- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.918
- 798
- Konu Sahibi kkarasevda
-
Evet ya dediklerinizin hepsini yapmaya calisiyorum esimde mutlu bende mutluyum yuvamiz daha mutlu :) Cok buyuk katkiniz oldugunu dusunuyorum simdi ise giricem artik o da tutarsa yasam kocu ilan edicem sizi yuvami kurtardiniz valla
Cok tesekkur ederim yarin gidiyorum yarin aksam yazicam zaten yapip yapamayacagimi dua edin :)İhtiyacınız varsa çalışın. Mahçup edermiyim ince düşüncesini taşıyabilen bir insan bence gayette işini layıkıyla yapabilir.
Başarılar dilerim
Yarin gidiyorum kararimi verdim aksam yazicam oldu veya olmadi diye zaten hep duydugum reyon daha rahatmis umarim olur ben hep mutlu seyler paylasirim artikEstağfurullah
Herkes yazıp geçiyo
Bunların arasından mantıklı olanı sana uyanı sen uygulayıp daha da mutlu oluyorsun, ne güzel
Bence reyon meyon deme gir dene, ne kaybedersin . Bi bakmışsın kasaya alınmışsın
Hakkınızda hayırlısı olsunCok tesekkur ederim yarin gidiyorum yarin aksam yazicam zaten yapip yapamayacagimi dua edin :)
Yarin gidiyorum kararimi verdim aksam yazicam oldu veya olmadi diye zaten hep duydugum reyon daha rahatmis umarim olur ben hep mutlu seyler paylasirim artik
Market işi güzeldir herhaldeYarin gidiyorum kararimi verdim aksam yazicam oldu veya olmadi diye zaten hep duydugum reyon daha rahatmis umarim olur ben hep mutlu seyler paylasirim artik
Guzeldir umarim..Bende bayilirim hem proteinli hem muzlu reklama girmesinMarket işi güzeldir herhalde
Ben probise bayılırım öğlen kasadan hemen geçir bi probis hop indir mideye
Malesef saglik raporu alamadigim icin pazartesiye kaldi pazartesi alip ogleden sonra da alistirma icin gidicem :)Sevda naber
İlk iş günün nasıl geçti
Reyonları düzelttin mi
Kendine probis ısmarladın mı
Baslamadim sigorta olayindan dolayi saglik raporum eksikti pazartesiye kaldi tesekkurler yine deIlk gun diye sevda yorgun sevdanin ayaklari agriyo :) basladiysan eger umarim iyi gecmistir
İhtiyacim olmasa bende cesaret edemezdim sanirim tesekkurler :)Zor ve agir kosullari olan bir is canim sanirim ben cesaret edemezdim,Allah yardimcin olsun basarilar dilerim insallah gonlundeki gibi olur
1 yilini evde gecirmis biri olarak belki de ben gozumde buyutuyorum her isin zorlugu vardir tabikide ama artik korkmuyorum alisirim diyorum ne var ki diyorum benim icin bu yuzden cesaret gerektiriyo ilk is deneyimim cunku bu yuzdenKosullari agir olarak ne var bunu merak ediyorum artik tek zorluguda ayakta olmak baska ne zorlugu ne agirligi var cesaret isi falan degil herkes yapabilir
Sizin gibi onca yil okuyup bosuna kontenjan isgal etmis,evlenincede amman bosver evde oturayip cinslerine cidden uzuluyorum.Bende bazen diyorum çalışayım bir ise gireyim bosuma mi okudum o kadar diye.
Cesaret edemiyorum, korkuyorum yeni yeni ortamlara girmeye. Şimdi çalışmak istesem özelde iş bulmam gerek. KPSS ye çalışmakta gelmiyor içimden. Özelde hiç iş deneyimi olmayan birine kim iş verir ?
Amaan. Maddi olarakta ihtiyacım yok Allaha şükür o yüzden calismiyorum. Bir de evi sevince dışarısı bana korkunç geliyor ..
Bilmiyorum. Tekrar üniversite sınavına mi girsem diyorum sonra diyorum sacmalama ceylin
Ama su var girdiniz 2 gün 3 gün garip gelir sonra alışırsınız garanti.
Kolay gelsin :)
Ben sana demiyorum ki canm kolay bir is tabikide yok senin cesaretini kirip amann yapma calisma diyenlere diyorum bende o isin icindeyim yeri geliyo bende yoruluyorum yalan soyleyemem bende reyoncularla mal aciyorum raf siliyorum yorulmadan bir is olmaz bir yerlerede kolay gelinmiyor maalesef o yuzden korkma1 yilini evde gecirmis biri olarak belki de ben gozumde buyutuyorum her isin zorlugu vardir tabikide ama artik korkmuyorum alisirim diyorum ne var ki diyorum benim icin bu yuzden cesaret gerektiriyo ilk is deneyimim cunku bu yuzden
Sizin gibi onca yil okuyup bosuna kontenjan isgal etmis,evlenincede amman bosver evde oturayip cinslerine cidden uzuluyorum.
Calismak sadece maddiyat mi yani?
Esimin kazanci cok iyi..2 yildir kpssye calisip atanicam diye direniyorum esim mecbur degilsin diyor bense meslegime kavusmanin hayaliyle alin teri akitiyorum.bunun icin zaman zaman agliyorum...
2 yildir evdeyim.bir omur evde durmak bana korkunc geliyor.
Daha evvel uc yil calistim ozelde...sayilmak, cevre edinmek,bir kisilige sahip oldugunu bir ise yaradigini hissetmek, bagimsiz olmak ,kimseye macbur olmamak, oyle guzel hislerdi ki.
Ins bunun farkina varirsiniz coook gec kalmadan...zira durumu cok cok cok iyi olan babamin 44 yasinda felc gecirmesiyle tepe taklak olduk.disimizi tirnagimiza takip buralara geldik cok sukur aradan 14 yil gecti....
Bu hayatin ne gosterecegi hic belli olmaz....
Malesef saglik raporu alamadigim icin pazartesiye kaldi pazartesi alip ogleden sonra da alistirma icin gidicem :)
İmza.Sizin gibi onca yil okuyup bosuna kontenjan isgal etmis,evlenincede amman bosver evde oturayip cinslerine cidden uzuluyorum.
Calismak sadece maddiyat mi yani?
Esimin kazanci cok iyi..2 yildir kpssye calisip atanicam diye direniyorum esim mecbur degilsin diyor bense meslegime kavusmanin hayaliyle alin teri akitiyorum.bunun icin zaman zaman agliyorum...
2 yildir evdeyim.bir omur evde durmak bana korkunc geliyor.
Daha evvel uc yil calistim ozelde...sayilmak, cevre edinmek,bir kisilige sahip oldugunu bir ise yaradigini hissetmek, bagimsiz olmak ,kimseye macbur olmamak, oyle guzel hislerdi ki.
Ins bunun farkina varirsiniz coook gec kalmadan...zira durumu cok cok cok iyi olan babamin 44 yasinda felc gecirmesiyle tepe taklak olduk.disimizi tirnagimiza takip buralara geldik cok sukur aradan 14 yil gecti....
Bu hayatin ne gosterecegi hic belli olmaz....
Cok tesekkur ederim paylasicam sonucu buradaPazartesi bekliyoruz o zaman sonucu
Allah yardımcın olsun şimdiden ( :
Allah bagislasin kizinizi:) yazisi guzel olsun.İmza.
Ben hala özel sektördeyim daha evvel memurluk için şartları zorlamadığıma pişmanım ama yine de evde oturmayı düşünemiyorum. evde bile olsam birşeyler üretmeye çalışırım, bişeyler başarmak, kazanmak, kendi ayakları üzerinde durmak o kadar güzel ki. Hele de kadınlar için daha önemli bence bu devirde.
Bir kızım var henüz 10 aylık ama keşke dediğim ne varsa ona sağlamayı düşünüyorum, kendi istediği ölçüde tabi.
Amin sağ olun cümlemizinAllah bagislasin kizinizi:) yazisi guzel olsun.
Ben cocuk dahi yapmiyoruz.hersey atanmama bagli..en onemlisi ben mutlu olursam ailemede daha faydali olacagim...
Allah sizinde gonlunuze gore versin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?