En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
evet canım aynen bizim de öyle oldu.. eski evim küçüktü bütün odalar dağılıyodu şimdi gerçekten üst kat dağılmıyo fazla..
ama temizlik zor..alışcaz ve düzenli tutmaya calışıcaz.
temiz bulaşıklar dolaplara yerleştirildi
sofra kuruldu
kaldırıldı
kirli bulaşıklar makinaya yerleştirildi
tavuk suyuna çorba yaptım yarına artık..
iki poşet çöp attım
çocuğu parka götürdük kardeşimle..
gelince de kalan yemeğini yedirdim biraz da yaptığım çorbadan yedi
çıkan bulaşıklar makinaya atıldı..
bi makine de çamaşır attım..
şimdi de oğlanın tırnaklarını kesicem..

Nasılsıniz kızlar areser pembepanter35 delimideli
Burdayim cnm ablamin nisanindan sonra yapcm evmn temizligini hic halim yok
bu cumarteai nisan var carsambaya kadr evi temizlemem lazim carsamba kaynanamlara gitcz eltimle bayram temizligine of of bayramdan once evm temz olsun ugrasmam bolece

Nasılsıniz kızlar areser pembepanter35 delimideli

Iyı canım sen nasılsın ben bu hafta cok yoğunum ev işi falan hak getire anca ev toparla, bulaşık yıka, çamaşır as bunlar yarın kaynanama gitcem badana yapıyo biraz yardım edeyim, Perşembe bebek Mevlüt'ü var. Cuma aylık arkadaslar gunümüz var dışarda toplaşcaz. Cumartesi cocukların okul toplantısı, kursları bi de arkadasım yeni ev aldı ona gitcem hediye götürmeye artık önümüzdeki hafta dip köşe Bayram temizliği yaparım inşallah başka bişey çıkmaz....

Günaydın kızlar
kacak ev sahibesi geldi
kusura bakmayin kizlar bi kac gundur belim kopuyor
doktora gittik dun rontgen cekildi
ciddi bi sey yokmus ama yine de dikkat etmemi soyledi
hamilelikde bebek tum kalsiyumu almis bol bol yogurt peynir ye dedi
bi de krem yazdi

kizlar merhaba,nasilsiniz.azerin gecmis olsun,gec olsada dogum gunundde kutlu olsun.Be cok perisanim bu aralar,kizim byudukce birseyler yapmak zorlasiyor.Kac gecedir,gece yarisi uyanip sabaha kadar kivranip duruyor,belki sutten doymuyordur diye,uyutmadan yedirdim,ustune bide emdi,ama gece gene uc defa uyandi.hic boyle yapmazdi.onceden gece uyansa dahi emer emmez uyurdu,yada gece boyu hic uyanmszdi.Bu sayede gece dinlenebiliyordum,simdi o da yok,gece,gunduz cok yoruyor beni.Dun yatag odami toplayim dedim kiyametler koptu,aglayip diruyor ayy ne yacam ben yaa,insallah gecici bir durumdur bu,ussten usten temizliyom hep,aceleyle.gunduz uyuyasa,sese uyanmasin diye rahat degilim.sizler nasil yapiyorsunuz,nasil baseduyorsunuz.

Gecmis olsun cnm gunaydin :)
Dun balik kizarttim ev balik kokuyor
Ev zaten temizlencekti tenizlemeye hepten useniyorum gaza gelemiyorum ama yapmam lazim aksam ustu annemler gelcek babam muslugu yapck gerci buyk bolumunu yapti artik dolu dolu su gelmiyor lavabodan
gardrobun harika olmus benmkidr duzenli :) kisliklarida daha cikarmadim ben

Planim ilk once mutfak balik koktugu icin
her tarafi camasir sulamak lazim
jucuk bi cami var onuda silerm mutfak bittimi gerisi kolay bana:)

Canım bir yerde okumuştum balık kokusu için vanilya kaynatıyorlar ev mis gibi konuyormuş ben denemedim ama balık yaptıgım da denicem mutlaka...

Kizlar annemler yarim saate geliyor :)
Anneme soledim evim biraz daginik diye
olsun ev hali temizlige hemen kalkisma dedi baban muslugu yapip gitcez dedi
yapsinlar baslcam temizlige resmen aska geldim ev balik kokuyorya :)

kızlar bende temizlik yapıyorum 3 gün oldu bitmedi daha önümüz kış bayramda geliyo kış temizliği bayram temizliği canm çıktı bitsin artık ya

kızlar bende temizlik yapıyorum 3 gün oldu bitmedi daha önümüz kış bayramda geliyo kış temizliği bayram temizliği canm çıktı bitsin artık ya
İnsl biran once biter cnm kolay gelsin
cahilligimin k.bakmayin 2senelik evliyim ama cozemedim hala uyju setini kullaniyorum simdi pikelerde usuyoruz
yazlik kiyafetleride kaldirma vaktimi ?
Kafam karisti :)

Kolay gelsin canım ne guzel başlamışsın bende oda yok evde büyük nerden nasıl başlıcam bilemiyorum neler yaptın Bayram temizliği olarak yazırmısın benım yapacaklarım camlar silinecek tüller yıkanacak halılar silinecek kapılar silinecek dolaplarda düzenlemeler yapılacak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…