O zaman sizin durum klinik vaka olacak nerdeyse..
O kadar önerilerde bulunduk hiç mi etkilemedi sizi?
Bence bi psikoloğa görünün,çünkü temizlik hiçbişeye benzemez..
Şarttır,zorunludur bana göre...
Peki eşiniz bu durumdan şikayet edip sizden soğursa ne yapacaksınız,1 çeker 2 çeker allah korusun...
Bişey sorucam evinizi inceleyen bir kayınvalideniz de mi yok sizin?
ben evhanımıyım çalışmıyorum. anlattığınız olay bende de vardı. bazen nasıl dağıtıyordum anlatamam. üzerinden atlıyor ama toplamıyordum eşim yurtdışında görevli kızlarımla yalnız yaşıyorum. saldım kendimi ama rahatsızdım bu durumdan. kafamda binlerce program yapıyor ve hiç birine uymuyordum. derken doktora gittim kan tahlillerimde b12 eksik çıktı bu da halsizlik yapıyormuş iğne verdi doktor başladım derken bir yerinde duramama durumu yaşadım. yaptıkça düzene tertibe girdikçe hoşuma gitti. müzik dinleyerek yapıyorum. telefonda konuşarak toparladığım oluyor odaları falan:) çamaşırı bulaşığı işe başlamadan makinaya koyup başlıyorum yıkamaya ki ben iş yaparken aynı andada onların yıkanıyor olması hoşuma gidiyor. saate bakıyorum örneğin bir mutfağı toparlamak ne kadar vaktimi alıyor merakımdan saatle iş yapıyorum. günlük okuduğum dualarım var sayılı bazen abdestli olarak onları okurken yapıyorum işimi zikirmatikle sayıyorum bir taraftan ha en önemlisini unutmuşum "elem neşrah leke" diye başlayan "inşirah" süresi bu durumlar için çok uygun resmen enerji verip halsizliğini alıyor kısa ve kolay ezberimden okuyorum işte bööle umarım faydalı olmuşumdur:)
Bende dün ütülerimii muhteşem yüzyılı izlerken yaptım
temiz titiz birinin evine gitmek gerçkten işe yarıyor bana bi heves geliyor deli gibi temizlik yapıyorum sonra
evet var ama ben düzelmeyi çok istiyorum o da sizin yardım ve desteğinizle olur. Lutfen arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin
Çalıştığınız için birşey yapmamanız çok normal, birde isteğiniz yoksa bu kaçınılmaz.
Haftada birgünü temizliğe ayırırsanız zamanla düzene girecektir.. Yemek konusunda ise iki kişimisiniz tam bilmiyorum ama iki kişilik yemek yapmak kadar kolay birşey yoktur.
Ne pişirirseniz pişirin, en ağır yemek 45 dk. yı geçmez.. Yeterki o an istemesenizde zorla mutfağa girin. Devamı gelecektir.
Yani kendinizi zorlamanız gerekiyor, istemeyi beklemekle olmuyor malesef.
Eğer maddi imkanınız varsa kendinize bir yardımcı tutun, siz sadece yemekle uğraşın..
Birde bulaşıklar niye birikiyor, bulaşık makinası yok mu, yoksa varda ona rağmen mi birikiyor ?[/QUOTE
yemek yendikten sonra sofrayı sonra kaldırırım diye üşeniyorum daha sonra sofrayı kaldırsam bile bulaşıkları makineye atamıyorum ve biriktikçe birikiyor
sayfalarca yazılmış,daha ne yazılmasını istiyorsun
valla arkadasim bak bisey diyeyim sana darilma!!
burda surekli "lutfen biseyler yazin,derdime care olun"diyecegine kalkip 2 bulasik yikayiversen,hadi olmadi at makinaya,odanin birinden yavas yavas ivir zivirlari toplamaya baslayiversen aslinda kendi derdine kendin care bulmus olursun.
ev isi ya sonucta.muhendislik projesi degilki milimetrik ornekler verelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?