Ev hayatı

Abinle aran iyi şanslısın medeni bi abin var ne güzel o ev hanımlarını bilmiyorum ama ben ölüyorum her gecen gün biraz daha bitiyorum arkadas yok olsada derdime derman değilki

Ben ev hanimiyim. Sabah kalkarim ogluma kahvalti yaptirip okula birakirim oradan yuruyuse, bir saat yururum. Eve gelir kahvalti yapar ,guzel bir Fransiz filmi a car izlerim. Biraz evi toplar,oglani almaya giderim. Sonra yemege girisirim ,esim gelir yemek yeriz. Cocuga odev yaptiririm, nete girerim,sonra uyku. Yalniz takilmayi severim,yine de cok asosyal olmayim diye birkac kahve arkadasim var. Arada onlara gider gelirim. Boyle iste.

Abinle aran iyi şanslısın medeni bi abin var ne güzel o ev hanımlarını bilmiyorum ama ben ölüyorum her gecen gün biraz daha bitiyorum arkadas yok olsada derdime derman değilki

Dediğim gibi işte abimle de her şeyi konuşamıyorum ki öyle havadan sudan. Birer kahve ya da çay içeriz iftarı hazmetmek için biraz da yürür eve geliriz. Abimi severim ama hep ablam olsun istemişimdir abiye şöyle içini dökemiyorsun ki.

Ben de senin durumundayım. Deli dana gibi geziyorum evin içinde hele oruçlu aç olunca iki kat perişanım.

bende ev kuşu oldum çıktım kızım olduktan sonra. pek sosyal bi insanda değilim zaten tek zevkim kızımı eğlendirmek ve evde müzik eşliğinde spor yapmak bu benim hoşuma gidiyor ama bazen diyorum niye böyleyim ama alıştım galiba artık ev hayatına ne denirki. insallah sizde istediğiniz bı şekilde hayatınızı bicimlendirirsiniz :))

ben böle kadinlara imreniyorum vlla bendeki komşuluk sifir... hala edinemedim.
kaynanamin çok samim olduğu bi komşusu var hep ona gider gelir. ben sevmezdim kaynanamin komşusu diye.
kendi komşu olmuyor çünkü bulamiyorumm.

ailen seni çalıştırmıyormuş sende evden sıkılıyorsun baban vermiyo mu para felan. çik gez dolaş.. anneni de al alışverişe git.
bak benim görümcem var 3 senedir evde. hiç sıkılmıyor.
nasıl mı gece 3-4 te yatıp öğleye kadar uyuyor. temizlik yemek yapıyor. kızıma bakiyor. bi kere dahil hiç işe girmedi liseden sora. kaynanamla gezmeye gidiyolar indirim bulursa kaçirmiyolar. hayat onlara güzel. ben bile imreniyorum .

benim o hayata yaklaşmaya bi ayım kaldi sora hoopp ücretsiz izine inşallah.. kızım 3,5 aylık. görümcemle kaynanam bakiyor.

Yanlış anlamadıysam ailen çalışmana izi vermiyor okul okumana değil.
O yüzden onlara en güzel cevabı sınava hazırlanıp güzel bir bölüm kazanarak verebilirsin.
Ancak ondan sonra istediğin hayatı elde edebilirsin. 1 sene dediğin nedir sık dişini.

Size daha önce dediğim gibi en azından ismekin falan kurslarına gitmeye çalışın biraz olsun bir sosyalleşme imkanı tanır size. Aynı zamanda zihninizi biraz olsun meşgul eder. Üniversite için de mutlaka gayret edin, tırmalayın biraz. Bana göre her kadın ekonomik bağımsızlığa sahip olmalıdır. Kimsenin eline bakmayın. Ne ananızın ne babanızın ne de ilerde evleneceğiniz insanın. Hayat ne getirir bilinmez. Benim komşum 40 yaşında ani bir kalp krizi ile eşini kaybetti ve çalışmak zorunda kaldı. Bugüne kadar çalışmamış bir insan için hiç kolay değil. Kimseye hiçbir zaman muhtaç olmayın. Hadi evlendiniz eşinizle anlaşamadınız ya da ihanete uğradınız. Hiçbirşeyi sineye çekmek zorunda kalmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…