ben 11 yasindaydim ilk ihlas sulu supurgeyi aldigimizda. 15 sene sapasaglam kullandik yine de bozulmadi. sonra annem yenisine heves etti eskiyi koye gönderip yenisini aldik, hala sapasaglam, bir yirmi sene daha kullanir.Onlar büyü filan yapıyo olabilirler ya beğenilsin diye. Tanıtımdan boş çıkan görmedim.
Yedek parçasi sıkıntı plastik kullanım fazla hantal cihazlar üretiyor o paraya çok daha iyisi var piyasada
Bizim yurtta boyum kadar karcher vardı o bile daha pratikti.ben 11 yasindaydim ilk ihlas sulu supurgeyi aldigimizda. 15 sene sapasaglam kullandik yine de bozulmadi. sonra annem yenisine heves etti eskiyi koye gönderip yenisini aldik, hala sapasaglam, bir yirmi sene daha kullanir.
ha ben alir miyim? asla almam. tam amele isi. sirf o makinayi zaten kurmak zahmetli. kocaman makina damacana ağırlığında falan sanirim, kaldir indir problem. her seferinde mandalindan ac supurgeyi yeni su koy problem, sonra onu duzgun hizala, makinayi kapat, temizlige basla, zaten yoruluyorsun. bir de birkac odada bir su degistiriyorsun. tekrar supurgeyi mandalindan ac, pis suyu bosalt, biriken tonla siyah igrenc pisligi cope at, yine doldur yine duzgun hizala kapat, devam et. temizlik bitince ayni islemleri tekrar et, esek gibi agir makinayi yerine kaldir ve icinde hala siyah siyah minik pislikler kalan lavabonu temizle.
çile resmen.
temizligi on numara, çekişi vakum gibi, sapasaglam ama cok zahmetli
Kocam shhshssEv için her şey lazım olur kullanılır diye alınıyor ama daha sonra çok kalabalık hoş olmayan görüntüler oluyor minimalden uzak oluyor , sizin alıpta pişman olduğunuz neler vardı ? Gerçekten gereksiz paramda çöp oldu dediğiniz ?
Ben de granit kaplama bi tepsi var artik tam adı neyse ona atıyorum ne kızaracaksa çok az zeytinyağı hop fırın senin makineyle yapılmış gibi oluyo.Ben biraz yaşlı olduğum için actifry vardı zamanında. Sadece kızartma için kullanıyorum ama olmasa da olurdu yani hayatımda. Onun dışında evim çok sade. Hatta bazen ek bir şeylere ihtiyacım oluyor. Alışveriş yaparken en gereklileri alıp sonrasını ihtiyaca göre alırsanız daha iyi olur
yok bu tamamen amele isi.Bizim yurtta boyum kadar karcher vardı o bile daha pratikti.
Ben de granit kaplama bi tepsi var artik tam adı neyse ona atıyorum ne kızaracaksa çok az zeytinyağı hop fırın senin makineyle yapılmış gibi oluyo.
Kesinlikle, ben de oğlum için almıştım alerjik astımı vardı çok iyi geldi (o zamanlar evimin yer döşemesi halifleksti kalın olandan,malum yeni olduğu için tüyler oluyordu o aralar da oğlumun astım alerjisi olduğu netleşti bize de Kısmet oldu aldık hiç pişman olmadımBen alerjiliyim. O kadar tozdan arınmak gerçekten iyi bi şey değil ama. Yani alerji için bağışıklık da gelişmesi lazım gibi bir şey diyebilrim.
O zaman zaten Allah ne verdiyse ayçiçek yağıynanEvet ya fırın yetiyor az yağlı kızartma için bence de bazen de insan ciddi ciddi kızartma gibi kızartma istiyor bir de
Yalnız ben tam tersini söylüyorum. Biraz maruziyet olmalı.Kesinlikle, ben de oğlum için almıştım alerjik astımı vardı çok iyi geldi (o zamanlar evimin yer döşemesi halifleksti kalın olandan,malum yeni olduğu için tüyler oluyordu o aralar da oğlumun astım alerjisi olduğu netleşti bize de Kısmet oldu aldık hiç pişman olmadım
Ev için her şey lazım olur kullanılır diye alınıyor ama daha sonra çok kalabalık hoş olmayan görüntüler oluyor minimalden uzak oluyor , sizin alıpta pişman olduğunuz neler vardı ? Gerçekten gereksiz paramda çöp oldu dediğiniz ?
Dogru, alerjisi olanlara ya da normal dikey süpürge istemeyenlere %100 tavsiyemYalnız ben tam tersini söylüyorum. Biraz maruziyet olmalı.
NedeSakin bulaşma
Sulu var miYedek parçasi sıkıntı plastik kullanım fazla hantal cihazlar üretiyor o paraya çok daha iyisi var piyasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?