En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
noruyonuz bea oce diye ciktik temizlik yapip geldik yine iyi mi
yataklar toplkandi
salon toplandi
masa ve orta sehpa silindi
mutfak toplandi
makina dolduruldu
masa tezgah ocak mikrodalga silindi
wc lavabo kuvet ovuldu
ayna aksesuarlar silindi
havlu degistirildi
yeri silinip paspas silkelenip serildi tekrar
camasir yikandi asildi
yenisi makineye atidi
simdi yemeyimizi de yedik
haydin banyoya bici bici yapmaya

hosgeldin canim

Merhaba hanımlar çoktan beri yazamadim kusura galmayin..
Size bir sorum olacak hanımlar
Şöyleki kuru fasulye yaparken veya nohut ölçüyü nasıl yapıyorsunuz mesela
Atiorum 2 su bardağı nohut 5 su bardağı su
Sorum bu ikinci soru sıcak sulu kullanıyorsunuz soğuk sumu

Allah'tan oje sürecektin yani.
bir de temizliğe kalksan neler yapacaktın.

nerdesin kız senn hımmm... soruna gelince hiçbir fikrim yok... ben sadece yiyiciyim :)

nerdesin kız senn hımmm... sortemizliğini yapsam hiçbir fikrim yok... ben sadece yiyiciyim :)
Vala şekerim ev iş iş ev bu aralar hicbsy yapamiorum sürekli bi uyku hali bahar temizligini yapsam artikin ama önce halıları yıkamayavercem eeşim havalar isinsin az daha diyor bende yatiomm

Güle guTE="kayacans, post: 40976637, member: 479741"]saol canımcı :))

evin temiz olması ne güzel...

buarada balkonumuza masa 4 sandalye aldık :)) sandalyelere minder de..

Güleggüle oturmayı nasip etsin Rabbim....Darısıbbasimiza benim balkonda bi sandaylyem bilem yohhhh

bi güzel oldlu kii :))

çok şükür :))[/QUOTE]
Gule

İşte geldim burdayım kızlar bugün bi miskinlik var üstümde annem vardı evde geldim ev temiz gibiydi yapasım gelmedi bugün ams programımda sil süpür günüydü temiz de olsa yapmayınca vicdan azabı oluyo takıntı mı oldu nedir.
peynirli ve kıymalı iç hazırladım fırına göndercem sadece yemek yapabildim bugün millet bi ojeye gidiyo neler yapıyo biz yatıyoz evde azerin hanfendiye ithaf olunur

Eline sağlık canım sarma ben de çok hızlı sararım.
camları yaparsın canım merak etme ben de haftada iki gün balkon yıkama gününde her seferinde iki üç oda silerek hallediyorum iki haftada bir siliyorum böyle yoksa çok kirleniyo uzatırsam böyle daha çabuk bitiriyorum yoksa işler bitmiyo

öyle çok sık silemiyorum ben.
sıra zor geliyor zaten.
aslında başlayınca çabuk bitiyor ama çocukalr, işlerden akşam sıra gelirse.:)

nerde oturuyorsun canım?

öyle çok sık silemiyorum ben.
sıra zor geliyor zaten.
aslında başlayınca çabuk bitiyor ama çocukalr, işlerden akşam sıra gelirse.:)
Ben de eskiden hiç sevmezdim ama şimdi şampuanlı su ile siliyorum ve sadece kuru bezle kurutuyorum ne bez derdi var ne bişeyen fazla yarım saatte tek bezle bitirip çıkıyorum.
antepte oturuyorum canım burdaki fırın hizmeti çok güzel kapıdan içi alıp pişirip teslim ediyorlar sanırım o yüzden sordun nerde oturduğumu

Ben ölçüyle yapmıyorum göz kararı kaç kişiysek ona göre suyunu da bi parmak üzerini aşacak kadar koyuyorum güzel pişiyo böyle çok sulu sevmiyorum ben genelde böyledir ölçüm

selam canlar,kizimla cok zorlu gecen bir gundu.Esim gelince ,cocukla disari yolladim ve hemen ise koyuldum.
oturma odasinin tozunu aldiim,pencere onleri ve koltuklar ve sandalyelerin tozu alindi.makine cektim butun evi,konsolu cekip arkasini temizledim.koltuk ortulerini,mutfak ve giris halilarini silkeledim.en yerleri silip,herseyi yerli yerine serdim.Tam isim bitti bizimkiler geldi,kizimi xedirip ,banyo yaptirdim,esimde balkonu bir guzel temizledi ve mutfakla kalan bir kac isi halletti sagolsun.Bende cocugu uyuttum cok sukur,ben cok yoruldum ,bugunluk bu kadar bnden..
bu arada diger yerler temiz oldugu icin,oralarla ugrasmadim,bi yerini silip havalandirdim o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…