Ev hanımlıgından iş hayatına...

Bende cok istiyorum calismayi.esim pek istemiyor.ama karismakda istemiyor.pastanede filan calismak istiyorum.cok hevesliyim.bence imkanin varsa basla canim.iyi gelecek hence. Bu arada Benim 2 kizimda var 5 ve 2.5 yaslarindalar.tam gun kresdeler.o yuzdende cok istiyorum

Ben markette çalıştim uc sene onceydi sanirim ccok zevkliydi arkadaşlarmda cok iyiydi sevmistim marketi musteri hizmetlerindeydim kasa cok sıkışırsa kasa acardm kapanmaya yakın reyonlari kontrol eder onyuz yapardım etiket kontrolu yapardm molalar cok keyifli gecerdi yani bence deneyin bir kere calistim ama çok sevmistim

Bence bi kadin ac, parasiz falan degilse boyle alt duzey islerde calismamali. Cok yorucu ayak isleriyle gecen bi 10 saat arti ev isleri bi kadin icin insani kosullar degil. Can sikintin varsa bir suru ucretsiz belediye kurslari var onlari tercih et
Hicbir iş alt duzey tabirini hak etmez ustelik market okadarda yorucu bir iş degil markette çalışmış cok memnun kalmış ve şuan memur olan biri olarak yaziyorum iyikide calismisim

Hicbir iş alt duzey tabirini hak etmez ustelik market okadarda yorucu bir iş degil markette çalışmış cok memnun kalmış ve şuan memur olan biri olarak yaziyorum iyikide calismisim
Beden isciligini ust duzey olarak tanimlayacak degilim heralde ben isi kucumsemedim niteligini yazdim duyarin manasi yok. Karnim ac olsa ben de yaparim ama paraya ihtiyacim yoksa o tur iste niye calisayim sirf evde sikiliyorum diye? 10 saat ayakta durmak reyon yapmak falan sana gore yorucu degilse bayagi guclu kadinsin istisnalar kaide bozmaz

Alt duzey demek işi kucumsemek demek insan hakkini vererek emek vererek calisiyorsa alti ustu olmaz o isin bircok market calisani var!
"ihtiyaci yoksa o tur iş" derken hala kucumsuyorsun isi
ustelik bayan ihtiyacim var diyede yazmış üslup problemin var sanirim kucumserken kucumsemedim dedigine göre !
Birde karnim açsa demiş sanki okadar zor durumda olanlarin tercih etmesi gerekiyormus gibi hay allahim ya!!!!!!!!

Beden isine alt duzey denir, hani mavi yakalilik bildin mi? Koydugun unlemler gozumu kor etti daha fazla aciklama yapamayacagim kavramlari arastir manalarini ogren benden bu kadar

Beden isine alt duzey denir, hani mavi yakalilik bildin mi? Koydugun unlemler gozumu kor etti daha fazla aciklama yapamayacagim kavramlari arastir manalarini ogren benden bu kadar
Ay canim mavi yakaliligidami biliyorsun :)) kavramlari iyi ogrenmissin aferin sana ben kavramlara gore degil insanliga onem veririm altmis ustmus farketmez yani market calisanida bir ust duzey yoneticide burda kadin cikipta beyaz yaka iş buldum deseydi çalış derdin dimi
Ahhhh ahh şu sınıf farkini bırakın artik ya!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tamam askim

Alt duzey ust duzey denmisde benim 2 univ.mezunu olan kasiyer calisanim var maalesef herkes parali veya sansli dogmuyor cok cirkin alt duzey usluplari bir baska calisanim ozel guvenlik olmasina ragmen kasiyerlik yapiyor butun calisanlarimi uzadi uzadiya yazamicam kisacasi kimi kendi meslegini yapamadigi icin bu iste calisiyor kimiside sevdigi zevk aldigi icin calisiyor

Bence deneyin cunku kendi isiniz bile olsa her turlu yorucu :) En basta o reyonda durursunuz sonra kasaya alirlar bence ama baya calismaniz gerek insallah hayirlisi olur :)Pekmez icip gidin bence bol enerji yapar :))
Bi hevesleniyorum bi bosver diyorum korkuyorum yapabilirsem cok iyi olur ama yapamazsam rezil olmaktan korkuyorum ama denicem galiba

Benimde korkum yeni ortamdan cok utanirim cekinirim kasarim kendimi en cok kendimi kasıyorum geriliyorum bilmiyorum ya bende bilmiyorumm

Aglayip evime geldigimde oldu cok utanmistim bundan korkuyorum yine yapamadi diyecekler korkuyorum iste

Canim bn markette calistim cok güzeldi sıfırdan magaza kurduk açılışta anons yaparken sesimin kisildigini biliyorum ki hayatımda ilk defa sesim kisilmisti ama okadar iyi arkadaşlarım vardiki hic pisman olmadım ki reyon kasadan iyidir kasa sıkıcı açık cikabilir kasandan zorda kalirsn reyon zevkli bnce arkadas calissin altina üstüne bakmasin alttan başlayıp magaza Müdürlüğune bile yukselebilir yeterki hakkini versin

Zaten ne is yaparsan yap en iyisini yapmaya calisirsan sende mutlu olursun cevren de :) markette calisan da olsan mutlu olacaksin, seveceksin isini... alti ustu olmaz zaten boyle seylerde, yuksek mertebede calisip mutsuz olacagima sevdigim, mutlu oldugum isi yapar market elemani bile olurum! Yeter ki seveyim, mutlu olayimm :)

İş başvurularında bulun, bu süre zarfında da hobi edin çiçek yetiştir vb. tavsiyelerinde bulunanlardan biri de benim
Öncelikle yorumları kendi mantık süzgecinden geçirip yol kat ettiğin için tebrik ederim
Ben senin yerinde olsam babamı bile dinlemez ( ki dinlemedim de ) çalışmaya devam ederdim , 5 gün kısa bi süre
İşin açığı gerçekten çalışmak istiyorsan yaparsın ama yorulurum ve kendime vaktim kalmaz evde oturmak daha rahat dersen de başaramazsın o işi
Reyonla başlarsın senden memnun kalırlarsa sonra kasiyerliğe alırlar, tecrübesizsin diye reyona alınıyorsun zaten

"Mecbur değilsin" demiş eşin.. Ama şartlarınızın daha iyi olmasını istemez misiniz?
Her zaman erkekten beklenmez ki böyle şeyler, hayat müşterek değil mi?
Herkes rahat olmak ister ben de şimdi resmi tatil başlamış olmasına rağmen hala işteyim, hatta yarın da çalışacağım.. Pek çok şeyden feragat ederek geleceğim.. Kızım ve kocam evde olacak...
Ama her şeyin bir bedeli var.
Her zaman birileri sana bakmak zorunda değil. Evlenene kadar baban, şimdi eşin.. Eşin olmazsa bir gün?

Demek sesin kisildi hee :) olabilir tabi oyle dedigin gibi kasa zor cunku dikkat etmen gerekiyor acik ciktiginda zor durumda kaliyosun korkuyosun falan ama reyonda urun al koy basit oyle uzakta depolara gitmekte yok koca koca kolileri kaldirmakta yok erkek gorevli getiriyo agir kolileri...bencede calismaktan korkmasin en azindan deneyip gormek yasamak lazim

Oyle bi ortam olsa keske bende hemen alissam yorgunluk muhim degil severek yaparsam yorulmam zaten cok tesekkur ederim desteginiz icin..

Ne guzel yorumlar bunlar ne kadar tesekkur etsem az yarin ise giderken hep bunlari getiricem aklima :)

Evet ya dediklerinizin hepsini yapmaya calisiyorum esimde mutlu bende mutluyum yuvamiz daha mutlu :) Cok buyuk katkiniz oldugunu dusunuyorum simdi ise giricem artik o da tutarsa yasam kocu ilan edicem sizi yuvami kurtardiniz valla

Esim bana kiyamiyor bu yuzden oyle dedi bende ona kiyamiyorum evde 5 saat anca zaman geciriyo onda da dogru durust zaman geciremiyoruz bu yuzden istiyorum ama hani tecrubesizim ya korkuyorum icim rahat gitmek isterdim ama korkarak gidicem simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…