- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #19.981
Bu gün yaptıklarım
Evi topladım
Bütün ev supürüldü
Çekmeceler yerleştirildi
Barbieli yas pasta yaptım
Kiler temizlenir yerleştirildi
Vestiyer temizlendi
Tozlar alındı
Yerler dip köşe silindi
Kahvaltı hazırlandı toplandı
Makine temizdi yerleştirildi
Çamaşırlar makinaya atıldı
Sökükler dikildi
Şimdi yemek zamanı kocam öğlen yemegine geliyor
Ya betus karusu nerelerdesin ben yokken bulbul gibi sakiyosun ben gelince ugramaz oluyosun topigebu sene her şey bir pahalı.... artık sebzelerde de sezon sonunu beklicez :)
bu msji atlamisim
Hangi sıklıkla yapıyosun böyle bir temizliğiii
Kendi adima tesekkurler canimKızlar bunları hangi ara yaptınız yaValla gözlerim pörtledi okurken, ağzım açık kaldı. Ay ne hamarat bacılar varmış yaa şu an evimin halini çekip atssam acırsınız bana
Kızlar bunları hangi ara yaptınız yaValla gözlerim pörtledi okurken, ağzım açık kaldı. Ay ne hamarat bacılar varmış yaa şu an evimin halini çekip atssam acırsınız bana
Kendi adima tesekkurler canim
bi sure sonra otomatige bagliyo insan iste
sabah kalkar kalkmaz once islerimi bitirip sonra Doya doya kendime zaman ayira biliyorum boylelikle
Bırak allasen ya, beğenmezse beğenmesin. Bana kalırsa sen de gayet hızlısın maşallah diyorum. Bebeğin kaç aylık canımcanım kendi adıma bebişim sayesinde güne çok erken başlıyorum 6.30 gibi
e o uyurken bitsin diye mecburen durmadan çabuk çabuk yapıyorum
ah sen annemi bir bilsen canım benim günlük işimi saatte bir, haftalık işimi günlük, aylık işimi de haftalık yapıyor
ve beni hiiiiiç ama hiiiiiç beğenmiyor
Bırak allasen ya, beğenmezse beğenmesin. Bana kalırsa sen de gayet hızlısın maşallah diyorum. Bebeğin kaç aylık canım
Ne güzel allah bozmasın muhabbetinizi. Benim kimsem yok, bi kızım bi eşim var. Eşim de yoğun çalışıyor. Bizimkiler memlekette öyle ha diyince gelemiyolar. Tek başıma da yapamıyorum işimi gücümü
Evet ayaklanınca tüm işler kalıyocanım öyle olunca zor olur. bir de bebişler ayaklanınca iş yapmak daha da zorlaşır. benimki daha küçük olduğu için karnı tok, altı temizse sıkıntı olmuyor. gazı falan yoksa zaten uslu bir bebek maşallah
ama göreve başladığımda zorlanacağımı biliyorum
Kızlar bunları hangi ara yaptınız yaValla gözlerim pörtledi okurken, ağzım açık kaldı. Ay ne hamarat bacılar varmış yaa şu an evimin halini çekip atssam acırsınız bana
Cidden mi şu an ben de sevindimben acımam, hatta sevinirim yalnız olmadığıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?