- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.021
ne guzel ya darisi basimizakzılaaaaaaaaaaaar
naılsınız ..
naısl gidiyore ev işleri..
dün eşim süpürdü ben sildim evimizi tertemiz oldu elhamdülilllah :))
akşamları artık aparatif bişiler yemeye başladık :))
salata patates salatası cacık feln :))
benimkisi torbali bi desüpürgeyle de temiz oluyor ya,kendine eziyet etme.
ben elektrikliyle süpürmeye bile üşeniyorum çoğu zaman.:)
görmediğim için daha mutluyum sanki.
bak şimdi hatırladım sulu süpürgemi kaç zamandır kullanmıyorum.
ben de ona takıntıtlıydım,tozu çekiyor diye.
abla cok degisik bi seymis bu yaKızlarrrrr bakın ne aldım bugün baya bişeyler toparladı....
Eki Görüntüle 1534250
gittim canim daha adetin 10,gunuydu 3 yumurtam varmis ikisi 6mm digeri 7mm.27 mayisa yine gel dediHerkes nerelerde azerin ne yaptın doktora gittin mi canım
hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar,
ben komşu konudan cetvelciler grubundan
meşhuuur azeriinin konusunu takip etmemek olmazdı tabi zevkle okuyorum sizleri, çok hamaratsınız yaa maşallah
arada bize de yazmak nasip olur inş. hamarat olmayı becerebilirsek tabii
birşey sorayım halıyı fırçalayan arkadaşlara, okudum da nasıl bir fırçalama bu anlamadım ben yıkamaktan başka bişeyden bahsediyorsunuz değil mi?
hehe ben bi yere yazi yazacaktim demek hagünaydın kızlar dün pc başına oturdum yahu ben bir yere bi yazı yazıcaktım dedim düşün düşün aklıma gelmedi sonunda bu sabah aklıma geldi dün ablamala beraber yaptık çoğu işi izin vermiyorki tek yapayım kıyamıyor bana
dun
evi süpürdük,sildik,toz aldık
ben tavuk sote yaptım,ablam pilav ve fasulye yaptı
beraber markete çıktık
evi topladım,bulaşık
bu kadar bugün pek iş yapmayı düşünmüyoruz ev missss gibi zaten ama belki ben bi yemek yapabilirim
bilmiyorum ablam yollamıycam seni diyor dünde abim aradı yalvardı gel artık ev pis dağınık annem yemek yapmıyor 4 kilo verdim gel nolur flaln dedi annem benim gibi pek takmaz ev işlerini açlarmı toklarmı hiç umursamazhehe ben bi yere yazi yazacaktim demek hane cabik unuttun kiz bizi
ne zaman gidiyosun sen eve?
himm uzuldum yabilmiyorum ablam yollamıycam seni diyor dünde abim aradı yalvardı gel artık ev pis dağınık annem yemek yapmıyor 4 kilo verdim gel nolur flaln dedi annem benim gibi pek takmaz ev işlerini açlarmı toklarmı hiç umursamaz
oooooofff çok yoruluyorum kimsem yok arkadaşım yok,kuzenlerim soğuk evden dışarı çıkmıyorum hiç işlerim hiç bitmiyor yoruluyorum ohhh olsun ona kıymetimi bilmiyordu sürtsün burnu biraz giderim heralde cumartesi günü bilmiyorumhimm uzuldum yaben olsam giderdim herhalde
ne guzel ya darisi basimizaesim her aksam artik yatarken yemek yok diyor sonra yatmaya yakin aciktim ben ya yemege ne var deyip cildirtiyo beni
benimkisi torbali bi de
abla cok degisik bi seymis bu yadisariya da giyilir
gittim canim daha adetin 10,gunuydu 3 yumurtam varmis ikisi 6mm digeri 7mm.27 mayisa yine gel dedi
hosgeldin canimevet kili tuyu toplamak icin yapiyorum ben.yoksa supurge iyi cekemiyo.kovaya az biraz su alip buasik deterjani dokuyorumsonra fircayi onla islatip haliyi fircaliyorum cok guzel topluyo kili tuyu hem de haliyi temizliyo deterjanli su durulamaya da gerek yok
ben de torbalıyı kullanıyorum sürekli.ne guzel ya darisi basimizaesim her aksam artik yatarken yemek yok diyor sonra yatmaya yakin aciktim ben ya yemege ne var deyip cildirtiyo beni
benimkisi torbali bi de
gittim canim daha adetin 10,gunuydu 3 yumurtam varmis ikisi 6mm digeri 7mm.27 mayisa yine gel dedi
hosgeldin canimevet kili tuyu toplamak icin yapiyorum ben.yoksa supurge iyi cekemiyo.kovaya az biraz su alip buasik deterjani dokuyorumsonra fircayi onla islatip haliyi fircaliyorum cok guzel topluyo kili tuyu hem de haliyi temizliyo deterjanli su durulamaya da gerek yok
harikaymış azerincim, peki birşey soracağım duyduğum var bu fırçaların halı tüylerini yıprattığını söylerler doğru mudur öyle bir etkisi oldu mu acaba sende?ne guzel ya darisi basimizaesim her aksam artik yatarken yemek yok diyor sonra yatmaya yakin aciktim ben ya yemege ne var deyip cildirtiyo beni
benimkisi torbali bi de
ben de toz torbalı kullanıyorum boşş ama ben memnunum çekiyo yaa zehir gibi bi ben mi memnunum torbalıdangünaydın kızlar.
akşam ütülenenleri yerleştirdim.
salonu topladım.
diğer yerler topluydu.
çocuklara yemek hazırladım.
sabah akşam ısladığım kuru fasulyeyi pişirdim.
sigara böreği sardım çocuklara.
bulaşıkları makineye koyup,tezgahı masayı sildim.
yatakakları düzeltip,kızımla çıktım.
akşam temizlik yapmam lazım.
süpür,sil,toz al,banyoyu temizle.vs.
ben de torbalıyı kullanıyorum sürekli.
iyi çekiyor ama sulu tozları topluyor.
nedense unutmuşum onu kenarda.
benin ki de bosch.ben de toz torbalı kullanıyorum boşş ama ben memnunum çekiyo yaa zehir gibi bi ben mi memnunum torbalıdan
yalnız benim bosch yazışıma bakar mısın aceleden boşş yazmışımbenin ki de bosch.
süper çektiğinden suluyu unutmuşum.:))
sen de haklisin canim dogru soyluyosunoooooofff çok yoruluyorum kimsem yok arkadaşım yok,kuzenlerim soğuk evden dışarı çıkmıyorum hiç işlerim hiç bitmiyor yoruluyorum ohhh olsun ona kıymetimi bilmiyordu sürtsün burnu biraz giderim heralde cumartesi günü bilmiyorum
almaz o uyuzaaaa söyle o enişteye sana philips maraton alsın....aaaaaaaaa........... toz torbalıdan kurtulduğum için mutluyum hemde içindekileride görüyorsun......
kolay gelsin canimSonunda bende başladım temizliğe şimdilik halılar ı verdim yıkamaya. Salonun camlarını sildim tüller yıkanıyor çocuklar uyanmadan bide kahvaltı yaparsam iyi olur valla öldm acımdan.
yorumun basini okudum dedim super bi kek yapmiskızlar dün eve girer girmez bir kek yapmışım..... bir kek yapmışım.... zannedersin kaya... dışı kuru içi sıvı ekmekimsi... kendim yaptım diye söylemiyorum ömrümde bu kadar kötüsünü yememiştim....
benim sulu var da cok hantal ya onu kullanmak yoruyo benigünaydın kızlar.
akşam ütülenenleri yerleştirdim.
salonu topladım.
diğer yerler topluydu.
çocuklara yemek hazırladım.
sabah akşam ısladığım kuru fasulyeyi pişirdim.
sigara böreği sardım çocuklara.
bulaşıkları makineye koyup,tezgahı masayı sildim.
yatakakları düzeltip,kızımla çıktım.
akşam temizlik yapmam lazım.
süpür,sil,toz al,banyoyu temizle.vs.
ben de torbalıyı kullanıyorum sürekli.
iyi çekiyor ama sulu tozları topluyor.
nedense unutmuşum onu kenarda.
hayir canim ben kendimi bildim bileli fircalarim hic bi yan etkisini gormedimharikaymış azerincim, peki birşey soracağım duyduğum var bu fırçaların halı tüylerini yıprattığını söylerler doğru mudur öyle bir etkisi oldu mu acaba sende?
ellerine saglik canimcimben de dünün raporunu veriyim bari,
sizinkiler yanında epey sönük kalacak yalnız
pazara gidildi pazar yeri yakın olmadığından araba da çok beklendiğinden epey bi vakit aldı
geldikten sonra tuvalet çamaşır suyuyla yıkandı,
banyo lavabosu cilit banyo ile ovuldu,
banyodaki havlu panın tozu alınıp sirkeli su ile silindi, havluların asılı olduğu fayans bölümü de sirkeli su ile silindi,
yemek vardı, salata yapıldı, sofra hazırlandı, sonra bulaşıklar elde yıkanacaklar yıkandı makineye koyulacaklar koyuldu,
yemekten sonra mutfağın yer fayansları görünen yerlerden şöööyle bi silindi (zaten çok pis değildi)
buzdolabının üzeri tozu alınıp camsille güzelce silindi, camsilli bezle mutfak dolaplarının tutacakları parlatıldı,
sonra akşam keyif yapıldı, kitap okundu
aklıma gelenler bu kadar inş. bugün daha yoğun bir rapor olacak
bosch un turk versiyonu boşşyalnız benim bosch yazışıma bakar mısın aceleden boşş yazmışım
almaz o uyuzbunlar cegize giriyo diyo ben almam diyo
.
yorumun basini okudum dedim super bi kek yapmissonra ardini okudum dedim azicik sert cikmis herhal sonunu okudum koptum yalniz son ana kadar umidim vardi
.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?