En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Benimde camlar bitti çok şükür son bi tül makinede. Yedek halıları serdim.Sadece yatak odasının tozu kaldı.Allah tan evim küçük de çok uzamadı işim.ama ikizlerle zor oluyo. Annem geldi de rahatladım biraz.
bide pazara gittim. Bi güzel domates i sen unut nasıl sinir oldum.bide biber dolması yaptım ayranli çorba ile.

bebeler dağıtıyordur :)

yoğurtlu baklaa mmhhh....

hayır olsun napıcan olur öyle arada :)

bu kadar çok çalışma ayol :)))

Ay senin ikizlerin mi var canım ya Allah kolaylık versin kaç yaşındalar
bu arada menüleriniz de güzelmiş
ben de karışık türlü koydum ocağa patlıcan kabağım vardı hafta sonu yine köyde oluruz bozulmadan değerlendirdyim dedim

Gez canım boşveeer de sanki seni diyet topiğinde görmüştüm ben de güya diyetteyim de ondan sordum.gezmelerde çok yiyor insan

Gez canım boşveeer de sanki seni diyet topiğinde görmüştüm ben de güya diyetteyim de ondan sordum.gezmelerde çok yiyor insan
Diyete devam ediyorum hatta bugun onun için dışarı çıktım akapunktura gittim sabahtan anca öğlenden sonraya sıra alabildim bekle bekle cıkıncada biraz dolandık eve gelmem bu saati buldu....bu arada 10 günde 2,5 kilo vermişim.....

Süpersin canım neler yaptın diyet topiğine çevirmeyelim de kısaca anlatsan senin çocuk var mıydı emziriyor musun?ben de üç kilo verdim ama çok fazla kısmıyorum anca abur cuburu kestim.şu çayın şekerinden vazgeçemiyorumm

Akapunktura gidiyorum bir diyet listesi veriyo Çorba ve meyva yok günde üç dilim kepek ya da tahıllı ekmek hakkım var sebze yemeği günde 2-3 kasık et, süt, balık, tavuk yumurta mantar serbest bunlardan istediğin kadar yiyebiliyorsun... Gel canım sende bize takıl cok güzel bir topiğimiz var çıtır annelerin diet günlüğü beklerim ben coçuklar emzirme yasını Çoktan geçtiler biri 10 siperi 8 yasında.....

hmm tamam canım teşekkürler denerim bi ara ama senin gibi haftada bi değil tabi
aynen öyle

Raporrr
Asılı çamaşırlar, toplandı katlandı, henüz kaldırılmadı
full makine beyazlar yıkandı, asıldı,
bi kaç kere bulaşık yıkandı,
oturma odasındaki köşe koltuk arap sabunlu su ile silindi,
mutfağa askı borusu ve aparatlar alınmıştı ikeadan, sevgili babacığa çaktırıldı monte edildi ardından etrafa saçılan toz toprak süpürüldü, fayansalar ve tezgah güzelce silinip ovuldu tezgah üzerindekiler geri yerleştirildi bu arada kettle ın da üzeri silindi,
çalışma odasındaki kitaplıkların tozu alındı,
pilav yapıldı,
sanırım bu kadar.

hah iste o son cumle yaz depresyonuna girmis oldugunun delilidirhavalar isininca insan ev isinden bikiyo dimi habire gezmek istiyor insan ben de koye gitmek istiyorum esimin ailesinin yanina ama su yumurta takibi yuzunden gidemiyorumhamile kalmazsam giderim ,kalirsam gidemem cunku hemen basliyo kusmalar halsizlik bas donmesikanepeden kalkamiyorum oyle olunca.hos burda kalsam daha beter cunku yemek temizlik hic birini yapamiyorum.orda da ne kadar yata bilirim ki hem kizimi da gozumun onunden birakamam ya kayniyo annemden baska kimseye guvenemiyorum bu konuda
oh ohh ne guzel cam falan silinmisbizde yemege qrecka,dovga,coban salatasi vardibi sey anladiniz mi coban salatasi disinda?
yedek halin da mi var kiiiizdomatesi domestos okuyorum Allahim ya temizlik basima vurdu
ay ikizlere tek basina nasil bakiyosun canim ya
abla raporu unutmushsun
patlican deme bana1 haftadir heruf patlican kizart bana bak sonra bozulacak atacaksin diyo useniyordum dun elimi bi attim hepsi bozulmus
azerin bugün işbaşında galiba birazdan uzuuun bir rapor gelir bize
yok bea annem bizdeydi o yuzden giremedimemme islerimi de yaptim uzunca raporluk olmasa da
gule gule kirletin canim

sen kaşındın qrecka,dovga tarifini ver bakalım şimdi :))
ahh be azerincim kendin

Günaydın azerinn evet tarifleri alalım.
benim hamileliğim de çok zoor geçer kilo veririm sudan bile midem bulanır son aya kadar hep vardır bulantı
ben de son anda kurtardım patlıcanları.
aslında köy biraz zor oluyo yerlerini yadırgıyo uyumuyolar falan ama temiz hava için gidiyoruz süt peynir yağ falan alop geliyoruz doğal.
bu arada şu çoklu alıntıyı nasıl yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…