Ev hayatı

Gelyarimol

Be quiet..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
53
20
3
Ev hayatını seven varmı acaba ? ben o kadar mutsuzumki dayanamıyorum icim sıkılıyor fazla arkadaşım yok en yakın olan arkadasımda çalışmaya başladı o kadar üzgün ve umutsuzumki ailem çalışama izin vermiyo evde tursumu kurucaklar artık çalışan sosyal olan insanları kıskanıyorum elimde değil mutlu fotolara bakınca ağlıyorum onların mutluluğu değilde benim mutsuzluguma ağlıyorum varmı benim gibi evde mutsuz sonradan hayatı değişen birileri : (

profiliniz doğruysa zaten öğrencisiniz daha, çalışıp napacaksınız.
öğrenciliğin tadını çıkarın.

Ben de senin noktana gelip en yakin arkadsimi icten ice kıskandigimi hissettigim de kpssye hazrlandim dimfi atama bekliyorum.

yaş kaç, eğitim durumu ne?
bence iyi bir meslek edinmeye çalışın, o zaman çalışmak için ailenizden izin isteme gereksinimi de duymazsınız.

Cnm yeni evlendiginde 2 sene boyunca kaynanadan başka kimseye misafirliğe gitmemiş bir olarak ayda bı tane arkadaşına bı iki sefer gitmiş biriyim.annemler uzak olduğu için ayda yada 2 ayda bir görüyordum çok iyi bilirim duvarlarla konuşmayı .seni çok ama çok iyi anlıyorum çalışmama izin verilmiyorsa hobiler edin ve evde onlarla uğraş inan zaman çabuk geçiyor ozaman.

yaş kaç, eğitim durumu ne?
bence iyi bir meslek edinmeye çalışın, o zaman çalışmak için ailenizden izin isteme gereksinimi de duymazsınız.
Cnm hayat sizin bahsettiğiniz gibi değil her ailede.tsmam özgürlük birey seçim filan ama
Öyle aileler var yapısı gereği ne derlerse onu yapmak zorundasindir.
Keşke sizin dediğiniz gibi hadi ozguruz deyipl isteyen istediğini yapabilse.hayat standartları çok çok farklı emin ol.

ben hiç ailesi tarafından çalıştırılmayan doktor, mühendis, diş hekimi, hukukçu falan duymadım, siz duydunuz mu?
genelde kendi hayatını kuracak geliri olmayan insanların iş hayatına burun sokulur,
atıyorum okudun, iyi bir iş buldun, kapıyı çeker çıkarsın ne yapacaklar gelip kafana mı sıkacaklar?

aynen öyle ben bu özgürlüğü anlamıyorum

daha üniversite okumamıs dikkat ettiysenz

daha üniversite okumamıs dikkat ettiysenz
İste biz de onu diyoruz. Seneye sinava girecek insan oturur evde deli gibi ders calisir. Evde olmadi kutuphanede calisir ve duzgun bir okulu kazanir. Duzgun bir okul da duzgun bir meslek sunar insana.

İste biz de onu diyoruz. Seneye sinava girecek insan oturur evde deli gibi ders calisir. Evde olmadi kutuphanede calisir ve duzgun bir okulu kazanir. Duzgun bir okul da duzgun bir meslek sunar insana.
inanın evde sıkılmıs bir insan rahat kafayla ders calısıp verimli olamaz
bu kızımız kafasını rahatlatacak önce biraz moral motivasyon depolayacak ki
derslerine dört elle sarıllsın calısıp didinip cabalasın
anne baba sıktıkca cocuk bunalıyor kendini köseye sıkımıs hissediyor
ve bunalıma giriyor

Kocaman 19 yasinda insan bu. Ay bunaldim dememesi gereken bir donemde oldugunun farkinda olabilecek yasta. Bunalimdan sadece ders calisarak cikabilir. Su anda ise girse ders calismaz, disarida gezeyim dese zaten onu kendisi yapabilir anasi babasi gezdirecek degil neticede

Katıldım ekleyeyim

Şimdi yapacağı iş maksimum tezgahtarlık

Ailesi okumasına izin verdiğine göre çok
Baskıcı da değil

Deli gibi sınav çalışmak Zaman'ı şimdi oturup ağlamak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…