Ev hanımlıgından iş hayatına...

Cok tesekkur ederim paylasicam sonucu burada
Merhaba tekrar dun yorgunluktan yazamadim :) Hic de korktugum gibi olmadi cabuk alistim galiba dun tecrubeli biriyle bugunde yalniz kasadaydim :) Vee gercketen keyif aldim bugun yorgunluk bile hissetmiyorum ben yapicam galiba bu isi :) calisanlar mudurler o kadar iyiler ki alisma surecim bile olmadi hersey iyi yani simdilik

Soylemistim ama demi canm :) cok eglenceli bazen vakitin nasil gectigini bile anlamayacaksin

deneyerek görün bence, memnun kalmazsanız bile tecrübe edinmiş olursunuz.

ne iş olursa olsun, işe ilk başlanan aylar hem streslidir, hata yapmaktan korkarsınız hem de aslında heyecanlıdır, yeni ortam yeni kişiler. Size illa ki katkısı olacaktır.
Ama baktınız çok yoruluyorsunuz, kendinizi ve eşinizi ihmal ediyorsunuz ayrılmayı düşünürsünüz.
Her durumda kışın çalışmanızı öneririm, yazın gezilir falan da kışın tüm zamanı evde geçirmek bana kayıp geliyor gerçekten.

Hadi hayırlı olsun, başarılan daim olsun.

Hic korkma tatlim basarirsin. Korkularini yenmenin en guzel yolu onun ustune gitmektir. Isi ogrenene kadar zorluk cekersin onu da cok kisa surede asarsin zaten. Ne guzel ev hanimligindan ayaklari yere saglam basan kendine daha da guvenen bir kadin olacaksin. Is arkadaslarin olacak sosyal yasamin daha da renklenecek cebine para girecek kendinle gurur duyacaksin. Calismaya bir basladin mi bir daha evde oturmak istemezsin. Hadi kolay gelsin :)

Bence bu firsati kaçirma bende çok isterim çalişmayi ama eşim caliştirmiyor. Devlet memuru ol caliş diyo ama onun dişinda olmaz diyo. Eşim bir fabrikada çalişiyo izin verse hemen yarın işe başlarim ama izin vemiyo . neymiş bazi kadinlarbozukmuş onlarin yanin datemiz insanlarinda adi kirleniyomuş kimine dul diyolarmiş (tabiki kusur değil dul olmak ) kimine güzel diyolarmiş ben kaldiramam böyle şeyi diyo seslenemiyorum. Sanki devlet daireleri namus abidesi kişi kendi namusunun bekcisidir ama gelde laf anlat

Kimse kusura bakmasin, ama konu sahibi arkadas ciddi mi soruyor bunu? Sadece raflari doldurmak duzenli tutmak, gidalari taze tutmak ve neyin nerde oldugunu bilmek gibi islemleri becerememektenmi korkuyorsun?
Ogrenciyken staj gordugum donemlerde haftanin 5 gunu staja, haftasonuda 2 gun boyunca parttime tezgahtarlik yaptigim koca magazada 8/9 saat kosturuyordum.

Bukadar rahatiniza duskun olmayin. Caliskan olun. Allah calisana, terleyene, emek verene verir. Nekadar nazlisiniz, bizim hic canimizin kiymeti yokmus arkadas.

Soylemistim ama demi canm :) cok eglenceli bazen vakitin nasil gectigini bile anlamayacaksin
Evet mesela bugun saate bakiyorum 8 olmus keske bitmese az daha calissam dedim kendi kendime gercekten cok eglenceli :)

Hadi hayırlı olsun, başarılan daim olsun.
Tesekkur ederimmmm :)
Tesekkurler :)))

Gercekten cok haklisiniz simdi diyorum o kadar zaman niye calismamisim

Size simdi kolay gelebilir denemissiniz biliyorsunuz kolay diyorsunuz demi evet bende simdi denedim gordum kolaymis yapilmayacak bi tarafi yok ayrica tum yorumlar destekleyici sizin bu yorumunuz kusura bakmayin ama bana yararli gelmedi ben burda biseyy danismak istedim ve yorum yapan herkese cok tesekkur ederim sayenizde ise korkarak degil kendimden emin gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…