- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 723
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.521
havadandır canım.her tarafi topladim veee mutfaga daliyorum
benim uykum var ama ya noluyo bana erken de uyanmadim
yıllar önce mutfak dolaplarına takılan poşetliklerden almıştım.onda saklıyorum.kizlar bi sey sorucam plastik posetlerinizi nasil sakliyosunuz???
nasil bi sey ki canim oyıllar önce mutfak dolaplarına takılan poşetliklerden almıştım.onda saklıyorum.
Saban 295285 Poşet Sepeti - Poşetliknasil bi sey ki canim o
ay herkes benim dolap temizlememi bekliyomus gibi whatsap susmuyo
kizlar bi sey sorucam plastik posetlerinizi nasil sakliyosunuz???
kizlar bi sey sorucam plastik posetlerinizi nasil sakliyosunuz???
güzel bir yöntem.ablam da öyle yapar ama ben bir an önce toparlamaya çalıştığımdan poşetliğim yeterli geliyor.Ben poşetlerimi boşaltır boşaltmaz düz bir zemine sererim. Elimle düzler, sonra aynı yönde katlar ve en son olarak da parmağıma sararak rulo haline getiririm. Kocaman poşetler bile minicik olur, tekrar kullanacağımda da boyutuna göre seçer alırım. Bütün poşetlerim aynı çekmecede, ayakkabı kutusu gibi bir kutunun içindedir ve çok derli toplu görünür.
O pazarlarda vs. satılan poşet sokuşturulan kumaş vb ürünleri sevmiyorum.
Hem çok yer kaplıyor, hem görüntüsü hoş değil. Hem de çıkarttığınız poşetler buruş buruş oluyor.
İstediğiniz ölçüde bi poşet bulabilmek için de birsürü sokup çıkarıyorsunuz.
Bu benim sevimli poşet şeyimkizlar bi sey sorucam plastik posetlerinizi nasil sakliyosunuz???
içe bakan yeri mi tatlıcım.. ay iyice öğrenim azerinin temizlik terimlerine fransız kalmim :):)evet canim o mermer olan kisim hos benimkisi mermer degil pencerenin kendi materialindan amakoyu kahverengi bi de yaz geldi kapi pencere acik olunca cok tozlaniyo
dagci kuzum bunu kac saatte yaptin masallah yakendimi pek uyusuk gordum
Burdayım canımmm bi ara verdim bi türlü tekrar motive olamadım topiğe.seazi goren var mi
Amiiiinnnabooo yok kiz seninkisi merkur felan degil direk evrim gecirmisdarisi basima
Saban 295285 Poşet Sepeti - Poşetlik
http://www.n11.com/saban-295285-poset-sepeti-posetlik-P20836257
googleden bakınca çıkıyor canım.
ben resim yükleyemiyorum.
insanlar üzerindeki etkindendir canım.
bunda :)))
Ben poşetlerimi boşaltır boşaltmaz düz bir zemine sererim. Elimle düzler, sonra aynı yönde katlar ve en son olarak da parmağıma sararak rulo haline getiririm. Kocaman poşetler bile minicik olur, tekrar kullanacağımda da boyutuna göre seçer alırım. Bütün poşetlerim aynı çekmecede, ayakkabı kutusu gibi bir kutunun içindedir ve çok derli toplu görünür.
O pazarlarda vs. satılan poşet sokuşturulan kumaş vb ürünleri sevmiyorum.
Hem çok yer kaplıyor, hem görüntüsü hoş değil. Hem de çıkarttığınız poşetler buruş buruş oluyor.
İstediğiniz ölçüde bi poşet bulabilmek için de birsürü sokup çıkarıyorsunuz.
ayy kizlar cok tesekkur ederim ya sizin orneklerinizle kendime cok guzel posetlik yaptimBu benim sevimli poşet şeyim Eki Görüntüle 1559979
evet canim ic kisimiçe bakan yeri mi tatlıcım.. ay iyice öğrenim azerinin temizlik terimlerine fransız kalmim :):)
Allah orucunuzu kabul etsin canimherkese hayırlı ramazanlar kızlarr...
biz ramazanda sahura kadar uyumayız dolayısıyla öğlen uyanırız eşim öğlen gider işe düzenimiz böyle, dolayısıyla ramazanda pek görüşemeyebiliriz,,
oruç dolayısıyla pek hamarat da olamam açıkçası gene de arada uğrarım
camlarini sildin mi canimBurdayım canımmm bi ara verdim bi türlü tekrar motive olamadım topiğe.
neyse bi rapor vereyim de varlığım anlaşılsın.
eve gelince kirli bulaşıklar vardı makinaya attım.
balkonları yıkadım
dört odanın camlarını sildim
çocuklara yemek yedirdim banyo yaptırdım
makinaya çamaşır attım banyoyu duşakabini falan temizledim
yemek yaptım ve akşam oldu
kendi kendine üretmişsin,maaşALLAH sana canım.:)ayy kizlar cok tesekkur ederim ya sizin orneklerinizle kendime cok guzel posetlik yaptim
eski kullanmadigim bebekli mutfak havlusunun 2 tarafini diktim bi tarafina da fermuar diktim boynuna da fiyonk diktim cok guzel posetlik oldu bana
Sagolasiniz
Ama makinem olmadığı icin elimle diktim
Eki Görüntüle 1560416
evet canim biraz oyle oldukendi kendine üretmişsin,maaşALLAH sana canım.:)
betül nerde bu arada?hiç görünmez oldu.
akşam mutfağı toparladım.
iki makine çamaşır attım.
salonu topladım.
bugüne yemek yaptım.
iftara evde değildik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?