Sabah 6 da kalk, çocukları hazırla, doyur, eşini kaldır, kahvaltı sofrasını topla, saat 8 de işte olmak için yollara dökül, akşama kadar 1001 türlü insanla uğraş, akşam 6 da işten çık, çocukları almaya anneye git, havalar ısındı onları parka götür, eve gel, ortalığı topla, yemek hazırla, kavga eden çocukları ayırmaya çalış, bütün bu işleri en güç 8 e kadar bitir, yemek ye, sofrayı kaldır, çocukların derslerini yaptır, yatmaları için onları sakinleştir, yaklaşık 1 saat kavga etmelerini ayır ve zorlada olsa uyut, stres atmak için biraz bilgisayara takılayım de sonra bu saate kadar kal (yarın 6 da kalkacan be kadın git zıbar yat)
Ehhhhh hayata bak ne güzel aksiyon dolu, değişik bir şeye ihtiyaç varmı? Değişik bir şey varsa da acaba buna vakit var mı?
Kendi adıma cevaplıyorum, malesef yok.
Bu arada konu sahibi arkadaşım seni bıraktım kendime daldım kusuruma bakma.
İŞTE EVLILIKTEN KORKMA NEDENIM ISTE BUNLAR..of yaaaaaaaa.. ..
kelin ilacı olsa başına sürermiş :roflol: :roflol:
allahtan evli değilsin..
bir de benimki gibi tembel bir kocan olsaydı napardın.. kafamçokkarıştı
beyefendi günüz vardiyasında çalışırken akşam iş çıkış saatlerimiz aynı oluyo. işten gelirken beni de alıyor.
eve geliyoruz. kendisi koltuğa uzanıyor televizyonun kumandasını da alıyor .oooooh keyfi key..
zavallı ben de eve daha adımımı atmadan dış kapıdan başlıyoeum toplamaya, ayakkabıları düzelt, çocukalrın antreye gelişgüzel attıkları montlarını çantlarını topla as..
sonra mutfağa gir yemek yap hazırla, bir de beyefendinin (çabuk yaaaaaa nerde kaldı yemek açlıktan ölcem) lerini dinle.. (sanki akşama kadar biz çalışmadık.. hem de onun işi benimkinden okadar rahat ki.. ben de akşama kadar kafa patlatıyorum. )
bazen yemek tenceresini alıp kafasından aşağı boca edesim geliyo sinirimden...
kalkıp bitane bişeyin ucundan tutmaz..bu konudan şikayet edecek olsam (beceremiyorum elimden gelmiyor) deyip çekiliyo kenara.. 15 yıldır evliyim. bikere ondan mutfakla ilgili bişy istedim burnumdan getirdi. salatayı yaptım. hazır salatayı eve masaya göütrmesini rica ettim. eve girdim ki salatanın yarısı masaya dökülmüş. neymiş. elinden kaymış.
gel de sinir olma..
iş miş biyerde halldiliyor. dinlniyorsun geçiyor. ama insanın böyle enayi yerin konulk zoruna gidiyor zaten..
çocukalrın dersleri olur.. anneleri koşar.. bişe alınacaksa anneleri koşar..
anne kazanır, doyurur, kolkanat gerer, eeeeeee ..
babaya ne hacet..
baba ne için vardır..
anneyi sinir etmek onu, yok onu giydin yok bunu giydin, yok işten geç çıktın (sanki biz orda göbek atıyoruz, keyfimizden kalıyoruz) yok şu alma yok şuraya gitme demk içinmi var..
gel de boşama böylelerini..
sonra da neden ayrılıyosunuz derler...
haksızmıyım kızlar.... bir eş eğer hayatın yükünü seninle paylaşmıyorsa neden var ki... fisfisfis
01:30'da yatıp 06:00'da kalkmak mı :1shok::1shok::1shok:
Ben 23:00'de yatıp sabah 07:30'da zor kalkıyorum :tomato::tomato:
Çocuk düşünmek için daha kırk fırın ekmek yemeliyim galiba cokacimcoook
of yaaaaaaaa.. ..
allahtan evli değilsin..
beyefendi günüz vardiyasında çalışırken akşam iş çıkış saatlerimiz aynı oluyo. işten gelirken beni de alıyor.
eve geliyoruz. kendisi koltuğa uzanıyor televizyonun kumandasını da alıyor .oooooh keyfi key..
zavallı ben de eve daha adımımı atmadan dış kapıdan başlıyoeum toplamaya, ayakkabıları düzelt, çocukalrın antreye gelişgüzel attıkları montlarını çantlarını topla as..
sonra mutfağa gir yemek yap hazırla, bir de beyefendinin (çabuk yaaaaaa nerde kaldı yemek açlıktan ölcem) lerini dinle.. (sanki akşama kadar biz çalışmadık.. hem de onun işi benimkinden okadar rahat ki.. ben de akşama kadar kafa patlatıyorum. )
kalkıp bitane bişeyin ucundan tutmaz..bu konudan şikayet edecek olsam (beceremiyorum elimden gelmiyor) deyip çekiliyo kenara.. 15 yıldır evliyim. bikere ondan mutfakla ilgili bişy istedim burnumdan getirdi. salatayı yaptım. hazır salatayı eve masaya göütrmesini rica ettim. eve girdim ki salatanın yarısı masaya dökülmüş. neymiş. elinden kaymış.
gel de sinir olma..
iş miş biyerde halldiliyor. dinlniyorsun geçiyor. ama insanın böyle enayi yerin konulk zoruna gidiyor zaten..
babaya ne hacet..
baba ne için vardır..
anneyi sinir etmek onu, yok onu giydin yok bunu giydin, yok işten geç çıktın (sanki biz orda göbek atıyoruz, keyfimizden kalıyoruz) yok şu alma yok şuraya gitme demk içinmi var..
haksızmıyım kızlar.... bir eş eğer hayatın yükünü seninle paylaşmıyorsa neden var ki... fisfisfis
kızlar aranızda bnim gibi olan varmı eve gel işe git ev iş ev iş.... başka bişe yok çok sıkıldım bu durumdan.alternatif,beni kendime getirecek birşeyler yapmalıyım.. ama ne?
fikri olan var mı? benim durumumda olanlar neler yapabiliriz?
aynen sana katiliorum sekerimm ben kizimi alip koyarim pusete gezeriz tum magazalari parklari felanopuyorumnanaktan yani bence insan yapcak bisi yok diolar ya cok yaniliolar illaki gidip paralar verip sporsalon felan yazil bence sacma cik sokaga parka hem sikilmazsin hem yuruyus spor olurr bedavadann komsularini dostalrini davet et ye ic gul hahahha kaydirigubbakcemile3 illaki eglenmek icin para gerekmezahah ilahi kız hepimiz böleyiz...arada yaptığın kendini mutlu edecek minik kaçamakların olmalı hayatta...yoksa hayat sıkıcı gelir...zevkine göre bir şeylerle uğraş..arkadaşlarınla buluş hafta sonları,iş çıkışlarında takılın yemeğe gidin,simit al eline vitrin gez benim gibi salak salak...daha ne diim kuzum...action arıon sen anladım...hihihi...kendine zaman ayır..
of yaaaaaaaa.. ..
allahtan evli değilsin..
gel de sinir olma..
babaya ne hacet..
baba ne için vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?