- 19 Ağustos 2019
- 1.466
- 2.478
- 133
- 32
- Konu Sahibi pportakall
-
Senin erkek arkadaşın hiç öyle bir asam değil, hiç aynı evde yaşayıp test sürüşü girme zahmetinde bulunma, işe girip çalışırsa öpüp başına koy ama tabi yine sen bilirsin.Defalarca hem de ısrarcı. Kendisi tembel bir insan tüm sorunlarimizin temelinde bu yatıyor diğer konularda sorunumuz yok o yüzden beraber yaşayıp test sürüsüne çıkarmayı düşünüyorumolmazsa olmaz benden kıymetli değil
Ya kendisine karşı icimde aşk yok galiba. Yalnız kalmamak için kullanıyorum ve alışkanlarım sanırım vicdan yapıyorum bir yandan da ama bu cokk derin bir mevzu. Şu anlık takmıyorum kendisini ha olmuş ha olmamış geleceğe dair bir düsüncem yokSenin erkek arkadaşın hiç öyle bir asam değil, hiç aynı evde yaşayıp test sürüşü girme zahmetinde bulunma, işe girip çalışırsa öpüp başına koy ama tabi yine sen bilirsin.
Ya kendisine karşı icimde aşk yok galiba. Yalnız kalmamak için kullanıyorum ve alışkanlarım sanırım vicdan yapıyorum bir yandan da ama bu cokk derin bir mevzu. Şu anlık takmıyorum kendisini ha olmuş ha olmamış geleceğe dair bir düsüncem yok
Ya zaten iliskiler de böyle değil midir ? Bir taraf organize eder diğer taraf ona uyum sağlar. Bence düşünmüyor diye sikayetci olmamak lazım ben de hic düsünmem çünkü temiz gözüküyorsa temizdir der geçerim :) Bir taraf planlar öbür taraf üstüne düşen sorumluluğu yerine getirir. Getirmiyorsa sıkıntı var demektirDiğer yorumlara katılıyorum. Mesela haftasonu mutfağı toparlayayım dedim. Esime göre mutfakta bulaşık yoksa sorun yoktur. Ama bana göre mutfak dolapları kirlenmiştir. Ocağın üst kısımları yağlı gözüme çarpar durur. Mutfakta bıkac çekmece karmakarisıktir. Buzdolabı elden geçmesi gerekiyordur.
Salonunum camlarıni silmem gerekiyordur vs. Bunları ayrıntı işleri erkekler düşünmüyor genelde. Bunları düşünen kadin.
Alışveriş listesini de ben hazırlarım
Tek tek kontrol ederim. Bakliyat ne alemde evde sebze kalmamış o da alınsin
Banyoya bakar tuvalet kağıdı sabun kontrol edilir. Yani sorumluluk kadında oluyor genelde.
Belki daha ilgili erkekler de vardır bunları düşünen bilemedim.
Yazın bazen annemlerde kalırım tabı orada misafirim annem yemek hazırlar alışveriş vs babam halleder o zmn bu sorumluluklarım olmaz ne kadar rahatım diye düşünürüm
Her erkek öyle değil. Ben bunu konuşmadım,aynı evde yaşıyorum. Anlatmaya gerek yok,görüyorum lolTüm erkekler eşlerini hizmetçi gibi mi görüyor ? BDV ye bakıyorum. 3 konudan biri eşim ev islerini beğenmiyor,kvme yardın etmemi istiyor,kendisi hicbir şey yapmıyor yazıyorlar. Benim etrafımda da hep böyle. Kültür/okumuşluk düzeyinden bağımsız olarak daha ev işi yapan erkek görmedim. Artık iliski kriterlerimin başında ev işi yapması geliyorSizin sevgilileriniz/eşleriniz nasıl ? Evlenmeden önce bu durumları konustunuz mu ?
Tüm erkekler eşlerini hizmetçi gibi mi görüyor ? BDV ye bakıyorum. 3 konudan biri eşim ev islerini beğenmiyor,kvme yardın etmemi istiyor,kendisi hicbir şey yapmıyor yazıyorlar. Benim etrafımda da hep böyle. Kültür/okumuşluk düzeyinden bağımsız olarak daha ev işi yapan erkek görmedim. Artık iliski kriterlerimin başında ev işi yapması geliyorSizin sevgilileriniz/eşleriniz nasıl ? Evlenmeden önce bu durumları konustunuz mu ?
İki taraf çalışıyorsa eşit paylaşılmalı. Biri evde durup diğeri çalışıyor diyoruz mesela ama ev hanimliğının mesaisi yok. Çalışan adam gelipte karisina ev işi yapıyor diye maaşının yarısını vermiyor sonuç olarakBen bu konunun abartıldığını düşünüyorum, iki taraf çalışıyosa yardımlaşılır ev işlerinde ama erkek çalışıyosa bizde öyle mesela, tabi ki yapıcam üzerime düşen bu oluyo benim de bu durumda, ama bu durum zamanımızda kadına bi hakaretmiş gibi adlediliyo, erkekler nasıl eve bakmak zorundaysa kadında eve bakmak zorundadır bu ister maddi olsun ister ev işi anlamında, küçümsenecek bişeyse hiç değil, benim eşim canı isterse yapar eder istemezse de sorum etmem hiç
Ev işi yapmayan erkek yoktur; eşi henüz cinnet geçirmemiştir o kadar.Kültür/okumuşluk düzeyinden bağımsız olarak daha ev işi yapan erkek görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?