En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
teyze de zevkliymis
kivanc bi dursun hele bi dusunelim bakalim bizim kiza uygun muboyle titiz kiz buyut her onune gelene veremeyiz
kiz betus topuguna skacam simdi he otur accikokurken yoruldum
bi de Allah rizasi icin su kuslari yikayiver ya ben bitlendim burda onlarin yerine
kiz seaz bacim sen calisiyomusun ben seni ev hanimi biliyodum ya
bak bu iyi fikirmis onume gelene soylerim artikiniyi bari biri gozune kestirir de zamani gelince alir goturur ben de rahat ederim yoksa basima kalacak bu diliyle diye korkuyorum
Benim mesajlar bu arada bi üste yazıyo bi bitişik yazıyo alıntı yaptığıma.bi düzen tutturamadım
canim bak alintiladigin mesaja hic dokunmadan su sondaki quote nin altindan yorumunu yaz
Ayy teşekkür ederim. Benim kızım da bana hayirli evlat olur insaallah :))
hepimizinki insallah
guccuk odali betusankarali namik der gibi oldu

teyze de zevkliymis
kivanc bi dursun hele bi dusunelim bakalim bizim kiza uygun muboyle titiz kiz buyut her onune gelene veremeyiz

illede kıvanç olsun :))

kiz betus topuguna skacam simdi he otur accikokurken yoruldum
bi de Allah rizasi icin su kuslari yikayiver ya ben bitlendim burda onlarin yerine

sevdim ben bu temizlik işini yahu iyi kafa yapıyo :))

yok kuşları yıkadım... kafesleri kaldı :)) kafeslerle bi daha yıkarım bu akşam hava güzel nasılsa...

guccuk odali betusankarali namik der gibi oldu

artık bir lakabım var yaşasıın :))

Selam kızlar bende işten yeni geldim inanın okadar yol gidip geliyorum okadar ders yapıyorum yorumluyorum da servisten inip eve 10 adım atarken ki sıcak hava beni mahvediyor
Yarım saati geçti geleli hala yatıyorum

Betüşş kız bunlar ne meraklı seni evermeye bekarlığa sultanlık diye boşa dememişler biraz daha keyfine bak boşveeerr

Ya hava çok güzel bu havada temizlik mi olur ?

kışın soğuk temizlik mi olur yazın sıcak temizlik mi olur ohooo :)))

valla sırf kiraya ortak olsun diye evlenebilirim :))) zengin olsun gezdirsin tozdursun yoksa istmem zaten sırtıma bir kanbur daha :)) öyle diye diye kaldım zaten :))) hem sultanlıkta bir yere kadar kraliçe olayım acıkta.... ben de meraklıymışım da haberim yokmuş :)))

İyiymiş vallahi Allah gönlüne göre versin
Gezin bol bol

hosgeldin canimbenim isler bitti rapor vermeye useniyorum bi tek
merhaba hamarat kızlar.:)
ben geldiiiiiiiim.

anneciğimi gördüm.çok fazla vakit geçiremesem de rahatladım biraz.
sabah 5 gibi evdeydim.
bir kaç saat uyudum,işteyim.

sizler nasılsınız?
hosgeldin canimannen iyi mi

kiz betus sen de cok sey istiyon beahem yahusuhlu hem zengin nerden bulak simdioylelerini hemen kapiyolar zaten kalmamistir

Evet canım çalışıyorum öğretmenim yarım gün öğlen evde oluyorum veee koşturma başlıyor hiç duramıyo insan evde ya.

Gunaydin herkeslereay dunku raporumu yazmaya usendiydim bu gune insallahbu gun temizlik gunuuuuum
ay ben dun camasirlari yatarken topamak istedim ipten sonra vaz gectim usendim acikcasisabaha karsi bi uyandim gok gurluyoabooo apar topar kostum balkona neyse ki fazla islanmamisticok kizdim ama kendime aksam neden toplayip uyumadim diye ille de eksin yasamam gerek

iyi işte adrenalin olmuş :))

Günaydın beybiler,

Dün akşam eve gider gitmez kuşların kafeslerini temizledim
tülleri bir sirkeledim ki öhhöö öhhööööö yani
bütün kafes malzemerlini söktüm şaşkın şaşkın bakıyolar bana napıyo bu deli karı diye hepsini önce süngerle bir güzel çitiledim ardından sirkeli suda bir gece beklettim
kafes tabanlarını süngerle ovdum tabiki sirkeli sularla

sonra mutfağa geçtim
kavanozları toparladım
makinedeki bulaşıkları yerleştirdim
bir makine daha bulaşık yıkadım
erzak kavanozlarını silerkeeeen güüüümmmm toz şeker kavanozu elimden kaydııı bütün mutfak oldu toz şeker terlikler yapış yapış
mutfağı süpürdüm sildim
diğer erzak dolabını sildim, yerleştirdim
sebzeliği sildim
kabak tatlısı yaptım dibi tuttu :))

banyo duvarlarıyla birlikte yıkadım çamaşır suyu köpük artık Allah ne verdiyse
wc çamaşır suyuyla kırkladım

çamaşırları makinaya attım , terlikler dahil :) onlar yıkanırken uyumuşum...

sabah
nevresimleri yastık kılıflarını değiştirdim
yatağı topladım
koltuk örtülerini serdim
bir makine çamaşır astım
sonra kısa programda temizlik bezlerini yıkadım
sonra kafes tüllerini ayrıca yıkadım
kuşların kafes malzemelerini taktım
yemlerini sularını tazeledim
çiçekleri suladım
salonun masasını sildim
odaları havalandırdım
çıkarkende çöpleri attım.....

bu akşamda küçük odayı süpürüp silecem
toz alıcam vs. vs....
makinedeki bulaşıkları yerleştiricem

akşam ola hayr ola.....

az önce nasıl becermişse içeriye serçe girmiş her yerde kapalı :)) ben ki kuş severim bastım çığlığı :))) zannedersin kartal niye o kadar korktuysam :)) kapıyı açtım da buldu çıkışı çok şükür ....

ay ayy ayyy neler okuyorum boylevalla topigin onde gelen titiz hatunu olmaya hak kazandinilk defa aksama pek isin yok gibi betuso seker kavanozu dusmeyeymis iyimis emme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…