- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.561
BDV cilerle bana noluyosa taktım onlara :)) oku oku bitmiyo.....
ayy kizlar cok tesekkur ederim ya sizin orneklerinizle kendime cok guzel posetlik yaptim
eski kullanmadigim bebekli mutfak havlusunun 2 tarafini diktim bi tarafina da fermuar diktim boynuna da fiyonk diktim cok guzel posetlik oldu bana
Sagolasiniz
Ama makinem olmadığı icin elimle diktim
Eki Görüntüle 1560416
alemsin betus yakız ferooo sen baya bayaaa külkedisine bağlamışsın bu ne kız... evin üvey evladı mısın niye hep seni çalıştırıyolar :)) Analar neler doğuruyor be badanalar madanalar yıkılıyosun valla... oğlum olaydı da seni alaydım....maşallahh tütütütüühh...
klassik feraceli raporu masallahDün ki bildirim
Balkon yıkandı
1 sele çamaşır asıldı
Ev süpürüldü dip köşe
Vileda ile silindi gene dip köşe
Kuruyan bi kaç halıyı serdim
Toz aldım(ayna,sehpaha,baza başlıkları,kapılar,mutfaktaki beyaz eşyalar,cam kenarları)
İftarı hazırladım:bezelyeli pilav,cacık,çorba
Bulaşıklar toplandı,makineyi çalıştırdım
tesekkur ederim canim sayenizdeBdvye giren bir daha cikamiyorbi ara ben de giriyodum baktim saatler gecmis
Vuhuhuhu cok guzel olmus masallah becerikliyiz
Betüş abla çok şekerdiralemsin betus yaneler demis kiza ya psikolocisini bozacan kizin uvey evlat felan
klassik feraceli raporu masallah
tesekkur ederim canim sayenizde
ay ben bdv ye yorum yazinca mutlaka kavga cikiyoo yuzden okuyorum ama yazmiyorum yoksa pcnin basindan kalkamiyorum biri yorumuma bi sey der de ben cevap veremem altta kalirim diye
alemsin betus yaneler demis kiza ya psikolocisini bozacan kizin uvey evlat felan
klassik feraceli raporu masallah
tesekkur ederim canim sayenizde
ay ben bdv ye yorum yazinca mutlaka kavga cikiyoo yuzden okuyorum ama yazmiyorum yoksa pcnin basindan kalkamiyorum biri yorumuma bi sey der de ben cevap veremem altta kalirim diye
Betüşşbozulmaz bozulmaz ..... ama yazık yani cinsiyet ayrımı var abiler paşa gibi oohh... bir badana fırçasının ucundan tutuvermemişler... kurtercem seni o hayattan ferocum :))
kız bi ara bdv den sopa yiyip çıkacaktım ... şişko lafıma taktıydı biri.... dediğim şuydu yaşlanınca şişko olmak istemiyorum demiştim, öyle insanlar görüyorum yaşlılıkta çok zorlanıyorlar demiştim :))) ne terbiyesiliğim kaldı ne üslup bozukluğum :))) düzeltmeye çalıştıkça daha çok sardı bana gacı :)) bazen gene dayanamayıp yazıyom ama artık karışmıyom banane ayol :))
aynen oyle betus valla lafi cimbizla nasil aliyolar sasiyorumbozulmaz bozulmaz ..... ama yazık yani cinsiyet ayrımı var abiler paşa gibi oohh... bir badana fırçasının ucundan tutuvermemişler... kurtercem seni o hayattan ferocum :))
kız bi ara bdv den sopa yiyip çıkacaktım ... şişko lafıma taktıydı biri.... dediğim şuydu yaşlanınca şişko olmak istemiyorum demiştim, öyle insanlar görüyorum yaşlılıkta çok zorlanıyorlar demiştim :))) ne terbiyesiliğim kaldı ne üslup bozukluğum :))) düzeltmeye çalıştıkça daha çok sardı bana gacı :)) bazen gene dayanamayıp yazıyom ama artık karışmıyom banane ayol :))
dukkani neen sen temizliyon kizAz öncede buz dolabını toparladım sildim,bulaşık yıkadım yarın merdivenleri ve babamın dükkanı süpürüp,silmem gerekve dükkanım etraflarını toparlayıp,süpürmeliyim
dukkani neen sen temizliyon kizisyan bayraklarini cek artikin kuzu
Toplamıcam zaten bugün canım hiç birşey yapmak istemiyordukkani neen sen temizliyon kizisyan bayraklarini cek artikin kuzu
niye kiz noldu?Toplamıcam zaten bugün canım hiç birşey yapmak istemiyor
Ay ne bilim regli dönemim at gibi yiyorum sonra kilo alıyorum kilolarşa başım dertteniye kiz noldu?
benim de kilo alamamakla basim dertteAy ne bilim regli dönemim at gibi yiyorum sonra kilo alıyorum kilolarşa başım dertte
Evet tam 14 kilo vermiştim 3 ayda ama çok sağlıksız verdiğim için geri aldımbenim de kilo alamamakla basim derttesen kilo vermistin diye hatirliyorum ben
acele etme canim daha cok gencsin yavas yavas kendini zorlamadan vere bilirsinEvet tam 14 kilo vermiştim 3 ayda ama çok sağlıksız verdiğim için geri aldımçok sabırsızom hemen olsun hemen zayıflıyom istiyorum kendimi kasıyorum çoğu şeyden mahrum bırakıyorum kendimi
Azim var evet ama kısa sürese sağlıksız versiğim için geri aldımacele etme canim daha cok gencsin yavas yavas kendini zorlamadan vere bilirsin
14 kilo vermishsen demek ki azimlisin
oo canim seni pek programli duzenli gordum herufun etkisi mi gecmis nedireveeettt dün ki raparuma
sabah eşim işe giderken uyandım ve gün başlamış oldu
önceki gün temizlemiştim dün faza bi iş yapmadım
sahur bulaşıkları makineye yerleştirildi ve calıştırıldı
tezgah ve ocak çamaşır suyuyla silindi
sonrasında yatakları topladım
evi havalandırdım
banyoya çamaşır suyu döktüm dinlendi duruladım
eve makine tuttum
akşam üstü iftar menümüzü ve tatlımı yaptım
iftardan sonra uyuya kalmışım eşim topamış sofrayı
iki gibi uyandım sahur falan yine yattım
bugün ise
eşim yattığı için yataklar duruyor
sahur bulaşıkları makineye dizildi ve akşamkilergerçi su ile durulamıştım
ocağı sildim
mercimek öorbası koydum pişiyor şimdi
eşim dörtte gidecek işe makine tutarım evlere
toz alıp yemeğin kalanını yapıcam
canim hosgeldinya kaç gündür ev işine başlayacağım diyorum ama tembelliğe vuruyorum
okul bitmeden önce tatilde şuna yapacağım bunu yapacağım dedim dedim hiçbir işin ucundan tutmadım
bir de hamilelik var,eşimle yapacaktım güya ona da kıyamıyorum oruç tutuyor
bakalım bugün biraz biraz başlayayım böyle olmayacak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?