- 26 Nisan 2014
- 2.660
- 1.160
- 168
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.161
Bende yarin anneme gitcem kizlar evim toplu esim supurdu grip olcam herhalde fena usuyorum ve burnum tikali cimartesi nisan var artikkisliklari flan haftalik temizligi pazar yada pazartesi yapicam carsamba yada persembe kaynanamlara bauram temizligi yapcz arefe gunude koydeyz zaten
Sagol cnm tesekkur ederim su anlik iyiyim cok sukur ama bayramdan sonra ancak deneyebilirimgeçmiş olsun canım
ben de öyle arada üşüyordum falan, arkadaşım direncin artsın dedi ve bal zencefil karışımı bir macun hazırladı
sabah akşam yedim çok şükür yatmadan atlattım
istersen sen de dene
Anaaa eflos ne olmus senin adina oyleselamm hanımlar , selam azerin yine çok uzun zaman olmuş buraya girmeyeli , ama bu sefer sadece benim suçum değil, kullanıcı adım değişmiş , uzun zamandır uğraşıyorum forum a giriş yapmak için olmuyordu . efloş olan kullanıcı adım efloxsx olmuş. forumu didik didik okuyup kendi yazılarımı bulabilince öğrendim. neyse çok kafanızı şişirdim, kızlar bişi daha soracam azerin bu gurubu malum sosyal paylaşım sitesine taşımayı düşündünmü hiç yada varda ben mi bilmiyorum . size ulaşamadığım günlerde bunu düşündüm , hatta aradım ama bulamadım. eğer yapmadıysan bu fikrimi bir düşün hem daha fazla kişiye hitap eder ve ulaşımı da daha kolay olur . hepinize kolay gelsin, güzel bir gün diliyorum .
canim merhabakızlar dün öğleden sonra çarşıdaydım günlük yemek bulaşık bi makine çamaşır yıka as yapabildim etrafı her sabah evden çıkmadan toparlıyorum makinem bozuldu çamaşır yıkamıyor yenisini istedim netten kurutmalı inşallah memnun kalırız bakalım bi oğlum var çamaşırım çok.. kışın bebiş de olunca kolaylık olur inşallah..
bugunse saat 4ten beri ayaktaydım öğleden sonramı uyuyarak geçirdim..
mutfak beni bekliyor gidip toplıyım
yarın boş günüm ful süpür sil tozal banyo tuvalet yıka işler beni bekliyor Allahtan kardeşim var o da yardım ediyor..yoksa işim zor 32. haftadayım allah hamile olan olmayan herkese hepimize sağlık versin, yardım etsin..kadın olmak kolay değil.
anaaa hatun herifi anasina birakip gitmis gezmis gelmisselam kızlar
kız kıza, bol fırtınalı, bol yağmurlu tatilimiz bitti kürkçü dükkanına döndüm
valla ne yalan söyleyim çok iyi geldi
akşam 4 gibi eve girdim
oğluşumun çok uykusu vardı, emzirdim uyuttum
valizleri açtım, oğluşumun kıyafetlerini yıkadım, astım
eşim annesinde kaldığı için ev nasıl bıraktıysam öyleydi
gerçi evde de kalsa düzenlidir, dağıtmaz
yarın da günlük işler var işte
hepinize sevgiler
gecmis olsun canimSagol cnm tesekkur ederim su anlik iyiyim cok sukur ama bayramdan sonra ancak deneyebilirim
areser abla seni de evde bulana ask olsunBende mevlutten geldikten sonra uyumuştum
Cocuklar geldi okuldan yemek yaptım.
Bugun yıkadığım 3 makineden 1 makine çamaşır ütüledim
Yarın sabah da kısmetse kahvaltıya gitcez arkadaşlarla
Ordanda pazarımı yaparım yarın gene işyok bende.....
Anaaa eflos ne olmus senin adina oyle
ben de diyorum kim bu bayan
Canim ben face kullanmiyorum esim sevmiyo face
google den aratinca hemen cikiyo keske aratsaydin ordanSen nasilsin
canim merhabaay masallah senin dogumuna az kalmis Allahim sagsalim dogurmani sagsalim buyutmeni nasip etsin iyi ki yardimci olacaq birileri var yoksa cok zor gercekten
anaaa hatun herifi anasina birakip gitmis gezmis gelmisdarisi baimiza
gecmis olsun canimbal limon ic
areser abla seni de evde bulana ask olsun
Iyi yetistiriyorsun islerjni ama
Ooo masallah cnm ii gezmeler sana :)eveet kızlaarrr ev küçük süpürgeyle süpürülüp silindi
çıkardığım pike takımımı haftalık çamaşıra katmamak, işimi kolaylamak için makineye atıverdim
yıkandı, asıldı
duş yapıldı, oğluşla ilgilenildi
birazdan giyinip süslenip minnoşumla bebek görmeye gidicez
Biri benimi seslemiş. Özledinmi ne kııız?Leylaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?