En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
herkez arazi bacım... hani araser tam karabatak... bir ceee ee yapıp kaçıyor.... ask1 nerdee.... lilly86.... yoklama da hep arazi bunlar...
kiz betus sen biliyo musun askosun prensesi oldu o yuzden giremiyorama soyle 1 sayfayi kaplayan raporlarini ozlemisim helily-yi hic soylemiyorum bileareser abla iyi bari ara sira yokluyo hic olmazsa
bebek haslamak icin mi soruyosunbak mikrodalgan varsa 10-15 dakika orda kaynat sonra cikar sicak su ekle koy ocaga hemencecik pisiyoyoksa 1 bardaga 3 bardak su ekliyorum suyu cekilmishse sicak su ekliyorum
Allah'tan oje sürecektin yani.
bir de temizliğe kalksan neler yapacaktın.

saol canımcı :))

evin temiz olması ne güzel...

buarada balkonumuza masa 4 sandalye aldık :)) sandalyelere minder de..

bi güzel oldlu kii :))

çok şükür :))
balkona masa sandalye mi bayilirim yagule gule kullanin canimbenim balkon ogleye kadar cok guzel,ogleden sonra acaip gunes aliyo o yuzden masa sandalye koyamiyorum
Vala şekerim ev iş iş ev bu aralar hicbsy yapamiorum sürekli bi uyku hali bahar temizligini yapsam artikin ama önce halıları yıkamayavercem eeşim havalar isinsin az daha diyor bende yatiomm
hamile felan olmayasin kiz

hosgeldin kiiiiz birisi yazmayinca bi bosluk oluyo sanki topikte
esinin yardim etmesi buyuk avantaj kuzu bak bize kiymetini bil

kız yok allasen sıcaklar insanı baya bunaltıo

evet kızlar aslında ben gezmeyi düşünüyordum iptal oldu
temizlik vakti diyorum artık
evi süpürüp silmeyi düşünüorum
tozlar alıncak
lavabolar ovulcak
balkon yıkancak.
ütü yapılcak camlar silinse fena olmaz
oturma odasının perdesini yıkamam lazım gözüme batan bi tek o
bu kadar canlarım

Günaydın kızlar bugün temizlik yapmayacağım yiğenimin doğumgünü var kuafördeyim gezcez biraz hediye bakcam.dün size yazdıktan sonra yine duramadım iki cam sildin.akşama da incirli tatlı ve su böreği yaptım bi ara tarifini vereyim canlar ikisi de çok güzel oluyo.
bütün perdelerimi yıkamıştım benim de bi tek oturma odası ksldı yarına artık inşallah yaparım onu da grs kızlar

kız yok allasen sıcaklar insanı baya bunaltıo
ne bilem kiz uyku hali falan diyince benim kafa da ancak oyle seyleri dusunuyo
betüşü soruon beni hiç sormuosunuz bende çalışıyorum aaaaaaaa
kizam benim msjimin hemen ardindan betus yazar o yazmadigi icin sorduydumyoosam hepsini aklimdasinizmesela dagci da yok
baya isin varmis canim
aksam duramamis bak hemen dalmis islereellerine saglikayrica da iyi gezmeler canim
ilk once cocuklari bir yerlere gondermekle basla bence canimsoyle cocuklari emanet ede bileceyin kimse yok mu
kızlar şuan acil yardıma ihtiyacım var kupon veya madame coco nevresim kullanan varsa yazsın memnunmusunuz
hic bilmiyorum canim

Kuzummmm benim balkon ogleye kadar güneş sonra gölge ☺ ÇOK SEVER BALKONUMUT çiçeklerimiiiii hamile değilim henüz insaallah olur o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…