izin derler ama sevkiyat gelir biri eksiktir mağaza sorumlusu kal der bir şey olur izin iptal.Zordur gerçekten çalışması.Ancak büyük marketlerin çalışanları gerçekten her işe koşturmuyor.Bir süre markette çalıştım.Çok ama çok yoruluyordum bizimkinde oturmuş bir düzende yoktu.Netice de ayrıldım işten zorluğundan değil ama mesafe ve hep geç çıkmamdan dolayı.Ama orada edindiğim 1-2 arkadaşım hala arar sorarlar.İş yerine çalışanlara alışın,severek gideceksiniz yorulsanız da.Market gibi yerlerde çalışmanın avantajı rahat olman insanlarla iç içe olman.Vazgeçme şimdi olsa yine giderim aslında
İhtiyacim var bana gore ama esime gore yok o evde tek kaliyorum diye istiyor alisirim diye dusunuyorum yorulmadan para kazanamam tabiki umarim alisirim
Burasi cok kucuk bi yer markette en buyuk marketlerden dediklerinizi goz onune alarak gidicem ise gercekten ihtiyacim var cok sagolun yorumlariniz icin...
Korkuyodum simdi heveslendim siz boyle dedikten sonra Allah razi olsun :)Yorucu olsa da alışınca gitmek istiyorsunuz zaten çalışanlarla kaynaşınca :) en fazla alışmanız 1 hafta.ilk gün heyecan,tecrübesizlik olacak ama işi birileri gösterecek zaten.Sormaktan yanlış yapmaktan korkmayın.
Secme sansim yok malesef keske elimde olsa ama ne yazik ki buldugum tek is bu ve kaybetmek istemiyorummÇalışmak üretmek güzeldir her zaman. Market reyonunda hiç çalışmadım ama ayakta durmak filan zordur. Olsun zamanla alışırsınız. Ancak ben işe girecek olsam bana bir zanaat kazandıracak işe girerdim diye düşünüyorum(tabii seçme şansım olursa) şöyle ki terzilik kuaförlük aşçılık ya da ne bileyim ilerde 'benim şu alanda tecrübem var 'diyebileceğiniz dahası kendinize iş kurabileceğiniz.
Yapamam diye düşünmeyin neden yapamayasınız. 1 haftada işi öğrenirsiniz. Inşallah iyi bir çalışma ortamınız olur
Sıkıntılarımi biliyorsunuz zaten daha az once esimle hayal kurduk o simdi daha az calisacak daha az yorulacak bunun icin bile denemeye degerDenemekten zarar gelmez.
Çalışmak sana çok iyi gelecektir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?