- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #22.781
kiz betus sen biliyo musun askosun prensesi oldu o yuzden giremiyorherkez arazi bacım... hani araser tam karabatak... bir ceee ee yapıp kaçıyor.... ask1 nerdee.... lilly86.... yoklama da hep arazi bunlar...
bebek haslamak icin mi soruyosunMerhaba hanımlar çoktan beri yazamadim kusura galmayin..
Size bir sorum olacak hanımlar
Şöyleki kuru fasulye yaparken veya nohut ölçüyü nasıl yapıyorsunuz mesela
Atiorum 2 su bardağı nohut 5 su bardağı su
Sorum bu ikinci soru sıcak sulu kullanıyorsunuz soğuk sumu
Allah'tan oje sürecektin yani.
bir de temizliğe kalksan neler yapacaktın.
balkona masa sandalye mi bayilirim yasaol canımcı :))
evin temiz olması ne güzel...
buarada balkonumuza masa 4 sandalye aldık :)) sandalyelere minder de..
bi güzel oldlu kii :))
çok şükür :))
hamile felan olmayasin kizVala şekerim ev iş iş ev bu aralar hicbsy yapamiorum sürekli bi uyku hali bahar temizligini yapsam artikin ama önce halıları yıkamayavercem eeşim havalar isinsin az daha diyor bende yatiomm
İşte geldim burdayım kızlar bugün bi miskinlik var üstümde annem vardı evde geldim ev temiz gibiydi yapasım gelmedi bugün ams programımda sil süpür günüydü temiz de olsa yapmayınca vicdan azabı oluyo takıntı mı oldu nedir.
peynirli ve kıymalı iç hazırladım fırına göndercem sadece yemek yapabildim bugün millet bi ojeye gidiyo neler yapıyo biz yatıyoz evde azerin hanfendiye ithaf olunur
esinin yardim etmesi buyuk avantaj kuzuselam canlar,kizimla cok zorlu gecen bir gundu.Esim gelince ,cocukla disari yolladim ve hemen ise koyuldum.
oturma odasinin tozunu aldiim,pencere onleri ve koltuklar ve sandalyelerin tozu alindi.makine cektim butun evi,konsolu cekip arkasini temizledim.koltuk ortulerini,mutfak ve giris halilarini silkeledim.en yerleri silip,herseyi yerli yerine serdim.Tam isim bitti bizimkiler geldi,kizimi xedirip ,banyo yaptirdim,esimde balkonu bir guzel temizledi ve mutfakla kalan bir kac isi halletti sagolsun.Bende cocugu uyuttum cok sukur,ben cok yoruldum ,bugunluk bu kadar bnden..
bu arada diger yerler temiz oldugu icin,oralarla ugrasmadim,bi yerini silip havalandirdim o kadar.
kız yok allasenkiz betus sen biliyo musun askosun prensesi oldu o yuzden giremiyorama soyle 1 sayfayi kaplayan raporlarini ozlemisim he lily-yi hic soylemiyorum bile areser abla iyi bari ara sira yokluyo hic olmazsa
bebek haslamak icin mi soruyosunbak mikrodalgan varsa 10-15 dakika orda kaynat sonra cikar sicak su ekle koy ocaga hemencecik pisiyo yoksa 1 bardaga 3 bardak su ekliyorum suyu cekilmishse sicak su ekliyorum
balkona masa sandalye mi bayilirim yagule gule kullanin canim benim balkon ogleye kadar cok guzel,ogleden sonra acaip gunes aliyo o yuzden masa sandalye koyamiyorum
hamile felan olmayasin kiz
hosgeldin kiiiiz birisi yazmayinca bi bosluk oluyo sanki topikte
esinin yardim etmesi buyuk avantaj kuzubak bize kiymetini bil
betüşü soruon beni hiç sormuosunuz bende çalışıyorum aaaaaaaabeeeeetuus
kiz yosam bu gun calismiyo musun
ne bilem kiz uyku hali falan diyince benim kafa da ancak oyle seyleri dusunuyokız yok allasensıcaklar insanı baya bunaltıo
kizam benim msjimin hemen ardindan betus yazar o yazmadigi icin sorduydumbetüşü soruon beni hiç sormuosunuz bende çalışıyorum aaaaaaaa
baya isin varmis canimevet kızlar aslında ben gezmeyi düşünüyordum iptal oldu
temizlik vakti diyorum artık
evi süpürüp silmeyi düşünüorum
tozlar alıncak
lavabolar ovulcak
balkon yıkancak.
ütü yapılcak camlar silinse fena olmaz
oturma odasının perdesini yıkamam lazım gözüme batan bi tek o
bu kadar canlarım
aksam duramamis bak hemen dalmis islereGünaydın kızlar bugün temizlik yapmayacağım yiğenimin doğumgünü var kuafördeyim gezcez biraz hediye bakcam.dün size yazdıktan sonra yine duramadım iki cam sildin.akşama da incirli tatlı ve su böreği yaptım bi ara tarifini vereyim canlar ikisi de çok güzel oluyo.
bütün perdelerimi yıkamıştım benim de bi tek oturma odası ksldı yarına artık inşallah yaparım onu da grs kızlar
ilk once cocuklari bir yerlere gondermekle basla bence canimŞu an eve paçaları sıvayıp girmek lazım o derece pis, bahar temizliği yapamadım. 2 küçük çocuk var durmadan ortalığı pisletip karıştırıyorlar. Ben nerden başlasam bilemiyorum. Temizlediğim yer de anında kirleniyor.
hic bilmiyorum canimkızlar şuan acil yardıma ihtiyacım var kupon veya madame coco nevresim kullanan varsa yazsın memnunmusunuz
ne bilem kiz uyku hali falan diyince benim kafa da ancak oyle seyleri dusunuyo
kizam benim msjimin hemen ardindan betus yazar o yazmadigi icin sorduydumyoosam hepsini aklimdasiniz mesela dagci da yok
baya isin varmis canim
aksam duramamis bak hemen dalmis islereellerine saglik ayrica da iyi gezmeler canim
ilk once cocuklari bir yerlere gondermekle basla bence canimsoyle cocuklari emanet ede bileceyin kimse yok mu
hic bilmiyorum canim[/QUOTE
Azerin evimi yaksam kiiiii
Yakma diosan yakmam canimmmmazerinnn .!.:kiz 2 saatlik temizlik icin evi mi yakicaksin
kiz betus sen biliyo musun askosun prensesi oldu o yuzden giremiyorama soyle 1 sayfayi kaplayan raporlarini ozlemisim he lily-yi hic soylemiyorum bile areser abla iyi bari ara sira yokluyo hic olmazsa
bebek haslamak icin mi soruyosunbak mikrodalgan varsa 10-15 dakika orda kaynat sonra cikar sicak su ekle koy ocaga hemencecik pisiyo yoksa 1 bardaga 3 bardak su ekliyorum suyu cekilmishse sicak su ekliyorum
balkona masa sandalye mi bayilirim yagule gule kullanin canim benim balkon ogleye kadar cokguzel,ogleden sonra acaip gunes aliyo o yuzden masa sandalye koyamiyorum
hamile felan olmayasin kiz
hosgeldin kiiiiz birisi yazmayinca bi bosluk oluyo sanki topikte
esinin yardim etmesi buyuk avantaj kuzubak bize kiymetini bil
ne guzel iste benimkisi tam tersi malesefKuzummmm benim balkon ogleye kadar güneş sonra gölge ☺ ÇOK SEVER BALKONUMUT çiçeklerimiiiii hamile değilim henüz insaallah olur o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?