- 6 Eylül 2014
- 78
- 50
- 18
- 33
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.121
evet canım aynen bizim de öyle oldu.. eski evim küçüktü bütün odalar dağılıyodu şimdi gerçekten üst kat dağılmıyo fazla..Benimde evim duplex canım avantajları olduğu gibi dez avantajları da var mesala temizlik gibi Allah'tan ben üst katı pek kullanmıyorum o yüzden cok dağılmıyor...anca alt katı yapabilirsem yapıyorum temizlik ve ısınma sorunu dışında pek sorunum yok...
Burdayim cnm ablamin nisanindan sonra yapcm evmn temizligini hic halim yokNasılsıniz kızlar areser pembepanter35 delimideli
Nasılsıniz kızlar areser pembepanter35 delimideli
Gecmis olsun cnm gunaydin :)Günaydın kızlar
kacak ev sahibesi geldi
kusura bakmayin kizlar bi kac gundur belim kopuyor
doktora gittik dun rontgen cekildi
ciddi bi sey yokmus ama yine de dikkat etmemi soyledi
hamilelikde bebek tum kalsiyumu almis bol bol yogurt peynir ye dedi
bi de krem yazdi
Planim ilk once mutfak balik koktugu icin
her tarafi camasir sulamak lazim
jucuk bi cami var onuda silerm mutfak bittimi gerisi kolay bana:)
Hmm denerim cnm sekerli vanilin var hazir paket temizlik bittiginde yapip solerim sonucunu :)Canım bir yerde okumuştum balık kokusu için vanilya kaynatıyorlar ev mis gibi konuyormuş ben denemedim ama balık yaptıgım da denicem mutlaka...
Bu da yazlik kisliklari ayirdiktan sonra dolabimin hali
İnsl biran once biter cnm kolay gelsinkızlar bende temizlik yapıyorum 3 gün oldu bitmedi daha önümüz kış bayramda geliyo kış temizliği bayram temizliği canm çıktı bitsin artık ya
kızlar bende temizlik yapıyorum 3 gün oldu bitmedi daha önümüz kış bayramda geliyo kış temizliği bayram temizliği canm çıktı bitsin artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?