- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.541
ben bakana kadar kacmıs betus karusu
hayırlı ramazanlarSelamın Aleyküm,
Hayırlı ramazanlaaaar.....
neler yapıyorsunuz bakalım.....
kendi kendine üretmişsin,maaşALLAH sana canım.:)
betül nerde bu arada?hiç görünmez oldu.
akşam mutfağı toparladım.
iki makine çamaşır attım.
salonu topladım.
bugüne yemek yaptım
iftara evde değildik.
durma bu hızla devam betus bı bakmıshsın senı bırılerının yanında ovmusler koca adayı felan cıkmıs sanakaçmadım gııı :)) burdayım ......... azerincim geçen hafta bir temizlik yapmışım üstüne misafir ağarladım herkez şoklara girdi :)))) küçük odam bile temizdi yani o derece :))) ben tabi mest oldum açık bulamadı kimse :))))
hayırlı ramazanlarnerelerdesın sen kızam bızı hangı topıkle aldatıyosun de bakem
durma bu hızla devam betus bı bakmıshsın senı bırılerının yanında ovmusler koca adayı felan cıkmıs sana
ay onların derdı bıtmıyo kız hıc takılma oralara kendı dertlerımız kendımıze yeterBDV cilerle bana noluyosa taktım onlara :)) oku oku bitmiyo.....
ayy kizlar cok tesekkur ederim ya sizin orneklerinizle kendime cok guzel posetlik yaptim
eski kullanmadigim bebekli mutfak havlusunun 2 tarafini diktim bi tarafina da fermuar diktim boynuna da fiyonk diktim cok guzel posetlik oldu bana
Sagolasiniz
Ama makinem olmadığı icin elimle diktim
Eki Görüntüle 1560416
Ay ınsallah ya Allahım dualarımızı duyar da sana koca verırse bızı unutmazsın demı gıımübarek aylarda Allah mı söyletti kıızz :)) steril koca aranıyor
sagolasın canımçok cici olmuuuşşşş..........
Ben poşetlerimi boşaltır boşaltmaz düz bir zemine sererim. Elimle düzler, sonra aynı yönde katlar ve en son olarak da parmağıma sararak rulo haline getiririm. Kocaman poşetler bile minicik olur, tekrar kullanacağımda da boyutuna göre seçer alırım. Bütün poşetlerim aynı çekmecede, ayakkabı kutusu gibi bir kutunun içindedir ve çok derli toplu görünür.
O pazarlarda vs. satılan poşet sokuşturulan kumaş vb ürünleri sevmiyorum.
Hem çok yer kaplıyor, hem görüntüsü hoş değil. Hem de çıkarttığınız poşetler buruş buruş oluyor.
İstediğiniz ölçüde bi poşet bulabilmek için de birsürü sokup çıkarıyorsunuz.
Ay ınsallah ya Allahım dualarımızı duyar da sana koca verırse bızı unutmazsın demı gıı
yok canııım siz bana hep lazımsınız..... o konuda da başka tiyolar almam icap eder zannımca :)))
aleyküm selam,hoşgeldin nerelerdesin?Selamın Aleyküm,
Hayırlı ramazanlaaaar.....
neler yapıyorsunuz bakalım.....
oooooo,senden beklenen buydu zaten canım.kaçmadım gııı :)) burdayım ......... azerincim geçen hafta bir temizlik yapmışım üstüne misafir ağarladım herkez şoklara girdi :)))) küçük odam bile temizdi yani o derece :))) ben tabi mest oldum açık bulamadı kimse :))))
öyleyimdir.kalbin temiz kızııım bi bakiim şunlara dedim bi baktım sende beni sormuşun :)))
aman bir ara ben de takılmıştım.BDV cilerle bana noluyosa taktım onlara :)) oku oku bitmiyo.....
Buda öğle bildiriimi olsun
Merdivenleri süpürdüm
Babamın dükkanını süpürdüm,sildim,camlı dolabı,eşyaları cifle sildim,her yerin tozunu aldım
Dükkanın etraflarını süpürdüm,topladım(babam tepemde bekledi ama gene bi kaç ıvır zıvır atabildim)
Sonra eve geldim
Öğle yemeği yaptım
Çorba,soslu spagetti,salata yaptım
Makinayı boşalttım.
(Şuan dinleniyorum saat 4 olsun akşam yemeği hazırlamaya başlarım
aleyküm selam,hoşgeldin nerelerdesin?
oooooo,senden beklenen buydu zaten canım.
öyleyimdir.
aman bir ara ben de takılmıştım.
içim şişiyordu sonrasında.
şimdi mutlu,keyifli şeylere bakıyorum.
az önce destan gibi bir bdv konusu vardı.
eeee ramazan nasıl geçiyor betüş?
aleyküm selam,hoşgeldin nerelerdesin?
oooooo,senden beklenen buydu zaten canım.
öyleyimdir.
aman bir ara ben de takılmıştım.
içim şişiyordu sonrasında.
şimdi mutlu,keyifli şeylere bakıyorum.
az önce destan gibi bir bdv konusu vardı.
eeee ramazan nasıl geçiyor betüş?
şimdilik iyi çok şükür.sizin ramazanınız nasıl geçiyor bakalım :)
kız ferooo sen baya bayaaa külkedisine bağlamışsın bu ne kız... evin üvey evladı mısın niye hep seni çalıştırıyolar :)) Analar neler doğuruyor be badanalar madanalar yıkılıyosun valla... oğlum olaydı da seni alaydım....maşallahh tütütütüühh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?