Ev işi, ev işi... Çok sıkıldım....

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
0
İstanbul
kızlar aranızda bnim gibi olan varmı eve gel işe git ev iş ev iş.... başka bişe yok çok sıkıldım bu durumdan.alternatif,beni kendime getirecek birşeyler yapmalıyım.. ama ne?
fikri olan var mı? benim durumumda olanlar neler yapabiliriz?

Son düzenleme:
Canım birde o ev iş ikileminde çocuk olduğunu düşün. :)
Bekarsın çık gez arkadaşlarınla. konsere tiyatroya sinemaya git ne bilim.

Kendine huzur verecek bişler yap. ıstanbuldasın mesela git sultanahmet meydanına otur havuzun kenarındaki banklara suyu izle. ınsanları seyret. Ayakkabı boyamaya gelen çocuklarla sohbet et.

Kendini oyalayacak bişiler bul şekerim.

aynen bende ev iş girdabında boğulmak üzereyim,önerilerinizi bende takip edicem kızlar neler önerirsiniz,siz neler yapıyosunuz bu sıradanlıktan kurtulmak için,sabah iş akşam ev yemek ye biraz tv bak sonra yat sabah aynı şeyler silbaştan...:a015:

Bendede aynısı varkaydirigubbakcemile
Önceleri iş cıkışı gider arkadaşlarımla bi yerde oturur kahkahalarımızla atartık stresi ama artık oda kalmadısenağlama
Şimdi eve git işe gel-tatlicadiarzu-
Kitap okuyorum eve gidince yada internete giriyorum:1closedeyes:
Spora yazılmayı düşündüm hatta bi ara baya pahalı geldi yazılmadım.
İnşallah önümüzdeki ay yada diğer ay yabancı dil kursuna gitcem. Biraz cevre edinim-tatlicadiarzu-
Sende bu tür şeyler düşün. Farklı ortam farklı cevre umarım iyi gelir biz calışanlara.

inşallah kızlar önerilerinizi denicem başka şeyler de bulup paylaşıcam sizle monotonluk çok kötü ya

Canım hem evli değilsin hem çoluk çocuk derdin yok çık gez dolaş eğlen gününü gün et

offff offff bende aylardır aynı durumdayım
artık yüzüm doğru dürüst gülmüyor
ama benim maddi sorunlar yüzünden dışarı çıkıp para harcamaya korkuyorum
adım atsam 50lira gidiyor anlamıyorum....delikafadulden
senin de nedeni varmı yoksa çık gez derim ben tek başıma bile olsam sinemaya giderdim alışveriş merkezlerinde gezer kafamı dağıtırdım
ama şu an için iş ve ev kuşuyum bi evleneyim düzelecek inşallah:teytey:

güzelim evlenincede aynı şey ama bi farkla bu sefer bide sorumluluk artacak yemek ütü çamaşır koca varsa çoluk çocuk daha çok monotonluk benceama belki gezmeyi seven bi kociş çıkar şansımıza evde oturmayız gezer tozarız :teytey: ama ne kadar gezsek tozsakda hayat özünde aynı monotonlukta deilmi:1closedeyes:

benimde aynı ev iş
bir sevgilim varken hiç canım sıkılmıyordu sevebileceğin birini bul sevgi her sorunu çözüyor

canım sen bekarsın ..bak ben iki çocuk ,ev.iş arası koşturuyorum ..
gez dolaş arkadaşlarınla,yeni hobiler edin,kurslara yazıl ..
yapacak şey çok yeterki sen heves et

benimde aynı ev iş
bir sevgilim varken hiç canım sıkılmıyordu sevebileceğin birini bul sevgi her sorunu çözüyor
canım sevgilim zaten var ama askerde 9 aydır göremiyorum ondan da sıkılıyorum biraz.
geldikten sonra zaten söz falan yapcaz allah nasip ederse..

canım sen bekarsın ..bak ben iki çocuk ,ev.iş arası koşturuyorum ..
gez dolaş arkadaşlarınla,yeni hobiler edin,kurslara yazıl ..
yapacak şey çok yeterki sen heves et
önceden çok hareketli ve hevesliydim bir şeyler yapmak istiyodum hevesim kaçtı bunalımdayım galıba..

Ben evliyim aynı sebeplerden bende çok bunaldım,
artık işe giderken ayaklarım geri geri gidiyordu.,
Şimdide kriz sebebiyle işten çıkartıldım, bu seferde
ben işe gitmeyince nasıl vakit geçiririm diye düşünüyorum.
mirmirmirmir

Bende öyleyim vallahi kızlar.ışe de gitmek istemiyorum akşam olunca evede giresim gelmiyor.Bazı sabahlar sokakta oturup çekirdek çitletesim geliyor. delikafadulden

valla senin yine gidecek bi işin var benim oda yok hep ev ev ev ev evvvkafamçokkarıştı bu daha sıkıcı emin ol kötünün kötüsü var yani :a015:

allah allaaah bunu dienlerde hep bekarlarrr....ben bekarken daha aktif oldugumu düşünürüdüm..arkadaşlarımla zaman geçirmek..kendi başıma yaptıgım işlerden acaip keyf alırdım..ama şimdi evlendim ve hayatım ikiy ebölündü..bend ev iş arasında mekik dokuorum ama nebilim sorumluluklar artınca sosyalleşmek azalıo bence bekarken yapılacak çok şe var...

kızlar önerileriniz için saolun toparladım kendimi biraz bekarlığın tadını çıkarmak gerek dimi ama :) bu gün iş çıkışı bişiler yapmaya karar verdim...

kızlar önerileriniz için saolun toparladım kendimi biraz bekarlığın tadını çıkarmak gerek dimi ama :) bu gün iş çıkışı bişiler yapmaya karar verdim...

evet canım ya çıkar bekarlığın tadını.ne güzel meslek sahibisinde yani eve tıkılmana gerek yokki a.s
ben ev hanımıyım 3 de çocuğum var.sürekli ev işi çocuklar yemek temizlik döngü bu kısırmı kısır.:çok üzgünüm:çocuklarım küçük diye biryerede çıkamıyorum.iyice asosyal oldum yani
tek tesellim kk:enbuyukkk:iyiki burası var ve bir diğer şansımda eşimin gezmeyi sevmesi
en azından izin günlerinde arabamıza binip gezmeye gidiyoruz evde oturmuyoruz:1rolleyes:
sen bizlerden daha şanslısın.bence bekarlığın ve özgürlüğün tadını çıkar:teytey:bugünlerini çok ararsın sonrayerimseniben

ya kızlar kafayı yemeyin hayat işte tabiki boyle olcaz
çoğumuz cumarteside dahil olmak üzere çalısıyoruz
halımıze şükretmek varken kuruntu yaratmayın derim
çünkü bir sürü işssiz insan var
hafta sonlarnı değerlendirin tek de olsa sinemaya gidin kardesinizi ablanzı götürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…