En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
İnsl biran once biter cnm kolay gelsin
cahilligimin k.bakmayin 2senelik evliyim ama cozemedim hala uyju setini kullaniyorum simdi pikelerde usuyoruz
yazlik kiyafetleride kaldirma vaktimi ?
Kafam karisti :)

Ben daha başlamadım kışlıkları çıkarmaya bayramdan sonra yaparım herhalde ama havalar bı soğuk bi sıcak arada uzun kollu bişeyler çıkarıyorum su sıralar dolaplar karıştı uzun kollu ve kısa kollularla....

Hmm bayramdan sonra en iisi sanirim anladim cnm simdi gunes var burda ama hava soguk hala :)

İnsl biran once biter cnm kolay gelsin
cahilligimin k.bakmayin 2senelik evliyim ama cozemedim hala uyju setini kullaniyorum simdi pikelerde usuyoruz
yazlik kiyafetleride kaldirma vaktimi ?
Kafam karisti :)
canm ben oğlumun yazlıklarını kaldırdım gibi bi kaç tşört kaldı sadece onun dışında kışlıklar çıktı yeniler alındı bugünde bizim dolabı boşaltıp silcem kışlıkları çıkaracam hersene yıkardım öyle düzeltirdim bu sefer yapamıycam hamileyim zorlanıyorum birde yıkayıp kaldırmıştım temizler siz nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama bizim buralar soğudu

Cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin
kocaeli golcukte oturuyorm kararsiz kaldim aslinda bu temzlikte o da aradan ciksa diye istiyorum aama komik kacar diye korkuyorum

canm yıkanacaklarla başladım halılar yıkamaya gitti örtüler çarşaflar nevresimler yıkandı oğlumun küçükleri yıkandı kaldırıldı kışlşklar çıktı mutfak temizledi ayrıntılı yazayım mutfak dolabı boşaltıldı günlük kullandığm hariç hepsi yıkandı dolap siindi düzeltildi buzdolabı boşaltıldı raflar yıkandı silinip düzeltildifırın bulaşık makinası ayrıntılı silindi çekilip arkaları silindi peçeteler yıkandı öncesinde kışlık konserveler yapılmıştı balkon ayrıntılı yıkandı ayakkabılar yıkandı ayakkabılık silindi düzeltildi yatak dolabı boşaltıldı silindi düzeltildi oğlumun odası duvarları silindi dolabı düzeltilip silndı kanepeler var içi boşaltılıp düzeltildi halı yıkamayla hepsi silindikapılar silindi bugün yatak odası yapılcak banyo tuvalet yıkanacak perdeler var camlar var yağmur yağacak silmeyecm heralde daha yazamadığım birsürü şey en son makina atılacak silinip halılar serilecek kullandığım temizlik malzemeler domestos aspirin yağ çözücü kir çözücü bugün biter inşallah

Cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin
kocaeli golcukte oturuyorm kararsiz kaldim aslinda bu temzlikte o da aradan ciksa diye istiyorum aama komik kacar diye korkuyorum
öyle yada böyle bitecek o işler havalar soğudu diye yapıyorum ben kışlık halılar serilecek bide hamileliğim ilerledikçe zorlaşır dedim başladım

Oyy maşallah diyim sonrada darısı basıma inşallah.....

En azindan mutdagimi yapiyim diorm odalar belki yetismez ama yarina kalsada plur evim cok kolay temizlenio aslinda mutfakta oyle sansliyim birazdan mutfaga giricem buzdolabini allahtan temizlemistim miss gibi hala

Evet arkadaslar mutfaktan simdi ciktim mutfakta yaptiklarim:
-bulasik makinesi bosaltildi,ici temizlendi,suzgecler yikandi icine deterjan gozune elma sirkesi ekledim yarim saat bos yikandi
-etraftaki bulasiklar yikandi
-ocagin tum parcalari cikarilip yikanfi
-dolaplarin ici disi silindi
halisi balkona asildi
-alt dolaplar silindi iclerindeki tozlar supuruldu,raf ortusu konulup duzenlendi
-bulasik makinesi ve ocagin,arkasi cekildi silindi
-ocak silindi,fayanslar silindi
-tezgah silindi
-mutfak masasi mutfaktan cikarildi
ortalik supuruldu silindi
-hali serildi,supuruldu
-masa silindi ortusu serildi
-lavabo silindi
-mutfak sandalyeleri silindi yerlestirildi
-mutfagin cami silindi
-kapisi silindi
ve bugunluk paydos edildi :)
Ama misss mutfagim oldu
yarinda odalar haftalik temizlencek
koltuklar cekilcek wc banyo temizlncek
odalarda fazla bi is yok neyseki
bi tek salonda vitrin ortuleri degisilcek

işim yeni bitti çok yoruldum hatta öldüm bebeime bişey olcak diye korktum ama iyidir heralde bi terslik yok sadece bonyanun yıkanması kaldı üzerimi değişip yemek yedim şimdi yıkamak istemedim artık onuda yarın yıkarım darısı başınıza kızlar artık sadece günlük temizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…