- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
hafta içi yapmıyorum cumartesi günü sil süpür toz al mutfak dolapları fırın içi küvet içi banyolar vs temizliyoruz işte detaylı dediğimniye her cumartesi detaylı temizlik yapıyosunuz ki?
ilk başlarda ayda bir aldım ama eşim gerekli görmüyor. ikimiz yapıyoruz zaten ne gerek var diyorTemizlik için yardımcı alın mutlaka. Maddi durumunuz neye elveriyorsa haftada bir ayda bir . Yemek işini de ben pazar günleri iki çeşit yapıyorum.İşten gelince yanına makarna pilav yapıyorum. 4 gün yetiyor. Cuma günleri pizza alıyorum eve giderken.
nasıl yaniAkşamdan akşama evde olsaydım her hafta temizlik yapmazdım.
eşimde bazen çocuk olunca ne yapacaksın o zaman daha yorucu olacak diyor napıyım bünyem zayıf herhalde çabuk yoruluyorumevim pis
sadece toplu görünüyor. kadın almaya utanıyorum düşün. ama ben oğluşla coşuyorum akşamları.
çocuk olmadan önce haftada bir yapardım.
yemek işini de 2 günlük yapıyorum. sulu yemekler tepsi yemekleri pilav türü tercih ediyorum.birara bakıcıya yaptırdım ama yiyemedik. ben aldım geri yemek işini.bence kendini darlama rahat bırak olduğu kadar
Kirlenmiyordur ev diyorum, bu kadar detaylı temizliğe, tüm günü öldürmeye ne gerek var.nasıl yani
kremi deneyeyim halılarımı 1 kere verdim yıkamaya beyaz olduğu için çabuk tozlanıyor. ama yıkandıktan sonra eskisi kadar tozlanmadı tabiHalıları yıkamaya verdin mi hic ..
Tozlarını vazelin yada krem ile al gec tozlanir ...
Ve günlük 15 20 dk kendine temizkuk icin zaman ayir ... o zaman da ne yapabilirsen haftasonu da isin hafifler ...
Yemek olayi da kucuk tencere tava kullan
Haftalik yemej listesini belirle her zaman uyulmuyor ama aklinda biseyler belirlenir
Tabu yemeğini günlük yapıyorsan .
Gerekirse hafta icide çamaşır yika
ne bileyim haftaiçi yapmayınca cumartesi kendimizi temizliğe veriyoruz galibaKirlenmiyordur ev diyorum, bu kadar detaylı temizliğe, tüm günü öldürmeye ne gerek var.
hafta içi yapmıyorum cumartesi günü sil süpür toz al mutfak dolapları fırın içi küvet içi banyolar vs temizliyoruz işte detaylı dediğim
temzlikçi de pek iş görüyor zaten,ilk başlarda ayda bir aldım ama eşim gerekli görmüyor. ikimiz yapıyoruz zaten ne gerek var diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?