- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.001
Canım normalde böreklik peynir alıyorum ucuzlarından ama dün baktım normal yediğimiz peynirimin biraz TADI değişmiş daha kötü Olmasın die hemen değerlendireyim dedim.....[/QUOTE
eline sağlık canım ben de öyle yaparım hep hemen yapamayacak durumdaysam poşetleyip buzluğa atıyorum
canim ben daha 2-3 gun once gece yatmaya giderken komidinin uzerindeki kahveyi alayim dedim 1 kupa kahveyi haiya boca ettimuykum gediginde pek ugrasamadim sadece kavenin isakligini aldim bezle sabah kakltim az biraz isattim benim super bulasik deterjanimdan bi kac damla dokup fircaladim sonra da duruladim miss gibi odu dene istersen bu arada fairy kullaniyorum ben
gecen kizim 1 tabak salcali yemegi halima dokunce kulaklarimdan atesler cikmaya basladiyagli ve salcali 1 tabak yemegi bile cikardi halidan bulasik deterjani
oh ohhh sefaniz olsunkendim gezmis kadar oldum valla
abla ellerine saglikkuslari yikadin mi merak ettim
ben utulemiyorum seaz bacimonla hic ugrasamam ya yikanir yikamaz bekletmeden hemen asiyorum utuye gerek kalmiyo zaten
ay o son mesaja oldum ya gulmektenakşam ben bakla yapıyorum diyorum ablam anlıyor pasta yapıyorum... dedim içine doğdu herhalde pasta da yapıcam :)) yani süt dilimi hafta sonuna kaldı. ablam bizsiz mi yicen dedi :)) hafta sonu yap bize de getir dedi ...
65 - 95 mi paramparça yamuk yumuk olmuyorlar mı.... ben 30 da yıkıyorum o bile yıpratıyor...
napıyon kız azerin kızceğizin ayarlarını bozdun... tembelliğe sevk ettin o da dünden razıymış :))
araseeer sigara böreğine nasıl peynir koyuyorsun lor mu yoksa beyaz peynir mi beyaz peynirse hangisi çok pahalı olmuyor mu... fakirlik ruhuma işlemiş yeminlen ne hesaplar yapar oldum :)))
betus karusu sen de cok sk evi supurup siliyon dikkatimi cekti kizarim bakgünaydın beybiler,
dün eve gittim bakla yaptım yedim içtim bulaşıkları makineye dizdim. canım makinem iyiki varsın muck muck muckk.... bulaşık makineme aşık oldum ben :))
sabah banyo wc yıkadım
akşam;
süpürge açılacak silinecek
fasulye ayıklanıp buzluğa atılacak
bir makine çamaşır yıkanabilir belki dolarsa makina
ellerine saglik bacimevet hiç sonu gelmeyen işlerimin raporunu sunarım.
evde dinleneyim diye edirne gezisine gitmedim ve öğlen bire kadar iş yaptım.
sabah kahvaltıyı hazırladım.
mutfağı toparladım o arada.bulaşık makinesini çalıştırdım.
kahvaltı sofrasındakileri elle yıkadım.
tezgah,dolap,masa vs. sildim.
kuruyan çamaşırları katladım,yerleştirdim.
küçük kızım yatağını ıslatmıştı.
yorgan,yastık,nevresim ne varsa yıkadım.
büyüklerin yorganlarını kaldırdım.
yataklarını düzelttim.
odalarını topladım.
y.odasını topladım.
nevresimleri yıkadım astım.
evi süpürdüm.
yemek yaptım.
rica ederim ise yararsa yazAaa ben de fairy kullaniyorum. Tamam bugun de onu deneyecegim insallah. Sagolasin
yaw ben yufka bulamiyorum buralardaHa bu arada kızlar konu börekten açılmışken şu su böreği tarifimi vereyim size çünkü hem çok basit hem de lezzetli
Önce bir paket baklavalık yufka bir paket normal yufka alıyoruz
tepsinin altına 5 tane baklavalık yufka 2 tane normal yufka seriyoruz araya peynir koyuyoruz.
tekrar aynı şeyi yapıyoruz peynir koyuyoruz araya.
üçüncü katta tersini yapıyoruz 2 normal yufka 5 baklavalık yufka koyuyoruz üste yani.
okulda arkadaşlar buna 5-2 5-2 2-5 böreği diyorlar kısaca.
en sonunda kesiyoruz dilimlere ve bir paket margarini terem yağ güzel oluyo eritip üzerine döküyoruz.
bir gece dolapta dinlendirirseniz daha güzel oluyo.
ertesi gün üstüne iki şişe soda ve iki yumurta karışımını döküp direk fırına veriyoruz.
ben de yeni denedim harika oluyo mutlaka yapın pastanelerdeki su böreklerinden güzel oluyo valla
Böreklik peynir duymadım genelde lor oluyo benim bildiğim
ay o son mesaja oldum ya gulmekten
fahir betuuus
yap artikin su sut dilimini de foto ekle yawhee foto deyince hatirladim nerde guccuk odanin fotosu
betus karusu sen de cok sk evi supurup siliyon dikkatimi cekti kizarim bakbu gunden itibaren her kez haftada bir yapacak
..........
ay o son mesaja oldum ya gulmekten
fahir betuuus
yap artikin su sut dilimini de foto ekle yawhee foto deyince hatirladim nerde guccuk odanin fotosu
betus karusu sen de cok sk evi supurup siliyon dikkatimi cekti kizarim bakbu gunden itibaren her kez haftada bir yapacak
ellerine saglik bacimsen de yavas yavas oluyosun geziye gitmeyip temizlik yaptigina gore
rica ederim ise yararsa yazgecen bi arkadas eyeliner dokulmus haliya nasil temizlerim diye sormustu ben de anlatmistim hatta icime sinmemisti gidip halima eyeliner surup fotosunu bilem cekmistim aksam yapip fotosunu atarim dediydi emme o gun bu gundur arazi kendisi
yaw ben yufka bulamiyorum buralardamilfoy bile daha yeni geldi marketlere yufkaya daha cok var demek
yok ALLLAHtan bulasik deterjani hemencecik cikarmisti zaten onu gostermek istemistimHahshshhs ben hayatya baskasi icin kendimi tehlikeye atmambak o gitti olan senin haliya olmus
yok ALLLAHtan bulasik deterjani hemencecik cikarmisti zaten onu gostermek istemistim
he valla oyleMasallah su fairy ne bulasik deterjaniymis bee
bu yıla kadar evde yardımcı vardı.ellerine saglik bacimsen de yavas yavas oluyosun geziye gitmeyip temizlik yaptigina gore
he valla oyleben haftalik temizlikte kili tuyu toplamak icin bulasik deterjanli su yapip halilarimi fircaliyorum tertemiz oluyo e bu kadar ovduk beni fairy nin reklam yuzu yaparlar artik
eskiden ben de sirkeli suyla fırçalardım annemin evinde.he valla oyleben haftalik temizlikte kili tuyu toplamak icin bulasik deterjanli su yapip halilarimi fircaliyorum tertemiz oluyo e bu kadar ovduk beni fairy nin reklam yuzu yaparlar artik
Evet çocuklar ın çamaşırları tozcanim iki kisisiniz esin de cogu zaman evde olmuyosa 4 gun cok kisa sure dimikim kirletiyo ki haftada 1 yapsan yeter bence
ben de diyom bu laflar bana gibi ama tam emin olmadigim icin alintilayamadim
kiz hani sen ders calisacaktin
belki de sana oyle geliyodur canimgecen gun haci sakir sabun aldim koydum dolaba ay gelip gidip aciyorum mis gibi kokuyo oyle bi sey yapsan sen de
akşam ben bakla yapıyorum diyorum ablam anlıyor pasta yapıyorum... dedim içine doğdu herhalde pasta da yapıcam :)) yani süt dilimi hafta sonuna kaldı. ablam bizsiz mi yicen dedi :)) hafta sonu yap bize de getir dedi ...
65 - 95 mi paramparça yamuk yumuk olmuyorlar mı.... ben 30 da yıkıyorum o bile yıpratıyor...
Beyazları yıkıyorum bu derecede.sadece atlet kilot varsa 95 farklı beyazlar varsa da 65 arada farklı bi derece yok makinede samsung. Ama hiç memnun değilim
napıyon kız azerin kızceğizin ayarlarını bozdun... tembelliğe sevk ettin o da dünden razıymış :))
araseeer sigara böreğine nasıl peynir koyuyorsun lor mu yoksa beyaz peynir mi beyaz peynirse hangisi çok pahalı olmuyor mu... fakirlik ruhuma işlemiş yeminlen ne hesaplar yapar oldum :)))
o da olurBence sana maas baglasin fairy
kullaniyorum canim da sadece halilari supuruyorum onlaeskiden ben de sirkeli suyla fırçalardım annemin evinde.
elektrikli süpürge pek kullanmıyorsun galiba.
faraşlı süpürgeyle zor olmuyor mu canım?
süpürgeyle de temiz oluyor ya,kendine eziyet etme.o da olur
kullaniyorum canim da sadece halilari supuruyorum onla
sonra haliyi kaldirip faras supurgeyle supuruyorum yoksa icime sinmiyogozumle gormeliyim cikanlari
yoruyo tabi biraz ama temiz oluyo ya
bi de hafta ici supurge aciyorum o zaman her yeri elektrikli supurgeyle yapiyorum
ne kadar değişikmiş . nerden bulunabilir ki bu ?Kızlarrrrr bakın ne aldım bugün baya bişeyler toparladı....
Eki Görüntüle 1534250
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?