- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.081
güle güle kirletioz emme ağlaya ağlaya temizliyoz sonrahah iste o son cumle yaz depresyonuna girmis oldugunun delilidirhavalar isininca insan ev isinden bikiyo dimi habire gezmek istiyor insan ben de koye gitmek istiyorum esimin ailesinin yanina ama su yumurta takibi yuzunden gidemiyorum hamile kalmazsam giderim ,kalirsam gidemem cunku hemen basliyo kusmalar halsizlik bas donmesi kanepeden kalkamiyorum oyle olunca.hos burda kalsam daha beter cunku yemek temizlik hic birini yapamiyorum.orda da ne kadar yata bilirim ki hem kizimi da gozumun onunden birakamam ya kayniyo annemden baska kimseye guvenemiyorum bu konuda
oh ohh ne guzel cam falan silinmisbizde yemege qrecka,dovga,coban salatasi vardi bi sey anladiniz mi coban salatasi disinda?
yedek halin da mi var kiiiizdomatesi domestos okuyorum Allahim ya temizlik basima vurdu
ay ikizlere tek basina nasil bakiyosun canim ya
abla raporu unutmushsun
patlican deme bana1 haftadir heruf patlican kizart bana bak sonra bozulacak atacaksin diyo useniyordum dun elimi bi attim hepsi bozulmus
yok bea annem bizdeydi o yuzden giremedim emme islerimi de yaptim uzunca raporluk olmasa da
gule gule kirletin canim
Yok cnm benzemiyorlar. Bende bayıloyodum Allah verdi çok şükür ama şimdi de yorgunluktan bayılıyorum
kiz betus senin raporlarini okurken kendimle gurur duyuyorum yaİyi akşamlar beybileeer,
Günün raporunu vereyim
Sabah;
Kuşların yemini suyunu tazeledim
Çiçekleri suladım,
Bulaşık makinasına bir iki bardak vardı onlarıda koyup çalıştırdım
Akşam;
Yürüyüşe gittim bu koca toto nasıl ericek yaaa
Sonra eve girer girmez viledanın ucunu çamaşır mak. kısa programa attım
Koltuk örtülerini silkeledim yaydım
Salon, hol, mutfak, yatak odası süpürdüm
halıları katladım
koltuk altları dahil sildim
heryer kuruyunca halıları serdim
salonda tv ünitesi masa sandalye kanepeler cam önleri petekler kapı sildim
yatak odası;
nevresimi değiştirdim
kapısını gardrobu peteği cam önünü sildim
Bu kadaaar...
Yarın ola hayrola....
Şimdi de azcık kitap okuyayım....
Yok cnm benzemiyorlar. Bende bayıloyodum Allah verdi çok şükür ama şimdi de yorgunluktan bayılıyorum
bu da dogru vallagüle güle kirletioz emme ağlaya ağlaya temizliyoz sonra
canim bi kere bildirim geldiginde bakmadiysan topige bi daha gelmiyo.ta ki tekrar bakana kadarkızçeler sizi buldum sonun da enteras bildirim gelmiyor bu sayfa hakkında bende unutuyorum yazmayı flan şimdi yatıcam yarın dun bügünün işlerini toplu yazarım öpüldünüz
Allahim sana ucuz dorduz versin betusayy ne güzel ikizler yaaa bende istiyoruuuum :)
enee evdemisin kiz sen?Günaydın beybileeer,
günün raporu kalkar kalkmaaaz mutfak balkonunu yıkadım,
salon balkonunu yıkadım
mutfak gene süpürüldü
Yapılcaklar;
baloknlar az kurusun kapılarını ve camlarını silicem
şimdi fırına balığı atıcam
küçük odayı toplucam süpürcem silcem cem cemccemde cemcemmm....
ayy bi de alerjim tuttu hapşırmaktan burun kaşımaktan iş yapamıyorum aaaaa.....
biliyorum onu doğru haklısınkiz betus senin raporlarini okurken kendimle gurur duyuyorum yakendini begenmisligin bu kadari
dogrudur
bu da dogru valla
canim bi kere bildirim geldiginde bakmadiysan topige bi daha gelmiyo.ta ki tekrar bakana kadaranlicagin bildirim geldi mi girip topige bakman gerekiyo ki yenilensin
Allahim sana ucuz dorduz versin betus
enee evdemisin kiz sen?
kiz betus senin raporlarini okurken kendimle gurur duyuyorum yakendini begenmisligin bu kadari
Allahim sana ucuz dorduz versin betus
dün
mutfağı,oturma odası,çocuk odası,holü süpürdüm
bulaşık yıkadım
(başka birşeyler daha yaptım ama şuan aklıma gelmedi)
bugün
oturma odasının camını sildim
mutfağı süpürdüm
mutfağın yerlerinin elimle sildim
ocagı sildim
mutfak dolaplarını cifle sildim
tezgafı cifle ovdum sildim
çöpü yıkadım
yiğenimde:diğer odaları silip süpürdü
(ablamın işi vardı eniştemle bi kaç saatline bir yere gitti ben gizlice yaptım bu işleri yani ablam hala farketmedi o ayrı bi konu)
Rabbim sana da nasip etsin o zaman. Bütün isteyenler eayy ne güzel ikizler yaaa bende istiyoruuuum :)
Amin...Amin...Amin...Amin... :))) Mucccck bana bunlarla gelin anacıım :))Rabbim sana da nasip etsin o zaman. Bütün isteyenler e
Amin canım çok sağolAmin...Amin...Amin...Amin... :))) Mucccck bana bunlarla gelin anacıım :))
Allah ım bu kadar dua eden kulunu kırma yarabbimmmmm....
nerden anladın gızzduyabilirsin şekerim bana herkez diyo sana ne oldu diyolar :))) önceki halim nasıl dehşet bişiyse artık :)))) ablamlar biliyo zaten burayı aaaa azerine rapor atmam lazım diyorum :)))
Amiiin ağzın bal yesin inşallah :))) Allah sanada ikiz versin :)))
zavallı yiğen belki temizlik yapası yok ama hain teyze çalıştırıyo :)))
çok sinir oldum o kadar evi çiçek gibi yaptık ablam anlamadı pessss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?