- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #19.961
Bendr camasirlarimi katladim ama mutfaktaki musluk altindaki dolabimda sorub var su basiyor mutfagi iki sefer temzledim bugub tikali flanda degl esimin amcasi su tesisatcisi o geldi yapti 110tl masraf yaptk musluguyeniledi ama gene akitti nasl sinir oldm anlatamam haber verdim hem yarin gelck sanrm bugm rahatsizmis muslugu acmaya korkar oldumEvet kizceler yemek olarak gozleme actim miss gibi yedik
tabi yufka acarsin da mutfak batmaz mi hade tezgahdi masaydi bulasikdi derken
totom yer yüzü gormedi
sonra da çamaşırları topliyip katladim
benden bu gunluk bu kadar
simdi banyo yaparim kiximi yedirip uyuturum gun biter
Aa bu gun de sudan yana hic sansin yok be canimBendr camasirlarimi katladim ama mutfaktaki musluk altindaki dolabimda sorub var su basiyor mutfagi iki sefer temzledim bugub tikali flanda degl esimin amcasi su tesisatcisi o geldi yapti 110tl masraf yaptk musluguyeniledi ama gene akitti nasl sinir oldm anlatamam haber verdim hem yarin gelck sanrm bugm rahatsizmis muslugu acmaya korkar oldum
evlendgmden beri ayni sprun iki usta getrdm hic cozum olmadi bakalim casi insl bu sefer kesin yapar
aramiza hosgeldin canimKizlarrrr. Benim basi. Hepten dertte ev isleriyle. Bir yil du evleneli ama hala sikintiliyim ya. Yetisemiyorum kpss ye haIrlaniyorum dersane ders derken evimde buyuk geliyo bana agir bayram ve kis geliyo nasil temizlicem off
Aynen cnmAa bu gun de sudan yana hic sansin yok be canim
aramiza hosgeldin canim
Uzulme sakb cnm hayirlisiGünaydın canlar
ben bu sabah regl oldum
Günlük islere gelince pek is yok bu gün
bakalım ben bulurum yine de
Yok canim ya 5 ay once dogum yaptım oğlum 2 gun yaşadı sadeceUzulme sakb cnm hayirlisi
Yok canim ya 5 ay once dogum yaptım oğlum 2 gun yaşadı sadece
O acıyı yaşayınca böyle şeylere uzulmuyorum bile
hayırlısı tabi
Kizlarr ya duvarlari silecem ama nasil silecem neyle silim ya deterjan olarak falan of rabbim ya gozumde ne kadar büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?