- Konu Sahibi pportakall
-
Ben evde hiç iş yapmam büyük temizliğe varana kadar kocam yapar ve severek zevk alarak çok derli topludur 8 senelik evliyim bir kere üstünü öıkarıp ortalığa bıraktığını bilmemTüm erkekler eşlerini hizmetçi gibi mi görüyor ? BDV ye bakıyorum. 3 konudan biri eşim ev islerini beğenmiyor,kvme yardın etmemi istiyor,kendisi hicbir şey yapmıyor yazıyorlar. Benim etrafımda da hep böyle. Kültür/okumuşluk düzeyinden bağımsız olarak daha ev işi yapan erkek görmedim. Artık iliski kriterlerimin başında ev işi yapması geliyorSizin sevgilileriniz/eşleriniz nasıl ? Evlenmeden önce bu durumları konustunuz mu ?
Tüm erkekler eşlerini hizmetçi gibi mi görüyor ? BDV ye bakıyorum. 3 konudan biri eşim ev islerini beğenmiyor,kvme yardın etmemi istiyor,kendisi hicbir şey yapmıyor yazıyorlar. Benim etrafımda da hep böyle. Kültür/okumuşluk düzeyinden bağımsız olarak daha ev işi yapan erkek görmedim. Artık iliski kriterlerimin başında ev işi yapması geliyorSizin sevgilileriniz/eşleriniz nasıl ? Evlenmeden önce bu durumları konustunuz mu ?
Kadın çalışmıyorsa evin sorumluluğu kadında oluyor çoğunlukla evet, bu hakaret de degil, iş bölümü oluyor.Ben bu konunun abartıldığını düşünüyorum, iki taraf çalışıyosa yardımlaşılır ev işlerinde ama erkek çalışıyosa bizde öyle mesela, tabi ki yapıcam üzerime düşen bu oluyo benim de bu durumda, ama bu durum zamanımızda kadına bi hakaretmiş gibi adlediliyo, erkekler nasıl eve bakmak zorundaysa kadında eve bakmak zorundadır bu ister maddi olsun ister ev işi anlamında, küçümsenecek bişeyse hiç değil, benim eşim canı isterse yapar eder istemezse de sorum etmem hiç
Valla evlenmedem once aa hayatim pazat gunleri beraber yapariz derdi.Sagolsun hamileligimde 2 defa evi supurmesi disinda bir gormedimTüm erkekler eşlerini hizmetçi gibi mi görüyor ? BDV ye bakıyorum. 3 konudan biri eşim ev islerini beğenmiyor,kvme yardın etmemi istiyor,kendisi hicbir şey yapmıyor yazıyorlar. Benim etrafımda da hep böyle. Kültür/okumuşluk düzeyinden bağımsız olarak daha ev işi yapan erkek görmedim. Artık iliski kriterlerimin başında ev işi yapması geliyorSizin sevgilileriniz/eşleriniz nasıl ? Evlenmeden önce bu durumları konustunuz mu ?
Yalnız yaşayıp titiz de olursa kaymaklı ekmek kadayıfı gibi yemede yanında yat:)))Burası bdv olduğu için kocam çok güzel ev işi yapıyor diye konu açamıyoruz haliyle.
Anasının kuzusu, lokması çiğnenip ağzına verilen adamlarla evlenmezsen her şey yapar. Özellikle yalnız yaşamış (öğrenci evinde değil) insanlar bu konularda sorun çıkarmazlar.
Ben evlenmeden önce belirtmistim yapmam diye camasir suyuna alerjim varcunku. Ben yaparim tamm demisti. Dalga geciyo sandım ama gercekten yapiyo her cumartesi evi siler supurur. Camasir makinesini calistirir. Asar toplar utuler.. hafta ici benden once gelir bulasik makinesini bosaltir yemekleri isitir. Bence icinden gelmeli ben hic bi zaman sunu yap dememTüm erkekler eşlerini hizmetçi gibi mi görüyor ? BDV ye bakıyorum. 3 konudan biri eşim ev islerini beğenmiyor,kvme yardın etmemi istiyor,kendisi hicbir şey yapmıyor yazıyorlar. Benim etrafımda da hep böyle. Kültür/okumuşluk düzeyinden bağımsız olarak daha ev işi yapan erkek görmedim. Artık iliski kriterlerimin başında ev işi yapması geliyorSizin sevgilileriniz/eşleriniz nasıl ? Evlenmeden önce bu durumları konustunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?