- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.141
İnsl biran once biter cnm kolay gelsin
cahilligimin k.bakmayin 2senelik evliyim ama cozemedim hala uyju setini kullaniyorum simdi pikelerde usuyoruz
yazlik kiyafetleride kaldirma vaktimi ?
Kafam karisti :)
Hmm bayramdan sonra en iisi sanirim anladim cnm simdi gunes var burda ama hava soguk hala :)Ben daha başlamadım kışlıkları çıkarmaya bayramdan sonra yaparım herhalde ama havalar bı soğuk bi sıcak arada uzun kollu bişeyler çıkarıyorum su sıralar dolaplar karıştı uzun kollu ve kısa kollularla....
Pratik bilgiler yabi sira temizlik askina getiriyor insani :) hosgeldnBu topiki izlesem iyi olacak, pratik ve faydalı bilgiler gördüm.... :)
canm ben oğlumun yazlıklarını kaldırdım gibi bi kaç tşört kaldı sadece onun dışında kışlıklar çıktı yeniler alındı bugünde bizim dolabı boşaltıp silcem kışlıkları çıkaracam hersene yıkardım öyle düzeltirdim bu sefer yapamıycam hamileyim zorlanıyorum birde yıkayıp kaldırmıştım temizler siz nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama bizim buralar soğuduİnsl biran once biter cnm kolay gelsin
cahilligimin k.bakmayin 2senelik evliyim ama cozemedim hala uyju setini kullaniyorum simdi pikelerde usuyoruz
yazlik kiyafetleride kaldirma vaktimi ?
Kafam karisti :)
Cnm rabbim kucagina almayi nasip etsincanm ben oğlumun yazlıklarını kaldırdım gibi bi kaç tşört kaldı sadece onun dışında kışlıklar çıktı yeniler alındı bugünde bizim dolabı boşaltıp silcem kışlıkları çıkaracam hersene yıkardım öyle düzeltirdim bu sefer yapamıycam hamileyim zorlanıyorum birde yıkayıp kaldırmıştım temizler siz nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama bizim buralar soğudu
canm yıkanacaklarla başladım halılar yıkamaya gitti örtüler çarşaflar nevresimler yıkandı oğlumun küçükleri yıkandı kaldırıldı kışlşklar çıktı mutfak temizledi ayrıntılı yazayım mutfak dolabı boşaltıldı günlük kullandığm hariç hepsi yıkandı dolap siindi düzeltildi buzdolabı boşaltıldı raflar yıkandı silinip düzeltildifırın bulaşık makinası ayrıntılı silindi çekilip arkaları silindi peçeteler yıkandı öncesinde kışlık konserveler yapılmıştı balkon ayrıntılı yıkandı ayakkabılar yıkandı ayakkabılık silindi düzeltildi yatak dolabı boşaltıldı silindi düzeltildi oğlumun odası duvarları silindi dolabı düzeltilip silndı kanepeler var içi boşaltılıp düzeltildi halı yıkamayla hepsi silindikapılar silindi bugün yatak odası yapılcak banyo tuvalet yıkanacak perdeler var camlar var yağmur yağacak silmeyecm heralde daha yazamadığım birsürü şey en son makina atılacak silinip halılar serilecek kullandığım temizlik malzemeler domestos aspirin yağ çözücü kir çözücü bugün biter inşallahKolay gelsin canım ne guzel başlamışsın bende oda yok evde büyük nerden nasıl başlıcam bilemiyorum neler yaptın Bayram temizliği olarak yazırmısın benım yapacaklarım camlar silinecek tüller yıkanacak halılar silinecek kapılar silinecek dolaplarda düzenlemeler yapılacak.....
öyle yada böyle bitecek o işler havalar soğudu diye yapıyorum ben kışlık halılar serilecek bide hamileliğim ilerledikçe zorlaşır dedim başladımCnm rabbim kucagina almayi nasip etsin
kocaeli golcukte oturuyorm kararsiz kaldim aslinda bu temzlikte o da aradan ciksa diye istiyorum aama komik kacar diye korkuyorum
canm yıkanacaklarla başladım halılar yıkamaya gitti örtüler çarşaflar nevresimler yıkandı oğlumun küçükleri yıkandı kaldırıldı kışlşklar çıktı mutfak temizledi ayrıntılı yazayım mutfak dolabı boşaltıldı günlük kullandığm hariç hepsi yıkandı dolap siindi düzeltildi buzdolabı boşaltıldı raflar yıkandı silinip düzeltildifırın bulaşık makinası ayrıntılı silindi çekilip arkaları silindi peçeteler yıkandı öncesinde kışlık konserveler yapılmıştı balkon ayrıntılı yıkandı ayakkabılar yıkandı ayakkabılık silindi düzeltildi yatak dolabı boşaltıldı silindi düzeltildi oğlumun odası duvarları silindi dolabı düzeltilip silndı kanepeler var içi boşaltılıp düzeltildi halı yıkamayla hepsi silindikapılar silindi bugün yatak odası yapılcak banyo tuvalet yıkanacak perdeler var camlar var yağmur yağacak silmeyecm heralde daha yazamadığım birsürü şey en son makina atılacak silinip halılar serilecek kullandığım temizlik malzemeler domestos aspirin yağ çözücü kir çözücü bugün biter inşallah
hadi inşallahOyy maşallah diyim sonrada darısı basıma inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?