- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #21.761
Oh ne guzel
Benım de ısımın bı kısmı bıttı
Supurge acıcam bı de banyo kaldı
Ha bı de benım kızı yıkıcam en buyuk ıs kalmıs
Aksama yemek de yapmam gerek offf
Canım banyo kararması derken neden bahs ettıyını tam olarak anlayamadım ama banyoda ben deterjan ve camasır suyu ıkılısını kullanıyorum her zamanKızlar, banyo kabininin beyazlaması, banyonun da kararmasını önleyecek urunler önerir misiniz ve ya iyi çıkaracak lekeleri?
Canım ben fırını az bıraz ısıtıp kapatıyorumselam hanımlar
mini fırınımın içini ve camını temizlemek istiyorum en etkili ve kolay çözüm ne olur benim için
malum miskinimbir an önce parlatacak bir çözüm?
Canım ben fırını az bıraz ısıtıp kapatıyorum
Sonra cılıt bang sıkıp. Bekletıyorum bıraz
Sonra temızlıyorum
HIc kullanmadım ama mantıken gorur. Dıye dusunuyorumsaol azerincim cillit bangim yok ama alırım şimdilik yağçöz işimi görür mü?
taşların araları doluyor yaa karariyor sonra hemen yikamayincaCanım banyo kararması derken neden bahs ettıyını tam olarak anlayamadım ama banyoda ben deterjan ve camasır suyu ıkılısını kullanıyorum her zaman
Cılıt bang aldım ama hıc ıyı temızlemedı tekrar camasır suyuna gecıs yaptım
Ben de cam uzerındekı su lekelerınden sıkayetcıyım naptıysam cıkaramadım
Offf offff işler duruyo benim hiç yapacak Halim yok şu kolumun ağrısı bir turlu geçmedi tabak almak için bile uzatırken ağrıyo geçmedi....acaba diyorum geçenlerde yerleri silmek için su döndürerek Yıkanan ve sıkılan temizlik şeyleri varya viledanın yenileri ondan almıştım sanki ondan sonra oldu o yapmış olabilir mi çünkü döndürmek için bir kuvvet uygulanıyor offf yaaa bıktım egilerek yer silmekten ev işleri ucu bucağı kaçtı nerden yakalasam acaba camlar kardan beri silinmedi halılar silinmesi lazım dolap içleri yine karıştı onları düzenlemek lazım ev süpürulup silinmesi lazım ayyy yazdıklarını daha yapmadan yoruldum sanki şu ev işleri ne zaman düzene girecek hiç düzenim yok yaa yapacak halde yok bir usengeclik biri halsizlik bu sene ne oldu bana böyle biraz su mukemmeliuetcilik huyumu biraz bıraksam aslında iyi olur bütün işlerimi cok ayrıntılı yapıyorum bazen diyorum kendime bırak olduğu kadar ama yokkk kızzlarrr napcam ya....
hafta sonu benim evde aldı başını gitti
ev kaldır ayağını ben basayım durumunda
akşamları ne yapabilirsem artık
çünkü önümüzdeki hafta sonuda evde olmayacağım
kızlar birazda beni düşünün 2 haftadır dokunmadım eveeeeeAynı benimde öyle şimdi zar zor cocukların nevresimlerini makineye atabildim bide ben eveyim elimi ayağımı tutan da yok rahatım yani ama genede ev işleri yapmaya üşeniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?