- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.001
Sabah kaçta kalkıyosun, ne zaman sürede otomatiğe bağladın, bazen hiç iş yapmak istemediğin oluyor mu, bu pasta böyle nasıl kabarıyo, babam pasta yapmasını nerden biliyoBebim 15 aylık kızım var, şu sıralar iş miş yapamıyorum. Valla iş yapmayı özledim ha
bana da yardimci olan kimse yok malesef annem calisiyoNe güzel allah bozmasın muhabbetinizi. Benim kimsem yok, bi kızım bi eşim var. Eşim de yoğun çalışıyor. Bizimkiler memlekette öyle ha diyince gelemiyolar. Tek başıma da yapamıyorum işimi gücümü
ben acımam, hatta sevinirim yalnız olmadığıma
Hey Allahim ya sevindikleri seye bakCidden mi şu an ben de sevindim
Hemsom gecmis olsun nolduKocişim hastanede.offfff.delircem
BebeeeeeeemPepeeeeee
Ya benim elim de yatkındır, annem çalıştığı için ben de aynı senin gibi toplama düzenleme, yemek falan yapardım. Ama severek değil orası ayrı mesele
Sabah oyle erken kalkmam yalan yok
9da falan kalkarim
otomatige baglamam uzun zaman once oldu
soyle soyliyim ben bekarken de evjmizi toplardim
annem calisan bi bayan o yuzden dersden gelir ortaligi toplar dersaneye falan giderdim
o yuzden Elim yatkindir
e tabi benim de is yapmak istemediyim zamanlar oluyo
ama is yapmadigim zamanlar.olmuyo malesef
bana da yardimci olan kimse yok malesef annem calisiyo
esimin ailesi farkli sehirde
esim desen koltuktan zor kalkiyo
O kadar sevindim ki anlatamam insan tek olmadığını duyunca rahatlıyoHey Allahim ya sevindikleri seye bak
Benim evim pis hayir benim
Kızlar bunları hangi ara yaptınız yaValla gözlerim pörtledi okurken, ağzım açık kaldı. Ay ne hamarat bacılar varmış yaa şu an evimin halini çekip atssam acırsınız bana
Ben de ilk baslarda begenmemisdim simdi seviyorum ama ya guzel olmusBebeeeeeeem
Bu site degistiginden beri hiiiiic yazasim gelmiyor :/
evet o donemden ben de gectim canimYa benim elim de yatkındır, annem çalıştığı için ben de aynı senin gibi toplama düzenleme, yemek falan yapardım. Ama severek değil orası ayrı meseleSanırım geçici bi dönem benimki. Kızım az daha büyüsün, müdahale ermez umarım
bacim bizim aramizda saat farki var ben o saatte bilmem kacinci uykumda oluyorumAzerin nerdesin
Hey Allahim ya sevindikleri seye bak
Benim evim pis hayir benim
Ya betus karusu nerelerdesin ben yokken bulbul gibi sakiyosun ben gelince ugramaz oluyosun topige
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?